Actueel

Nieuws

Tweede fase Stadsvilla's in verkoop - en compleet onder optie Lokaal nieuws zondag 24 januari 2021

Tweede fase Stadsvilla's in verkoop - en compleet onder optie

De officiële start verkoop is nog maar net begonnen of alle tien de Stadsvilla's zijn onder optie. 

Het betekent dat royaal wonen in het groene Helpermaar zich op dit moment in een grote belangstelling mag verheugen. Zou de snelle omschakeling naar het thuiswerken hierbij een rol hebben gespeeld? Wie zal het zeggen. Zeker is dat je met een woonoppervlakte van gemiddeld zo'n 200 vierkante meter verdeeld over vier woonlagen als gezin alle kanten op kunt.

Is een Stadsvilla ook iets voor u? Wilt u nog kans maken op één van de laatste woningen? Meldt u zich dan zo snel mogelijk aan voor de reservelijst. 

Neem contact op met Boekholt nieuwbouwspecialist of Schreuder Nieuwbouwmakelaars. Of maak nu meteen een persoonlijk woonaccount aan. Valt een kandidaat voor een bouwnummer af, dan wordt u gebeld door een van de makelaars. 

WAAR VOEL JIJ JE THUIS? Lokaal nieuws maandag 18 januari 2021

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

Thuis. Dé plek waar je kunt genieten met anderen, waar jij je comfortabel voelt en jezelf kunt zijn. Onze woonstijlen Barn, Park en Loft karakteriseren zich met een unieke sfeer. Landelijk, luxe of industrieel; in welke woonstijl voel jij je thuis? Wij van Home Made by Jolanda Datema helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

WOONSTIJL BARN

Deze landelijke woonstijl benadrukt een leven ver weg van de drukke stad, waar je tot rust komt en geniet van een eerlijk en bewust leven. Na een lange wandeling door weer en wind is het fijn thuiskomen in het robuuste, nonchalante interieur. Ontspan en verdrijf de alledaagse drukte met woonstijl Barn. De verschillende materialen zorgen voor een nonchalante uitstraling, denk hierbij aan linnen, katoen, wol en sisal. Door het gebruik van natuurlijke producten wordt ook hier de natuur weer doorgevoerd in het interieur.

WOONSTIJL PARK

Een huis dat pronkt en trots is op zijn voorkomen. Luxe woonstijl Park brengt een ode aan ons cultureel erfgoed met als inspiratiebron de Hollandse historie. Het interieur is rijk en uitnodigend. Er zal niks ontbreken aan dit interieur door de verschillende kleuren, materialen en structuren. Glanzende materialen met een rijke structuur benadrukken de luxe sfeer in het interieur. Geniet van het leven met luxe woonstijl Park.

WOONSTIJL LOFT

Industriële woonstijl Loft staat voor nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding. Door de industriële, eigenzinnige en persoonlijke ruimte voelt elke creatieveling zich hier thuis. Stoere structuren in gestileerde vormen zijn een speels geheel in het interieur. Eerlijke materialen – zoals beton, steen en metaal – vormen de basis van de ruimtes die in elkaar overlopen en objecten individuele aandacht krijgen. Kom hier om te ontspannen en geniet van de ruimte om je heen met woonstijl Loft.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, heeft Home Made By Design Date ontwikkeld, een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met een Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen met de interior designer van Home Made by Jolanda Datema ontrafel je wat het thuisgevoel voor jou betekent. Benieuwd welke woonstijl – landelijk Barn, luxe Park of industrieel Loft – bij jou past? Kom erachter.

 

 

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS Lokaal nieuws donderdag 26 november 2020

ONTVANG DE EXCLUSIEVE HOME MADE BY-INSPIRATIEGIDS

In navolging van de tweejaarlijkse Stijlgids brengt Home Made By dit jaar een exclusief inspiratieboek uit waarin je wordt uitgedaagd om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Je ontvangt het boek gratis bij een Design Date met een interior designer van Home Made by Jolanda Datema.

Het belang van thuis
Thuis is dat kleine stukje aarde dat van jou is. Een veilige, vertrouwde plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar bovenal is thuis een weerspiegeling van wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je thuis voelen in je eigen huis, is een belangrijke basis voor persoonlijk welzijn en geluk. Home Made by Jolanda Datema gelooft dat het creëren van een thuis een persoonlijke proces is dat gaat over authenticiteit en jezelf durven zijn. En daarom lanceert de interieurspecialist dit jaar een exclusief inspiratiegids. De gids dient als vertrekpunt in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis en laat je op een andere manier naar je interieur kijken.

Wat betekent thuis voor jou?
Stap voor stap neemt de inspiratiegids je mee door de unieke werkwijze van Home Made By. Het begint met een Design Date: een inspirerende eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. De gids ontvang je voorafgaande aan een Design Date, zodat jij je goed kunt voorbereiden op het gesprek. In de gids en tijdens de Design Date worden belangrijke vragen gesteld: Wat vertelt jouw huis over jou? Waar voel jij je thuis? Welke kleuren horen bij jou? En welke materialen vind je mooi? De antwoorden op deze en meer vragen geven een duidelijk beeld van wat thuis voor jou betekent. Na afloop van de Design Date maakt de interior designer op basis van jouw smaak en stijl een 2D- of 3D-ontwerp van jouw droomhuis.

Een écht thuis creëren
Home Made by Jolanda Datema doet er alles aan om voor jou een écht thuis te creëren. Met een team van vakspecialisten begeleiden zij jouw project van begin tot eind. Wil jij aan de slag met je interieur? Vraag een Design Date aan bij Home Made by Jolanda Datema en ontvang het gratis Home Made By-inspiratiegids.

Wil je graag meer informatie of heb je een vraag? Bekijk onze website:

https://www.homemadeby.nl/jolanda-datema-groningen

Meer huis voor je geld in Signatuur Helpermaar Lokaal nieuws maandag 02 november 2020

Meer huis voor je geld in Signatuur Helpermaar

Lage hypotheekrente, booming huizenmarkt. Dat betekent: lage rentelasten en hoge overwaarde. Voor hetzelfde geld woont u straks in een Stadsvilla. Ruimer, duurzamer en comfortabeler.

In de gewilde woonbuurt Helpermaar in Groningen-Zuid komen 11 zeer royale Stadsvilla’s, waarvan er nog enkele te koop zijn. Toegegeven: met een vanafprijs van 579.000 euro vrij op naam zijn deze herenhuizen niet voor iedereen weggelegd. Toch is er wellicht meer mogelijk dan je denkt. Daarover hierna meer.

Eerst een korte toelichting op de Stadsvilla’s van Signatuur Helpermaar. Met zo’n 200 vierkante meter woonoppervlak verdeeld over vier woonlagen zijn ze aangenaam royaal. Zeker nu we meer tijd thuis doorbrengen, is dat een welkome luxe. De woningen bieden alles wat je kunt verlangen: ruimte voor een kookeiland op de begane grond, een vide en in basis vijf slaapkamers. Bovendien liggen de Stadsvilla’s op royale kavels met parkeerruimte op eigen terrein.

Betaalbaarheid Stadsvilla’s

De hypotheekrente staat op een absoluut dieptepunt, de huizenmarkt op een absoluut hoogtepunt. Dat betekent lage maandelijkse rentelasten en veelal een hoge overwaarde uit je huidige woning. Misschien woon je daardoor straks in een Stadsvilla tegen vrijwel dezelfde maandlasten als die je nu hebt. Maar dan wel in een veel ruimer, duurzamer en comfortabeler huis. Aan de hand van twee rekenvoorbeelden lichten we dat hieronder toe.

Koopsom Stadsvilla: € 579.000

Meerwerk: € 70.000

Kopers 1

Stel 35 jaar oud
Gezamenlijk inkomen € 90.000
Overwaarde huidige woning: € 100.000
Hypotheeklening: € 560.000
Netto-maandlasten: € 1.400

Kopers 2

Stel 57 jaar oud
Tweeverdieners: inkomen € 65.000
Overwaarde huidige woning: € 200.000
Hypotheeklening: € 470.000
Netto-maandlasten: € 850

Goed om te weten: genoemde maandlasten zijn indicatief en kunnen per huishouden en situatie verschillen. Nieuwsgierig hoe hoog – of laag – de maandlasten in uw geval uitpakken? Neem contact op met de gespecialiseerde hypotheekadviseurs van Schreuder Nieuwbouwmakelaars (050 – 526 2000) of Boekholt nieuwbouwspecialist (050 – 311 46 47).

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN BINNENHUIS HELPEN JE! Lokaal nieuws maandag 12 oktober 2020

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN BINNENHUIS HELPEN JE!

Heb je plannen om je huis van een make-over te voorzien? Of wordt je nieuwe woning binnenkort opgeleverd? Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als er één partij was die je alles uit handen neemt, van het ontwerp tot realisatie? Binnenhuis is die partij.

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat precies past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. Dit is precies wat een Interior Designer van Binnenhuis voor je doet.

Binnenhuis is aangesloten bij Home Made By een landelijk collectief van de beste vakspecialisten op het gebied van interior design. Home Made By staat voor de mooiste interieurproducten. Van vloeren (pvc-vloeren, laminaat, vinylvloeren en tapijt) en gordijnen (alle type raamdecoratie, van jaloezieën tot vouwgordijnen en shutters) tot aan verf en behang.

PRACHTIGE COLLECTIES: BARN, PARK & LOFT
Home Made By heeft drie prachtige én unieke collecties, Barn, Park en Loft. Deze collecties bestaan uit producten in verschillende categorieën: vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf en behang. De collecties zijn vanaf dit najaar uitgebreid met de categorie meubels. De Home Made By meubelcollectie bestaat uit slim ontworpen meubels die invulling geven aan jouw ware thuis.

PUUR EN TIJDLOOS
Kenmerkend voor Barn, Park en Loft is de pure en tijdloze stijl, die afgestemd wordt op verschillende levensbehoeften. Door een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen stralen de collecties allure, eenheid en rust uit. Bovendien zijn de collecties samengesteld uit hoogwaardige, betaalbare materialen, die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.

Iedere collectie bestaat uit regelmatig wisselende Home Stories: unieke verhalen om in te wonen. Nederlands beste interior designers hebben deze zorgvuldig ontworpen en samengesteld zodat jij jouw eigen stijl of smaak kunt ontdekken.

Het nieuwe woonseizoen is begonnen en in de winkel van Binnenhuis kun je nu de nieuwe collectie met bijbehorende Home Stories bekijken. Kom langs en laat je inspireren door de sfeer en stijl van deze unieke interieurs.

Meer informatie vind je op onze website: Binnenhuis

 

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN JOLANDA DATEMA HELPEN JE! Lokaal nieuws maandag 12 oktober 2020

EEN PERSOONLIJK INTERIEUR? DE EXPERTS VAN JOLANDA DATEMA HELPEN JE!

Heb je plannen om je huis van een make-over te voorzien? Of wordt je nieuwe woning binnenkort opgeleverd? Stel je eens voor hoe heerlijk het zou zijn als er één partij was die je alles uit handen neemt, van het ontwerp tot realisatie? Jolanda Datema is die partij.

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat precies past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. Dit is precies wat een Interior Designer van Jolanda Datema voor je doet.

Jolanda Datema is aangesloten bij Home Made By een landelijk collectief van de beste vakspecialisten op het gebied van interior design. Home Made By staat voor de mooiste interieurproducten. Van vloeren (pvc-vloeren, laminaat, vinylvloeren en tapijt) en gordijnen (alle type raamdecoratie, van jaloezieën tot vouwgordijnen en shutters) tot aan verf en behang.

PRACHTIGE COLLECTIES: BARN, PARK & LOFT
Home Made By heeft drie prachtige én unieke collecties, Barn, Park en Loft. Deze collecties bestaan uit producten in verschillende categorieën: vloeren, gordijnen, raamdecoratie, verf en behang. De collecties zijn vanaf dit najaar uitgebreid met de categorie meubels. De Home Made By meubelcollectie bestaat uit slim ontworpen meubels die invulling geven aan jouw ware thuis.

PUUR EN TIJDLOOS
Kenmerkend voor Barn, Park en Loft is de pure en tijdloze stijl, die afgestemd wordt op verschillende levensbehoeften. Door een subtiel kleurenspel van aardse tinten en verfijnde, veelal natuurlijke materialen stralen de collecties allure, eenheid en rust uit. Bovendien zijn de collecties samengesteld uit hoogwaardige, betaalbare materialen, die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis.

Iedere collectie bestaat uit regelmatig wisselende Home Stories: unieke verhalen om in te wonen. Nederlands beste interior designers hebben deze zorgvuldig ontworpen en samengesteld zodat jij jouw eigen stijl of smaak kunt ontdekken.

Het nieuwe woonseizoen is begonnen en in de winkel van Jolanda Datema kun je nu de nieuwe collectie met bijbehorende Home Stories bekijken. Kom langs en laat je inspireren door de sfeer en stijl van deze unieke interieurs.

Meer informatie vind je op onze website: Jolanda Datema

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden