Talent Groningen

Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 899,- p.m. tot € 1.340,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
49 - 91m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

TALENT

BLINKT UIT IN WONEN
Heb jij een gave voor gezelligheid? Een aanleg voor avontuur? In woongebouw Talent kun je jezelf optimaal ontwikkelen! Overdag werk je vanuit huis. De koffiepauze breng je door in de groene binnentuin of in de gezamenlijke ruimte. Na je werk struin je door het centrum van de bruisende stad Groningen en eet je lekker op een terrasje. Talent is er voor de ondernemende starters, de enthousiaste stellen en jonge ouders. Hier begint een nieuwe periode van je leven. Waar blink jij in uit?

Interesse? Meld je aan op https://www.hurenaandeoosterhamrikkade.nl/

Wonen op een unieke locatie
Talent legt de lat hoog: alle voorzieningen die maar kunt bedenken, zijn in de buurt. Je bevindt je op 5 minuten fietsen van het historische centrum van Groningen, maar met 3 minuten lopen ben je ook in het groene Oosterpark. Zo veel rust én gezelligheid binnen handbereik - waar vind je dat nog?

Begin de dag met een rondje handlopen door het park. Na een lekkere lunch ga je op ontdekkingstocht door het stadscentrum van Groningen. Bekijk een nieuwe film in het Forum of geniet van een drankje op een zonnig terras. Als je met vrienden hebt afgesproken, kunnen jullie een dansje wagen in de Poele- en Peperstraat: hier zijn genoeg feestcafés te vinden! Aan het eind van de avond val je heerlijk in slaap in je gloednieuwe woning in de Oosterparkbuurt.

Talent bevindt zich in een rustige woonwijk met veel groen en goede voorzieningen. De bus stopt in de straat en voor de dagelijkse boodschappen hoef je ook niet ver te zoeken: er is een Lidl vlakbij en even verderop een Jumbo en Albert Heijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Talent Groningen
Woningen
108 van 108 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 899,- tot € 1.340,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden