Actueel

Nieuws

Nog even geduld... Lokaal nieuws dinsdag 09 oktober 2018

Nog even geduld...

In onze vorige nieuwsbrief communiceerden we de verwachting om dit najaar met de verkoop van de woningen in Westerwal te kunnen starten. Als gevolg van de beoogde bouwplanning van het appartementengebouw schuift het verkoopmoment echter op naar het voorjaar van 2019. We leggen je graag uit waarom.

In onze vorige nieuwsbrief communiceerden we de verwachting om dit najaar met de verkoop van de woningen in Westerwal te kunnen starten. Als gevolg van de beoogde bouwplanning van het appartementengebouw schuift het verkoopmoment echter op naar het voorjaar van 2019. We leggen je graag uit waarom.

Lees hier het volledige nieuwsbericht.

 

Verkoop fase 1 in voorbereiding Lokaal nieuws maandag 13 augustus 2018

Verkoop fase 1 in voorbereiding

24 juli heeft de sneak preview van fase 1 van Engelse Park plaatsgevonden. We kijken terug op een leuke, informatieve en vooral succesvolle avond. Zowel bij Boekholt & Partners als Pandomo Makelaars was het gezellig druk en was er veel interesse in de verschillende woningen van de eerste fase.

Verkoop fase 1 in voorbereiding

Engelse Park wordt gefaseerd opgeleverd met in elke fase verschillende woningtypen die tot de verbeelding spreken. Fase 1 wordt opgeleverd met:

Romantische Parkvilla's, zowel vrijstaand als geschakeld.
Waarom kiest u voor een Parkvilla?

Met grote moderne ramen
Prachtig gelegen
Royale woonoppervlakten
Zonneterras met uitzicht op het park

Heerlijk grote Tuinwoningen, opgeleverd in verschillende typen.
Waarom kiest u voor een Tuinwoning?

Sfeervolle erkers
Diepe achtertuinen en Groningse stoepen
Extra brede woningen

Informatie opvragen

Geïnteresseerd in het aanbod? Dan kunt u hier op de website meer informatie krijgen. Wilt u inhoudelijk meer weten over Engelse Park en de verschillende woningen? Neem dan contact op met onze makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over de bloeiende omgeving.

 

 

Sneak Preview aanbod fase 1 Lokaal nieuws woensdag 11 juli 2018

Sneak Preview aanbod fase 1

Bent u inmiddels benieuwd naar het woningaanbod in Engelse Park? Dan nodigen we u van harte uit om de Sneak Preview te bezoeken op dinsdag 24 juli op de kantoren van onze makelaars. Het aanbod in Engelse Park is zeer divers, van rijwoning tot villa, en allemaal groen van binnen en van buiten door duurzaam gebruik van de natuur.

Ligging en bereikbaarheid
De ligging van Engelse Park in Groningen-Zuid is optimaal waardoor u altijd snel in het centrum bent. Tevens liggen de uitvalswegen en het OV om de hoek. Door de veelzijdigheid aan woningen is Engelse Park de ideale woonstek voor een brede doelgroep.

Wat kunt u verwachten op 24 juli? U krijgt informatie over:

De 6 verschillende woningtypen: Tuinwoningen en Park Villa’s
Informatie over de afwerking van de woningen
Over de duurzame toepassingen: Engelse Park is duurzaam en 100% gasloos
De leefomgeving die groen en parkachtig is
Over de verwachte start verkoop en start bouw van fase 1

Let op: Er zijn nog géén verkoopprijzen beschikbaar.De Sneak Preview vindt plaats op de makelaarskantoren van Boekholt & Partners en Pandomo Makelaars. Aan u de keus welk kantoor u bezoekt. Tussen 17:00 uur - 19:00 uur vrije inloop (aanmelden is niet nodig).

Wij ontmoeten u graag op 24 juli. Kijk ondertussen op de geheel vernieuwde website voor informatie over de woningen en de woonomgeving.

Westerwal volledig energieneutraal Lokaal nieuws donderdag 07 juni 2018

Westerwal volledig energieneutraal

Nieuwbouwhuizen worden steeds duurzamer. Anticiperend op het vervallen van de gasaansluitingsplicht voor nieuwbouw per 1 juli aanstaande, hebben wij besloten om de woningen en appartementen in Westerwal zonder gasaansluiting en nóg energiezuiniger te maken, namelijk met een energieprestatiecoëfficiënt (epc) van 0. 

GASLOOS BOUWEN
Nieuwbouwhuizen worden steeds duurzamer. Onlangs besloot de Tweede Kamer dat per 1 juli dit jaar de gasaansluitingsplicht voor nieuwbouw komt te vervallen. Het kabinet wil er het liefst dit jaar zelfs nog voor zorgen dat nieuwe woningen voortaan helemaal niet meer op het gasnet worden aangesloten.

WESTERWAL VOLLEDIG ENERGIENEUTRAAL (EPC 0 )
Anticiperend op bovengenoemde ontwikkelingen hebben wij besloten om de woningen en appartementen in Westerwal zonder gasaansluiting en nóg energiezuiniger te maken, namelijk met een energieprestatiecoëfficiënt (epc) van 0. Dit houdt in dat het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming/koeling, ventilatie en warmwater) gedekt wordt met duurzame energie. Meer hierover lees je op de site van bewustnieuwbouw.nl.

EEN SLIMME INVESTERING!
De beslissing om Westerwal geheel energieneutraal te bouwen had consequenties voor het technische ontwerp van de woningen en appartementen. Hierdoor is onze beoogde planning uitgelopen. We vinden het spijtig dat je hierdoor langer op Westerwal moet wachten, maar het voegt natuurlijk wel veel waarde toe aan het huis dat je straks gaat kopen of huren. Een slimme investering voor de toekomst!

NIEUWE PLANNING
We verwachten in het voorjaar van 2019 de woningen in verkoop te kunnen brengen.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden