Mobiele airco

Actueel

Nieuws

Terugblik huurevent 21 oktober 2021 Lokaal nieuws dinsdag 26 oktober 2021

Terugblik huurevent 21 oktober 2021

De belangstelling was groot tijdens het huurevent van Energiek afgelopen donderdag. Geïnteresseerden in een mooi afgewerkt en ruim huurappartement konden in het stadion van FC Groningen (Euroborg) hun vragen stellen en vervolgens alle 4 de woningtypen op de bouwplaats bekijken. De 4 appartementen zijn al voorzien van luxe keuken, een moderne badkamer en wit gesausde wanden. Hierdoor hebben de belangstellenden een goede indruk van de appartementen gekregen. 

Was je niet in de gelegenheid om langs te komen? Lees dan de terugblik op het huurevent. Ook geven we in dit bericht antwoord op de meeste gestelde vragen.

Huurevent
Bij binnenkomst op de locatie ontvingen de bezoekers een symbolische sleutel tot de woning en brochure met aanvullende informatie over het project en gedetailleerde uitwerking van de verschillende woningtypen. Vervolgens werden de bezoekers in groepjes uitgenodigd om met een van de verhuurmakelaars mee te gaan voor een rondleiding op de bouwplaats. De woningen in aanbod konden uitgebreid bekeken worden en zo kregen de bezoekers een beter beeld van de uiteindelijke indeling en afwerking van de verschillende woningen

Nadat de bezoekers met de bouwlift naar de etage van de modelwoningen gebracht werden, stond in de eerste modelwoning een taartje en een flesje van ons eigen “Energiek” water klaar. Vervolgens liepen de groepen samen met de makelaar of ontwikkelaar langs de verschillende woningtypen waarbij er uiteraard genoeg ruimte was voor het stellen van vragen.

Erg fijn waren de vele positieve reacties die we ontvingen over de centrale ligging van het project, de ruimtelijkheid van de appartementen en de kwaliteit en uitstraling van de (in de modelwoningen reeds aanwezige) keukens en sanitair.

Uiteindelijk hebben ruim 150 geïnteresseerden van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de appartementen te bezichtigen en hun vragen te stellen aan de verhuurmakelaars.

Heb je een vraag?
Kon je er afgelopen donderdag niet bij zijn of heb je het event gemist? Alle informatie over de woningen van Energiek is hier terug te vinden. Daarnaast kun je met alle vragen of voor hulp bij het online inschrijven terecht bij de verhuurmakelaars van Pandomo via telefoonnummer 050 – 853 37 33 of per mail via info@pandomo.nl.

Veelgestelde vragen

– Wanneer worden de woningen opgeleverd?
In de huidige planning worden de woningen opgeleverd aan het einde van Q1 2022 (maart/april)

- Wat zijn de voordelen van huren?
Het huren van een woning levert verschillende voordelen op. Zo is huren zorgeloos, want het groot onderhoud van de woning wordt voor je verzorgd. Zo is het huis waarin je woont altijd goed onderhouden. We hebben hier de andere voordelen voor je op een rij gezet.  

– Komen er ook oplaadpunten voor elektrische fietsen?
In de fietsenstalling onder het gebouw worden 24 afsluitbare laadpunten voor elektrische fietsen geplaatst. Deze laadpunten kunnen tegen een kleine maandelijkse fee gehuurd worden. De verhuurmakelaar kan je meer vertellen over de laadpunten voor zowel elektrische auto’s als fietsen.

– Waar kan ik mijn auto parkeren?
De huurders die naast de woning ook een parkeerplaats huren, kunnen hun voertuig parkeren in de afgesloten parkeergarage. De 60 parkeerplaatsen bevinden zich in de parkeergarage onder het dek. De parkeergarage is bereikbaar via de speedgate die is gelegen aan de Tonkenstraat (ingang) en Eelkemastraat (uitgang). De huurders die naast de woning ook een parkeerplaats huren in de afgesloten parkeergarage, kunnen via een afgesloten trappenhuis met de lift de woonverdieping bereiken.

– Wat is het energielabel van de woningen?
Energiek voldoet aan de in het Bouwbesluit gestelde Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC). De woningen hebben minimaal energielabel A.

– Wanneer sluit de inschrijving?
Woensdag 27 oktober 2021 om 10.00 uur. Na de sluiting vindt een loting plaats en worden de dossiers beoordeeld. Dit zal ongeveer 2-3 werkdagen in beslag nemen. Daarna ontvang je bericht of je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt.

Lees hier meer veelgestelde vragen >>

Download hier de technische omschrijving >>

5 voordelen van huren in Energiek Groningen Lokaal nieuws woensdag 20 oktober 2021

5 voordelen van huren in Energiek Groningen

De bouw van Energiek is in volle gang. In maart/april 2022 worden de appartementen al opgeleverd aan de nieuwe huurders. Neem jij jouw sleutel dan ook in ontvangst en ga je genieten van alles wat Energiek te bieden heeft? We zetten de 5 voordelen van huren in Energiek voor je op een rij.

1. Zorgeloos en luxe
Huren is zorgeloos én in dit geval ook nog betaalbaar. En dat terwijl je wel kwaliteit krijgt. De appartementen worden supermooi afgewerkt met een luxe keuken voorzien van apparatuur en de badkamer en het toilet hebben hoogwaardig, modern sanitair.

2. Om trots op te zijn
De twee gebouwen aan de Boumaboulevard springen er straks echt uit door de lichte kleuren, afgeronde, ruime balkons, hoge ramen en stijlvolle entree. En heb je al gezien dat de gebouwen met elkaar verbonden zijn via een mooi aangelegde binnentuin?

3. Iets te kiezen
Er zijn vier type appartementen: A, B, C en D verschillen van elkaar in grootte, ligging en indeling. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 70 tot 91 m2. Altijd heb je 2 slaapkamers en een heerlijk groot balkon. 60 appartementen hebben een eigen parkeerplaats onder het gebouw.

4. Betaalbaar
Wat betaalbaar is, is subjectief. Maar vergeleken met andere huurappartementen in deze grootte en met zo’n luxe afwerking is Energiek ‘betaalbaar’. Je huurt hier al een appartement vanaf € 990,- tot € 1180,- per maand.

5. Helemaal van nu
Energiek is nieuwbouw en daarmee klaar voor de toekomst. Gasloos en voorzien van fijne vloerverwarming die ook kan koelen. De appartementen zijn uitstekend geïsoleerd, waardoor je buren bijna niet hoort en het binnenklimaat heel aangenaam is. Word jij de eerste bewoner?

Zo leuk is Groningen! Huur je hier een appartement? Lokaal nieuws vrijdag 15 oktober 2021

Zo leuk is Groningen! Huur je hier een appartement?

Energiek ligt dicht bij de binnenstad van Groningen. Straks fiets je via het Zuiderplantsoen zo naar de winkels, horeca en het theater. Hoe leuk Groningen precies is, moet je vooral zelf ontdekken. Maar hieronder een paar tips.

 

Groen doen en genieten
Het Sterrenbos vind je op maar een kwartiertje wandelafstand van Energiek. Ren een rondje hard, geniet van een ontspannen wandeling en doe op de terugweg Paviljoen Sterrebos aan. Het eten is daar ontzettend goed en de sfeer ontspannen.

Sportief type?
Dan zit je goed in Groningen. Zeker als je in Energiek woont. Sportcentrum Europapark ligt op een paar minuten loopafstand. Dit is een van de grotere, multifunctionele sportcentra in Groningen. Er zijn verschillende sportzalen, een dojo, danszaal en fitnesszaal. Achteraf een drankje in het sfeervolle café/restaurant en voldaan naar huis.

Struinen door straatjes
Groningen heeft superleuke straatjes om door te dwalen óf even te blijven hangen. Als we mogen tippen: De Uurwerkersgang! Aan het plein zit De Uurwerker. Maar dat is echt niet de enige hotspot. Je vindt hier heel veel gezellige kroegjes, koffietentjes en goede restaurants. Ook al ben je er 10 x geweest de Grote Kromme Elleboog blijft leuk om doorheen te wandelen. Geen pand is hetzelfde en overal zijn speciaalzaken, leuke winkels én ook hier weer veel horeca.

Gronings-goed
Inkopper of niet. De Grote Markt met de Martinitoren mag niet ontbreken in dit rijtje. Eindeloos winkelen in grote ketens en boetiekjes, tussendoor uitgebreid lunchen en dan weer naar huis. Gewoon op de fiets, je bent er echt zo.

Verrassing
Als je via de Plantsoenbrug de stad uitloopt, wandel je zo het Noorderplantsoen in. Wat is dit toch een mooi stadspark. Als je het park in de lengte volgt en aan het eind rechtsaf slaat, kom je op het Boterdiep. Na de transformatie is dit een hippe plek met heel veel leuke winkels en restaurantjes geworden. Echt de moeite waard om mee te nemen als je Groningen ‘verkent’.

Mocht je denken, hier wil ik wonen… dan is Energiek misschien wat voor jou. Bekijk hier het woningaanbod. De verhuur is inmiddels al gestart. Inschrijven kan tot 27 oktober. Lees je dit na die tijd, bel dan even met de makelaar.

De verhuur van Energiek is gestart Lokaal nieuws woensdag 13 oktober 2021

De verhuur van Energiek is gestart

Goed nieuws: vanaf nu kun je je inschrijven voor een appartement van Energiek in de stad Groningen.

 

Op de website vind je bij 'Huuraanbod' alle appartementen van Energiek en de bijbehorende informatie. Wil je je inschrijven? Volg dan deze stappen:


Stap 1: Schrijf je in op de site en log in op je persoonlijke account 


Stap 2: Klik op 'Online inschrijven' (aan de linkerkant)


Stap 3: Vul alle gevraagde gegevens volledig en naar waarheid in 


Stap 4: Upload je Inkomensverklaring van de Belastingdienst en een UWV afschrift 'Arbeidsverleden en loongegevens'


Stap 5: Geef aan naar welk(e) appartement(en) je voorkeur uitgaat. 
Kies eerst het Type A, B, C of D en kies daarna een huisnummer


Stap 6: Onderteken het formulier en klik op 'verzenden'


Let op: pas na ondertekening is je inschrijving geldig.

Download hier het document 'Huurvoorwaarden Energiek' voor meer informatie over de gevraagde documenten en inkomenscriteria.

N.B.: Zonder de verplichte documenten kan je niet meeloten voor een (voorlopige) toewijzing. De documenten zijn met behulp van DigiD GRATIS te downloaden op de websites van de Belastingdienst en het UWV.

 

De toewijzingsprocedure van Energiek
Je kunt je voor Energiek inschrijven tot en met woensdag 27 oktober 2021 10.00 uur. Na de sluiting vindt een loting plaats en worden de dossiers beoordeeld. Dit zal ongeveer 2-3 werkdagen in beslag nemen. Daarna ontvang je bericht of je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt.

Na deze voorlopige toewijzing heb je 3 dagen de tijd om deze te accepteren, anders vervalt de toewijzing. Zodra je de woning accepteert, hebben we een aantal aanvullende documenten nodig die je kunt uploaden in je account.

Een recente werkgeversverklaring (indien van toepassing)
3 recente loonstroken (indien van toepassing)
3 bankafschriften met de meest recente loonstoringen (indien van toepassing)
Uittreksel BKR (via www.bkr.nl)
Een kopie partneralimentatie / echtscheidingsconvenant (indien van toepassing)
Een recente verhuurdersverklaring of hypotheekverklaring
Een verblijfsvergunning (indien van toepassing)

Wanneer de documenten akkoord zijn, ontvang je de digitale huurovereenkomst. De appartementen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 opgeleverd.

Heb je een vraag?
Wij wensen je veel succes met je inschrijving. Heb je vragen? Stel deze dan aan één van onze verhuurmakelaars bij Pandomo Makelaars: T. 050 – 853 37 33 of stuur een e-mail info@pandomo.nl.

 

Huurevent waar je Energiek van wordt Lokaal nieuws vrijdag 08 oktober 2021

Huurevent waar je Energiek van wordt

Schrijf je in voor het Huurevent op 21 oktober 2021 en bekijk de appartementen van Energiek!

 

Wil je meer weten over Energiek en ben je benieuwd hoe de appartementen er van binnen uitzien? Dan hebben we goed nieuws!

Op 21 oktober 2021 organiseren we een Huurevent bij stadion FC Groningen. Het event is van 15.00 uur tot 17.30 uur en tijdens de middag kun je je laten informeren over Energiek door de makelaars en de verhuurders. Zij vertellen je alles over de verschillende woningen, de afwerking, de verhuurprocedure en ze kunnen je adviseren over het type appartement dat bij jou past.

Daarnaast ontvang je een sleutel om modelwoningen op de bouwplaats te bezoeken. Zo kun je zelf onder andere zien hoe luxe de keuken en badkamer zijn en hoe heerlijk licht de appartementen zijn. Sta even op het balkon en stel je voor hoe je hier straks lekker in het zonnetje zit.

Donderdag 21 oktober 2021
Van 15.00 tot 17.30 uur 
Euroborg stadion (FC Groningen)

Schrijf je in
Schrijf je nu in voor het Huurevent. Dat kan via jouw persoonlijke account. Na het inloggen, zie je aan de linkerkant de optie 'Huurevent'. Daar kun je je inschrijven voor een tijdslot.

We hopen je op 21 oktober te mogen begroeten!

Heb je het huurevent gemist? Lees dan de terugblik >>

Zuiderplantsoen, Energiek plan! Lokaal nieuws vrijdag 17 september 2021

Zuiderplantsoen, Energiek plan!

Wist je al dat de zuidelijke ringweg straks onder de grond doorgaat? Daardoor kan er boven op het dek een park worden aangelegd. Het Zuiderplantsoen komt tussen de Hereweg en het Oude Winschoterdiep.

Ideaal voor de bewoners van Energiek, want het park verbindt verschillende delen van de stad weer met elkaar. Je fietst straks via een nog leukere route naar de binnenstad. Ook het Sterrebos, dat in de jaren 60 werd verdeeld door de aanleg van de ringweg Zuid, wordt weer een geheel.

 

In het park mogen alleen maar fietsers en wandelaars komen. Echt een toffe plek waar bomen en open zonweides elkaar afwisselen. De inrichting nodigt uit om te picknicken, sporten en misschien wel te genieten van een openluchtconcert.

 

De realisatie van deze mooie plannen is in volle gang. Als je meer wilt weten, kijk dan even op www.aanpakringzuid.nl en wil je hier straks dagelijks van genieten? Schrijf je dan in als belangstellende. Wie weet dat jij hier straks heel Energiek woont! 13 oktober start de verhuur al.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden