Actueel

Nieuws

Er zijn nog woningen beschikbaar in de pre-sale! Lokaal nieuws dinsdag 25 juni 2024

Er zijn nog woningen beschikbaar in de pre-sale!

Schrijf online in op het bouwnummer van jouw voorkeur! Indien er een woning beschikbaar is nemen wij contact met je op.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je je kan inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen. 

Schrijf in op het bouwnummer van je voorkeur!
Via de website www.o-kade.nl kun je je inschrijven als belangstellende en een account aanmaken. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kan maximaal 10 voorkeuren opgeven. Is er een woning van jouw voorkeur beschikbaar, dan nemen wij contact met je op.

Eerste recht van koop
Graag lichten we in een persoonlijk gesprek alles toe over het project en jouw woning. Ben je enthousiast? Dan teken je een reserveringsovereenkomst. De woning wordt dan exclusief voor je gereserveerd. Wij vragen een reserveringsvergoeding van € 250,-. Dit bedrag ben je maximaal kwijt als je annuleert. Wanneer de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld wordt de reservering omgezet in een  koop- en aannemingsovereenkomst en de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met het projectteam O-kade via klantcontact@vanwonen,com 

De pre-sale van O-kade is gestart Lokaal nieuws dinsdag 18 juni 2024

De pre-sale van O-kade is gestart

De pre-sale van de 15 rijwoningen, 7 gezinsappartementen en 53 appartementen in het nieuwbouw project O-kade is gestart. Je kunt je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je je kan inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en je woonwensen. 
 
Aanbod
Het project O-kade bestaat uit 2 hofjes. Hof 1 bestaat uit 20 appartementen aan de Oosterhamrikkade, 5 rijwoningen en 6 sociale huurwoningen in een autoluw straatje. Het collectieve binnenhof wordt groen ingericht en is door alle bewoners te gebruiken. Hof 2 bestaat uit 38 appartementen aan de Oosterhamrikkade en 5 rijwoningen in een autoluw straatje en 5 woningen op het parkeerdek. Op de begane grond van hof 2 bevindt zich de parkeergarage. Het parkeerdek wordt groen ingericht. Alle bewoners kunnen hier genieten van de rust en van elkaar. De fietsen worden allemaal op de begane grond van de appartementengebouwen gestald.
 
Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Via de website www.o-kade.nl kun je je inschrijven als belangstellende en een account aanmaken. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kan maximaal 10 voorkeuren opgeven. Meer lezen over het inschrijfproces? Kijk HIER. 
Voor de woningen met een prijs (WOZ waarde) tot € 355.000,- geldt een opkoopbescherming. Lees HIER wat dat inhoud.

Inschrijven pre-sale kan tot 25 juni 10:00 uur 
Na sluiting van de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzingssysteem. Is er een woning aan je toegewezen, dan word je uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op donderdagavond 4 juli of maandagavond 8 juli aanstaande. Meer informatie volgt als er een woning aan je is toegewezen. Hier word je alles verteld over het proces rondom de aankoop van je nieuwbouwwoning.

Woning aan je toegewezen? Jij hebt het eerste recht tot koop!  
Blijf jij na de bijeenkomst enthousiast? Dan teken je een reserveringsovereenkomst. De woning wordt dan exclusief voor je gereserveerd. Wij vragen een reserveringsvergoeding van € 250,-. Dit bedrag ben je maximaal kwijt als je annuleert. Wanneer de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld wordt de reservering omgezet in een  koop- en aannemingsovereenkomst en de reserveringsvergoeding verrekend met de koopsom. 

Heb je geen bouwnummer toegewezen gekregen, dan ontvang je van ons een e-mail en word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning of appartement beschikbaar komt, wijzen wij opnieuw toe.
 
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via klantcontact@vanwonen.com

Eerste schetsen hier te bekijken! Lokaal nieuws maandag 03 juni 2024

Eerste schetsen hier te bekijken!

Tijdens een informatiebijeenkomst op 30 mei en 1 juni hebben zowel de buurt als overige belangstellenden kennis kunnen maken met het aangepaste plan O-kade. De opkomst was overweldigend en we zijn blij dat het overgrote deel van de aanwezigen enthousiast is over de voorgenomen plannen.

Heb je de informatiebijeenkomsten gemist? Niet getreurd, het is nu online te bekijken. Klik HIER voor de schetsimpressies. 

4 handige dingen die je niet moet vergeten in je huis Lokaal nieuws donderdag 30 mei 2024

4 handige dingen die je niet moet vergeten in je huis

Er zijn een paar dingen die belangrijk zijn om aan te denken wanneer je je huis gaat inrichten of onderhouden. Dit zijn dingen waar je misschien niet meteen aan zou denken bij een huis. Maar toch zijn ze erg belangrijk en moet je ze niet vergeten. Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat deze 4 handige dingen zijn!

Buisventilator voor optimale luchtcirculatie

Een buisventilator is een belangrijk iets dat goed is om in je huis te hebben. Het zorgt voor een optimale luchtcirculatie in je huis. Dit is vooral belangrijk in bijvoorbeeld de keuken, badkamer en kelder. Hier kan de kwaliteit van de lucht namelijk snel minder goed worden door vocht en geuren. Een buisventilator zorgt ervoor dat deze ruimtes goed geventileerd worden. Hierdoor zorg je ervoor dat je geen last krijgt van schimmel en vieze geuren. 

Kogelkraan voor eenvoudig waterbeheer

Een kogelkraan is een handig iets dat vaak over het hoofd wordt gezien. Maar het kan een grote impact hebben op hoe makkelijk het waterbeheer in huis is. Kogelkranen worden gebruikt om de watertoevoer naar specifieke apparaten of ruimtes af te sluiten. Hierdoor kun je eenvoudig reparaties uitvoeren of onderhoudswerkzaamheden verrichten. Je zou bijvoorbeeld een kogelkraan kunnen installeren bij de wasmachine, vaatwasser of buitenkraan. Zo kun je snel en makkelijk de watertoevoer sluiten wanneer dat nodig is. Dit kan je helpen om waterschade te voorkomen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je je apparaten makkelijker kunt onderhouden. 

Slimme stekkerdozen voor energiebesparing

Slimme stekkerdozen zijn een handige toevoeging aan je huis die kunnen helpen om energie te besparen. Ook kun je hiermee het gebruik van elektronische apparaten optimaliseren. Met een slimme stekkerdoos kun je op afstand de stroomtoevoer naar bepaalde apparaten regelen. Hierdoor kun je energie besparen wanneer je deze apparaten niet gebruikt. Je kunt ook tijdschema’s instellen op deze stekkerdozen. Hierdoor kun je je energieverbruik optimaliseren. En daardoor kun je je kosten weer verlagen. 

Opbergmanden voor een georganiseerd huis

Opbergmanden zijn een makkelijke en handige manier om je huis georganiseerd te houden en ruimte te besparen. Door het gebruik van opbergmanden kun je kleine spullen en rommel gemakkelijk opbergen. Zo houd je je huis opgeruimd en overzichtelijk. Met opbergmanden kun je verschillende ruimtes in je huis organiseren, zoals de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Je kunt deze manden ook labelen. Zo kun je snel en makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. 

 

Tweekapper beschikbaar! Lokaal nieuws donderdag 23 mei 2024

Tweekapper beschikbaar!

De verkoop is gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

Verkoop
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk HIER het woningaanbod.

Nog een streepje voor...
We willen je tot niets verplichten, maar het is fijn om op voorhand te weten welke woningen binnen jouw budget passen. Wij adviseren je om voorafgaand aan de inschrijving jouw financiële mogelijkheden te onderzoeken. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan je vrijblijvend inzicht geven in de mogelijkheden door een financiële toets te verstrekken. Hiermee kan je zorgeloos inschrijven op de woning van jouw voorkeur en voorkom je een teleurstelling wanneer de ideale woning aan jou wordt toegewezen. Deze financiële toets kan je bij inschrijving uploaden: de verklaring geeft je een extra streepje voor bij de toewijzing!

Online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!
Ben je geinteresseerd? Schrijf je dan in via DEZE LINK voor het project Thuis in de Zeilen en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ je interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Je kan maximaal 10 voorkeuren opgeven. Meer lezen over het inschrijfproces? Kijk HIER. 

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met Francis van der Schoot op via francis@vanwonen.com. 

 

Het gaat nu hard lopen! Lokaal nieuws dinsdag 30 april 2024

Het gaat nu hard lopen!

Eerder hebben we gemeld dat we het oorspronkelijk plan hebben moeten wijzigen. Het nieuwe programma voorziet in meer woningen in het betaalbare segment (onder de NHG-grens) en de uitgangspunten zijn met name gewijzigd met betrekking tot de parkeeroplossing. Het parkeren wordt nu uit het zicht onder een mooi groen dek opgelost.

Graag nodigen we je uit om kennis te maken met het nieuwe plan. Je bent van harte welkom op zaterdag 1 juni van 11.00 tot 14.00 uur op ons kantoor aan het Boterdiep 7-1 te Groningen. Het is vrije inloop, je hoeft je niet aan te melden. We zullen de getoonde informatie na deze datum via de nieuwsbrief en op onze website met je delen.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan HIER in.

Ontdek de voordelen van wonen in Groningen Lokaal nieuws dinsdag 16 april 2024

Ontdek de voordelen van wonen in Groningen

Groningen, gelegen in het hart van het noorden van Nederland, is een dynamische stad die bekend staat om haar jonge bevolking, historische rijkdom en een bruisend cultureel leven. In dit artikel nemen we een duik in wat Groningen zo'n aantrekkelijke woonplaats maakt, van zijn monumentale landmarks tot de feestelijke evenementen die elk jaar plaatsvinden.

Een schatkist van historie en cultuur

Het meest kenmerkende monument van Groningen is zonder twijfel de Martinitoren. Deze historische toren, door de inwoners ook wel 'd'Olle Grieze' genoemd, domineert de skyline en biedt een prachtig uitzicht over de hele stad. Een klim naar de top is een onvergetelijke ervaring voor zowel nieuwe inwoners als toeristen, en biedt een spectaculair perspectief op Groningen.

Festiviteiten die verbinden

De Meikermis, die elk jaar in mei de stad transformeert, is een van de hoogtepunten in Groningen. Deze kermis, een van de grootste in Noord-Nederland, lokt mensen van alle leeftijden met zijn uitdagende attracties, spellen en culinaire verrassingen. Het is de perfecte kans voor de Groningers om samen te komen en te genieten van wat hun stad te bieden heeft.

Groen en welkom

Groningen is een stad die groen ademt, met talloze parken zoals het Noorderplantsoen. Hier is ruimte voor ontspanning en diverse activiteiten in de buitenlucht, wat bijdraagt aan een goede balans tussen urbanisatie en natuur.

Fietsen staat centraal

De stad is extreem fietsvriendelijk dankzij een uitgebreid netwerk van fietspaden en beperkt autoverkeer in het stadscentrum. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk en veilig is voor inwoners om zich te verplaatsen, wat de levenskwaliteit verhoogt en de ecologische voetafdruk verlaagt.

Centrum van educatie en innovatie

Met de Rijksuniversiteit Groningen als middelpunt is de stad een kruispunt van onderwijs en onderzoek, wat een jonge, dynamische en internationale bevolking aantrekt. Deze mix van mensen zorgt voor een innovatieve en energieke sfeer in Groningen.

Een levendig nachtleven en diverse keuken

Het nachtleven in Groningen is gevarieerd en actief, met een scala aan bars, clubs en restaurants die lokale en internationale gerechten aanbieden. Van gezellige jazzcafés tot levendige nachtclubs, er is voor ieder wat wils. Na het stappen zijn er genoeg eetgelegenheden in de stad.

Overweeg je een verhuizing naar Groningen?

Voor wie de overstap naar deze veelzijdige stad overweegt, is het essentieel om een betrouwbaar verhuisbedrijf in te schakelen. Kiezen voor een NIWO-gecertificeerd verhuisbedrijf in Groningen garandeert een vlotte en stressvrije verhuizing, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe thuis.

Groningen biedt niet alleen een geweldige ervaring als bezoekersstad, maar is ook een ideale woonplaats. Met zijn historische diepgang, groene omgeving en levendige gemeenschap heeft het alles in huis voor een verrijkend en vol leven. Of je nu een student bent, een startende professional, of deel uitmaakt van een gezin, Groningen staat klaar om je welkom te heten.

 

De juiste zonwering voor jouw huis en tuin Lokaal nieuws maandag 08 april 2024

De juiste zonwering voor jouw huis en tuin

De temperatuur begint langzaam weer te stijgen. De hoogste tijd om je voor te bereiden op lange, zwoele zomerdagen in de buitenlucht! Of je nu van tuinieren houdt of simpelweg wilt genieten van het comfort van je eigen terras. Het vinden van de juiste zonwering is essentieel voor optimaal buitenplezier. Maar welke zonwering past nu het beste bij jouw specifieke behoeften, ruimte en levensstijl?

Hoe zonwering precies werkt

Zonwering doet meer dan alleen maar schaduw creëren. Het kan een onderdeel zijn van de algehele energie-efficiëntie van je huis. De juiste zonwering kan het huis koel houden door de warmte van de zon te weerkaatsen, maar toch het daglicht binnen te laten. De veelzijdigheid van moderne zonwering is enorm, en er zijn een aantal populaire opties voor zonwering in huis en tuin. Maar hoe ontdek je welke keuze kan bijdragen aan een mooie en functionele buitenruimte? Bij zonwering-fabriek.nl is het aanbod enorm en heb je dus een grote kans van slagen.

Rolluiken en zonneschermen

Rolluiken en zonneschermen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook extra veiligheid en privacy. Ze zijn vooral handig bij ramen die direct zonlicht vangen.

Terrasschermen en parasols

Terrasschermen zijn een moderne en eenvoudige manier om schaduw te brengen op plekken waar je dat het meest nodig hebt. Ze zijn er in alle kleuren en vormen, van klassieke parasols tot moderne, uittrekbare schermen die je privacy garanderen wanneer je dat wilt.

Luifels en overkappingen

Of je nu een permanente schaduwplek wilt creëren boven je terras of tegen de gevel van je huis, luifels en overkappingen zijn duurzame opties die bescherming bieden tegen alle weersomstandigheden én natuurlijk de zon.

Het maken van de juiste keuze

Bij het kiezen van de juiste zonwering zijn er verschillende factoren om te overwegen. Ten eerste moet je rekening houden met de grootte van je buitenruimte. Voor kleinere tuinen zijn uittrekbare schermen of parasols wellicht geschikt. Grotere tuinen kunnen baat hebben bij een overkapping of pergola. Vermijd zonwering die te omvangrijk of onpraktisch is voor je beschikbare ruimte. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de hoek en de richting van de zon. Zorg ervoor dat je zonwering installeert waar deze het meeste zal worden benut op de heetste momenten van de dag. Maar ook de materialen en duurzaamheid zijn van belang. Kies voor zonwering die bestand is tegen alle weersomstandigheden en die weinig onderhoud vereist. Houten pergola's kunnen prachtig zijn, maar hebben vaak meer aandacht nodig dan bijvoorbeeld een zonnescherm.

Hoe je jouw buitenruimte ook inricht, zonwering is een essentieel onderdeel om deze zomer en alle aankomende seizoenen maximaal te benutten. Kies verstandig en geniet van een schaduwrijk en ontspannen thuis. Veel succes!

Terugkoppeling informatiebijeenkomst Thuis in de Zeilen Lokaal nieuws maandag 08 april 2024

Terugkoppeling informatiebijeenkomst Thuis in de Zeilen

Donderdag 4 april zijn we gestart met de pre-sale van het nieuwbouwproject Thuis in de Zeilen in Meerstad. De pre-sale is heel goed ontvangen. In dit bericht delen we dan ook graag de presentatie die we tijdens de informatiebijeenkomst van donderdag 4 april 2024 hebben getoond.

Een pre-sale, wat is dat ook alweer?
Tijdens de pre-sale maak je kennis met de eerste schetsbeelden van de verschillende woningtypes. In deze fase kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte conceptstukken en indicatieve (vanaf-) prijzen. De pre-sale geeft je de tijd om te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. Tijdens de bijeenkomst hebben we informatie gegeven over woningtypes, een toelichting gegeven op de pre-sale en de mogelijkheden om voorrang te krijgen bij de toewijzing in de volgende fase. Daarnaast hebben we de vragen natuurlijk beantwoord. De presentatie vind je HIER en de informatie over het pre-sale proces vind je HIER.

Deelname aan de eerste fase van de pre-sale
Wil je ook voorrangspunten verdienen voor de volgende fase in de pre-sale en heb je de enquête over jouw woningtypevoorkeur nog niet ingevuld? Schrijf je dan in als belangstellende en vul de enquête in via deze link: https://www.thuisindezeilen.nl/aanmelden/

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op via francis@vanwonen.com.

De pre-sale van Thuis in de Zeilen is gestart! Lokaal nieuws donderdag 28 maart 2024

De pre-sale van Thuis in de Zeilen is gestart!

De pre-sale van de 35 woningen in het project Thuis in de Zeilen is gestart. Graag horen wij jouw woningvoorkeur!

Pre-sale: fase 1
Wij zijn benieuwd naar je mening over ons mooie nieuwbouwproject. We inventariseren ieders mening in twee stappen. In de eerste stap, fase 1 van de pre-sale, vragen we je ons te laten weten in welk woningtype je geïnteresseerd bent, en je top 3 van bouwnummers te geven. Op basis hiervan maken we het aanbod dat we in fase 2 aanbieden definitief. In deze eerste fase werken we met indicatieve ‘vanaf’ prijzen. In onderstaand overzicht vind je de indicatie ‘vanaf’- prijzen per woningtype. Let op: aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
 
Type woning


Breedte


Gebruiksopp.
ca. m2


Kavelgrootte
ca. m2


Indicatieve
‘vanaf’ prijs
Tussenwoning


5,10 meter


Van 110 tot 125m2


Van 120 tot 180m2


Vanaf €410.000
Tussenwoning


5,40 meter


Van 118 tot 143m2


Van 130 tot 190m2


Vanaf €439.000
Hoekwoning


5,70 meter


Van 128 tot 150m2


Van 140 tot 300m2


Vanaf €499.000
Twee-onder-een-kap


6,00 meter


Van 155 tot 160m2


Van 325 tot 400m2


Vanaf €675.000
Vrijstaande woning


6,30 meter


165m2


400m2


Vanaf €799.000
Pre-sale: fase 2
In de tweede stap, fase 2 van de pre-sale, bieden we je de mogelijkheid om in te schrijven op de woning van je voorkeur op basis van de online verstrekte 'concept' stukken. Op dat moment geven we een prijs-bandbreedte af, zodat je al een goed beeld hebt van het prijsniveau. In dit stadium zijn wij in gesprek met de (onder)aannemer(s) voor het afronden van de verkoopstukken. De bandbreedte-prijs heeft als doel je een richtprijs mee te geven voor het maken van een juiste keuze. Zodra alle documenten en overeenkomsten definitief zijn, wordt de vaste koopsom bepaald. Pas dan kunnen we overgaan tot verkoop van de woning.

Aan het einde van fase 2 wijzen we de woningen toe. Is de woning aan je toegewezen, dan gaan we met je in gesprek over de woning en je eventuele woonwensen. Je krijgt dan de mogelijkheid een reserveringsovereenkomst af te sluiten. Hiermee heb je bij de definitieve verkoop het eerste recht van koop. De kosten van deze reserveringsovereenkomst bedragen €250: dit wordt bij aankoop verrekend met de vrij-op-naam prijs van de woning.

Als je ingeschreven staat bij het project dan informeren we je te zijner tijd uitgebreid over het inschrijvingsproces van de pre-sale fase 2. 

Een streepje voor bij de toewijzing in de pre-sale in fase 2
Het is mogelijk om voorkeurspunten te krijgen, waardoor je een grotere kans op toewijzing van de woning van je voorkeur hebt. Extra punten verkrijg je door het invullen van de enquête uit pre-sale fase 1 (zie ook de uitleg hierboven). Daarnaast kun je extra punten verkrijgen als je in fase 2 een financiële check upload. Deze financiële check kun je bij je financiële tussenpersoon of een bank laten uitvoeren, bijvoorbeeld bij de Rabobank, via https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/nieuwbouw/afspraak-financiele-check.

Planning
De pre-sale fase 1, waarin we je voorkeur voor een woningtype vragen én waarmee je je eerste voorkeurspunten kunt krijgen, vindt plaats in april 2024. In mei 2024 verwachten we vervolgens fase 2 van de pre-sale te kunnen uitvoeren. Hierbij kun je je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur. Indien de woning aan je wordt toegewezen, bieden we je het eerste recht van koop, door middel van het sluiten van een reserveringsovereenkomst.

We verwachten in juli a.s. alle contract- en verkoopstukken gereed te hebben. Dan is ook de definitieve vrij-op-naam prijs bekend. De woning blijft exclusief voor jou gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst. Besluit je toch niet over te gaan tot aankoop van de woning? Dat is uiteraard geen probleem: we bieden de woning dan aan de volgende belangstellende aan.

Samenvattend:
 

April:
pre-sale fase 1 – Doorgeven voorkeur voor een woningtype;
 
Mei:
pre-sale fase 2 – inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur. Bij toewijzing van de woning bieden wij een reserveringsovereenkomst aan;
 
Juli:
Start van de verkoop van de woningen – met een reserveringsovereenkomst heb je het eerste recht van koop.

Hopelijk hebben wij met deze informatie het proces voldoende inzichtelijk gemaakt. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via francis@vanwonen.com of maartendejong@vanwonen.com

Kom naar de informatiebijeenkomst op 4 april Lokaal nieuws maandag 25 maart 2024

Kom naar de informatiebijeenkomst op 4 april

Met veel plezier nodigen wij je uit om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst  over het nieuwbouwproject Thuis in de Zeilen op donderdag 4 april 2024.

Deze avond wordt een plenaire sessie georganiseerd van 18.30-19.30 uur waar informatie wordt verstrekt over het ontwerp, de planning, het verkoopproces en de woningen. De sessie is volgeboekt; wil je op de wachtlijst staan voor de 2e sessie op 4 april van 19.10 uur - 19.35 uur mail dan naar klantcontact@vanwonen.com.

We nodigen je natuurlijk graag uit om de inloopbijeenkomst bij Bureau Meerstad aan de Zijlkade 2 van 19.30-21.00 uur te bezoeken: hiervoor hoef je je niet aan te melden. Kom gerust langs en maak kennis met dit prachtige plan. Wil je alvast de pre-sale brochure zien? Kijk dan HIER.

Schrijf je in via deze website zodat wij je per e-mail via een nieuwsbrief op de hoogte kunnen houden over de start van de pre-sale, met daarin alle informatie over het online inschrijven en het vervolgproces.

Binnenkort start de pre-sale, wat betekent dat? 
Tijdens de pre-sale maak je kennis met de eerste schetsbeelden van de verschillende woningtypes. In deze fase kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte conceptstukken en indicatieve (vanaf-) prijzen. De pre-sale geeft je de tijd om te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. 

Kozijnen: De sleutel tot de uitstraling van je nieuwbouwwoning Lokaal nieuws vrijdag 15 maart 2024

Kozijnen: De sleutel tot de uitstraling van je nieuwbouwwoning

Bij het ontwerpen van een nieuwbouwwoning is het makkelijk om te verdwalen in de talloze keuzes die je moet maken. Een aspect dat best wel eens onderschat wordt, maar wel een grote impact heeft op de uitstraling van een huis, zijn de kozijnen. De keuze voor het juiste materiaal kan de sfeer en stijl van je huis aanzienlijk beïnvloeden. Windows4u , een toonaangevend bedrijf, dat werkzaam is in het noorden van het land, geeft je graag wat meer informatie voordat je een keuze maakt.

Aluminium: strak en modern

Verschillende materialen bieden diverse esthetische en functionele voordelen. Aluminium, met zijn strakke en moderne uitstraling, is populair in eigentijdse ontwerpen. Het slanke profiel en de duurzaamheid maken aluminium kozijnen een uitstekende keuze voor een minimalistische look. Ze zijn bovendien onderhoudsarm en bestand tegen weersinvloeden.

Kunststof: duurzaam en onderhoudsarm

Aan de andere kant bieden kunststof kozijnen een breder scala aan ontwerpmogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de architectonische stijl van je huis. Kunststof kozijnen zijn ook isolerend, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en comfort in huis. Met een regelmatige reiniging behouden ze langdurig hun frisse uitstraling.

Hout: natuurlijk en tijdloos

Voor liefhebbers van een warme en natuurlijke uitstraling is hout een tijdloze keuze. Houten kozijnen voegen karakter toe aan je woning en kunnen worden aangepast aan zowel moderne als klassieke stijlen. Hoewel ze meer onderhoud vereisen dan andere materialen, beloont de natuurlijke schoonheid van hout de inspanningen met een unieke uitstraling.

Bij het kiezen van kozijnen is het essentieel om rekening te houden met de omgeving en het ontwerp van je nieuwbouwwoning. Het materiaal van de kozijnen matchend maken met de overige elementen van de gevel draagt bij aan een samenhangend en aantrekkelijk uiterlijk.

Kortom, kozijnen zijn niet alleen functionele elementen maar ook cruciaal voor de visuele aantrekkingskracht van je nieuwbouwwoning. Door bewust te kiezen voor aluminium, kunststof of hout, geef je jouw huis een unieke persoonlijkheid en stijl, terwijl je tegelijkertijd rekening houdt met praktische overwegingen zoals duurzaamheid en onderhoud. Bij het maken van deze belangrijke keuze is het waardevol om te weten dat Windows4U graag met je meedenkt. Hun expertise en assortiment bieden de mogelijkheid om kozijnen te vinden die niet alleen passen bij jouw voorkeuren, maar ook voldoen aan de functionele eisen van je woning. Met professioneel advies staan zij klaar om je te begeleiden naar de juiste keuze voor kozijnen die de uitstraling van je nieuwbouwwoning naar een hoger niveau tillen.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden