Actueel

Nieuws

De bouw is in volle gang! Lokaal nieuws donderdag 27 juni 2019

De bouw is in volle gang!

Soms krijg je de kans om hoog over het project heen te kijken....en zo krijg je dit soort mooie overzichtsfoto's van de bouw!

Verkoop fase 2 Lokaal nieuws dinsdag 28 mei 2019

Verkoop fase 2

De verkoop van fase 1 is nog maar net gestart en fase 2 wordt alweer voorbereid! De woningen in fase 1 zijn 100% gereserveerd.

De verkoop van fase 1 is nog maar net gestart en fase 2 wordt alweer voorbereid!
De woningen in fase 1 zijn 100% gereserveerd.
Fase 2 bestaat uit 31 woningen bestaande uit wederom een afwisselende mix tussen Tuinwoningen en Park Villa’s. Binnenkort wordt de woningzoeker voor fase 2 geactiveerd.
Interesse in een woning in Engelse Park? Maak dan een account aan op deze website. Indien u al een account heeft is dan niet weer nodig voor fase 2.

Verkoop fase 1 gestart Lokaal nieuws woensdag 15 mei 2019

Verkoop fase 1 gestart

Op 15 mei is de verkoop van de 1e fase van Engelse Park van start gegaan!

Op 15 mei is de verkoop van de 1e fase van Engelse Park van start gegaan!

U kunt zich in uw account inschrijven voor een energieneutrale Tuinwoning of Park Villa. Heeft u nog geen account, maar er dan eenvoudig één aan via deze website bij ‘account’.

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 24 mei 12.00 uur.

Alle informatie over de woningen zoals de prijzen en de (technische) plattegronden vindt u bij de woningtypen bij aanbod.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met één van de verkopend makelaars.

Locatie Start Verkoop bekend Lokaal nieuws donderdag 04 april 2019

Locatie Start Verkoop bekend

De verkoop van Engelse Park fase 1 is gepland op woensdag 15 mei aanstaande. U bent van harte welkom!  

 

Tijd: 17.00 – 19.30

Locatie: Paviljoen Sterrebos, Helperzoom 3b te Groningen  

Er kan geparkeerd worden op het parkeerplaats(je) van het Paviljoen én in de parkeergarage van DUO. U ontvangt van ons een uitrijkaart.   

 

32 volledige duurzame woningen

De eerste fase, van 32 woningen, gaat op 15 mei a.s. in verkoop. Het aanbod bestaat uit een zeer gevarieerde mix van Tuinwoningen in diverse breedtematen en Park Villa’s in de uitvoeringen twee-onder-één-kap, vrijstaand geschakeld en vrijstaand.

Inschrijven en toewijzen

Niet eerder dan 15 mei vanaf 17.00 uur is de volledige prijslijst per bouwnummer beschikbaar. Direct ná de bijeenkomt start de inschrijving (online) en die eindigt op vrijdag 24 mei 12.00 uur. De toewijzing van de woningen volgt in de week daarna.

Stap 1: een account aanmaken

Het inschrijven voor een bouwnummer (mogelijk direct na de start verkoop op 15 mei) kan straks online. U dient dan een account te hebben op www.engelsepark.nl. Dat kunt u nú al doen via de knop Account.

Stap 2: kies de woning van uw voorkeur

Op de website zijn de plattegronden en afbeeldingen van de 32 woningen al te bekijken. Ga naar het aanbod en laat weten welke woning uw voorkeur heeft. De voorkeuren worden heel handig opgeslagen in het persoonlijke account.

Heeft u vragen?

De betrokken makelaars bij Engelse Park zijn de makelaarsteams van Boekholt Nieuwbouwspecialist en Pandomo Makelaars. Hun gegevens zijn ook te vinden onder Contact. Indien u vragen heeft aan de makelaars voor 15 mei, stel ze gerust of loop even binnen.

Fase 1 op 15 mei in verkoop Lokaal nieuws donderdag 21 maart 2019

Fase 1 op 15 mei in verkoop

De start verkoopdatum voor fase 1 is bekend. Op 15 mei gaan de eerste 32 woningen van Engelse Park in verkoop. Meld u aan en ontvang als eerste informatie over het start verkoop evenement. 

De eerste 32 woningen bestaan uit verschillende Tuinwoningen en Park Villa's. Binnen de Tuinwoningen heeft u keuze uit 5 Tuinwoningen 5.4, 11 Tuinwoning 5.7, waaronder 1 special met badkamer en slaapkamer op de begane grond en 8 Tuinwoningen 6.0. 

De Park Villa's bestaan uit 4 Park Villa's Twee-onder-één-kap, 2 Park Villa's Geschakeld en 2 Park Villa's Vrijstaand. 

Bekijk alvast het woningaanbod om de woning van uw voorkeur te bepalen. Tijdens het start verkoop evenement kunt u al uw vragen over de woningen stellen en informeren wij u graag onder het genot van een kopje koffie. 

Meld u aan en ontvang in aanloop naar het evenement informatie over het tijdstip en de locatie. 

Voortgang Westerwal Lokaal nieuws dinsdag 19 maart 2019

Voortgang Westerwal

Om de verkoop van Westerwal te kunnen aankondigen, zijn we eerst afhankelijk van een aantal vergunningtrajecten die doorlopen moeten worden. Momenteel wachten we op een vergunningverlening van de gemeente Groningen om grondwerkzaamheden op de bouwlocatie te mogen uitvoeren.  

Om de verkoop van Westerwal te kunnen aankondigen, zijn we afhankelijk van een aantal vergunningtrajecten die doorlopen moeten worden. Momenteel wachten we op een vergunningverlening van de gemeente Groningen om grondwerkzaamheden op de bouwlocatie te mogen uitvoeren. Daarnaast moet het bestemmingsplan om wonen op deze locatie mogelijk te maken, worden vastgesteld door de gemeente. We verwachten dat dit begin april zal gebeuren. Hierna ligt het plan nog de wettelijke termijn van 6 weken ter inzage, alvorens het definitief wordt. 

Zodra deze stappen zijn doorlopen, kunnen we pas een definitieve planning opstellen voor de verkoop en bouw van het project Westerwal. Jammer genoeg kunnen wij dit traject niet versnellen. 

CONCEPT IMPRESSIE HERENHUIZEN TYPE HOF

Gedurende het vergunningentraject gaan we wel verder met de ontwikkeling van de herenhuizen voor zover dat mogelijk is. Op de website vind je nu ook een concept impressie van de herenhuizen van type Hof, die aan de autovrije groenstrook liggen. Aan de andere zijde van het parkeerhof komen dezelfde type Hofwoningen.

De tien herenhuizen type Hof hebben een woonoppervlakte van circa 152 m2, verdeeld over drie volledige woonlagen. Door de standaard uitbouw aan de achterzijde heb je een woonkamer met open keuken van maar liefst 50 m2. Op de verdiepingen zijn 4 of 5 slaapkamers mogelijk. De achtertuinen grenzen aan het parkeerhof waar elke woning een eigen parkeerplek heeft. Tot slot worden de woningen standaard uitgerust met vloerverwarming op alle verdiepingen.

WESTERWAL OP WOONEVENT ZATERDAG 23 MAART

Aanstaande zaterdag 23 maart vindt weer het WoonEvent plaats, deze keer in de Mediacentrale in Groningen. Natuurlijk mag Westerwal hier ook niet ontbreken. De makelaar is aanwezig voor al je vragen. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden