Actueel

Nieuws

ONZE UNIEKE WERKWIJZE Lokaal nieuws dinsdag 18 augustus 2020

ONZE UNIEKE WERKWIJZE

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij van Binnenhuis geloven dat thuis gaat over de mensen die er wonen. Door te kijken naar wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, maken wij ons interieuradvies persoonlijk. Op deze manier ontdekken wij jouw thuisverhaal en creëren jouw ware thuis.

BINNENHUIS INTERIEURADVIES
Ons interieuradvies start altijd met een gratis eerste kennismaking, de Design Date. Tijdens deze ontmoeting worden jouw woonwensen, prioriteiten, situatie en stijl in kaart gebracht. Na afloop van een Design Date kan je kiezen uit één van onze drie Design Services:

1. DESIGN ADVIES
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/of raamdecoratie? Onze interior designer gaat samen met jou op zoek naar een uitgebalanceerde combinatie van kleuren en/of materialen die aansluiten bij jouw smaak en stijl. Op basis van jouw gedachten en wensen vormt de interior designer een concreet aankoopadvies.

2. DESIGN PLAN 2D
Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Dan kun je kiezen voor het Design Plan 2D waarmee je vooraf een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek met onze interior designer gaan jullie uitgebreid in op de sfeer en stijl die je wilt creëren. Dit wordt vertaald naar een concreet en visueel tweedimensionaal interieurontwerp inclusief plattegrond en moodboard.

3. DESIGN PLAN 3D
Vind je het lastig om vooraf een goed beeld te krijgen van het eindresultaat? Dan kies je voor een Design Plan 3D. Dit is een compleet interieuradvies waar met behulp van een driedimensionaal ontwerp vooraf een realistisch beeld geschetst wordt van de ruimte, sfeer en stijl van jouw nieuwe inrichting. In het ontwerp worden alle producten, materialen en kleuren samengebracht. Hiermee breng je jouw (toekomstige) huis tot leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? We ontvangen je graag in onze winkel. Je kunt ook alvast een Design Date plannen via onze website: www.homemadeby.nl

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies Lokaal nieuws woensdag 05 augustus 2020

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Thuis. Daar waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen. En om alleen te zijn. Het cree?ren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Wij helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

INTERIOR DESIGN

Het cree?ren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat Binnenhuis voor je doet.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen ontrafelen we wat het thuisgevoel voor jou betekent en ontdekken we wat jij in je hoofd en hart hebt.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijk het is dat ons team van vakspecialisten in een vroegtijdig stadium betrokken is bij het maken van de juiste keuzes. Opties voor meer- en minderwerk zijn namelijk mede afhankelijk van hoe de woning wordt ingedeeld en er komt in korte tijd veel informatie op je af. Daarbij helpen we je graag vanaf het begin.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij van Binnenhuis hebben naast onze Interior Designer alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste gesprek?

Neem dan contact op.

Bekijk de maquette bij de makelaars op kantoor Lokaal nieuws dinsdag 26 mei 2020

Bekijk de maquette bij de makelaars op kantoor

Vanaf nu kun je al je woonwensen voor een Stadsvilla bespreken aan de hand van een fraaie maquette. Zowel bij Boekholt nieuwbouwspecialist als Schreuder Makelaars staat er een op kantoor. 

Vanaf nu kun je al je woonwensen voor een Stadsvilla bespreken aan de hand van een fraaie maquette. Zowel bij Boekholt nieuwbouwspecialist als Schreuder Makelaars staat een exemplaar op kantoor. 

De gesprekken met kandidaat-kopers van een Stadsvilla zijn in volle gang. Ze vinden vanaf nu plaats met behulp van een heuse maquette. Daardoor krijg je als gegadigde een nog beter beeld van de talrijke indelingsmogelijkheden.  

Met maar liefst vier woonlagen bieden de Stadsvilla's volop gelegenheid om je eigen woonwensen te verwezenlijken. Van een kantoor aan huis, een man-cave of game-room tot vijf slaapkamers of een slaap- en wellnessruimte. Het kan allemaal.

De maquette maakt het mogelijk om nog nauwkeuriger al je woonwensen voor het voetlicht te brengen. Heb je nog geen afspraak met een van de makelaars gemaakt om jouw woonwensen te bespreken? Neem dan snel contact op, want bijna alle bouwnummers zijn inmiddels onder optie.

Aanmelden voor de laatste Stadsvilla's nog mogelijk Lokaal nieuws vrijdag 22 mei 2020

Aanmelden voor de laatste Stadsvilla's nog mogelijk

Bijna alle 11 Stadsvilla's uit de eerste fase zijn inmiddels onder optie. Wie zich nog niet voor een bouwnummer had aangemeld, moet er snel bij zijn. 

Goed nieuws! Bijna alle 11 Stadsvilla's uit de eerste fase van Signatuur Helpermaar zijn inmiddels onder optie. De eerste gesprekken met kandidaat-kopers zijn gevoerd. Wil jij ook groots wonen in misschien wel de mooiste villawijk van Groningen en heb je je nog niet ingeschreven voor een bouwnummer? Informeer dan bij een van de makelaars naar de actuele beschikbaarheid. De makelaar kan je desgewenst noteren op de reservelijst. 

Interesse? Wacht dan niet langer en neem contact op met Boekholt nieuwbouwspecialist of Schreuder Makelaars. 

Succesvolle start verkoop: driekwart onder optie Lokaal nieuws maandag 11 mei 2020

Succesvolle start verkoop: driekwart onder optie

De verkoop van Signatuur is succesvol gestart. Op maandag 11 mei waren bijna alle 11 Stadsvilla's uit de eerste fase onder optie. Er is nog een tussenwoning en een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar

De verkoop van Signatuur is succesvol gestart. Op maandag 11 mei waren bijna alle 11 Stadsvilla's uit de eerste fase onder optie. In deze ongewone tijd is dat een heel mooie score. Er is nog een tussenwoning en een twee-onder-een-kapwoning beschikbaar.

Interesse? Wacht dan niet langer en neem contact op met Boekholt nieuwbouwspecialist of Schreuder Makelaars. 

Alle informatie ook als download beschikbaar Lokaal nieuws donderdag 30 april 2020

Alle informatie ook als download beschikbaar

Het boek, de prijslijst, maar ook de situatieschets, plattegronden, gevelaanzichten, technische omschrijving en meer. Alle verkoopinformatie is nu te downloaden.

Alle verkoopinformatie over Signatuur Helpermaar staat nu ook in de vorm van downloads op deze website. Niet alleen het boek en de prijslijst, maar ook de situatieschets, plattegronden, gevelaanzichten, technische omschrijving en meer. Bekijk het hier. 

Voor vragen of advies neemt u contact op met Harry Schreuder van Schreuder Makelaars of Maarten Gijgink van Boekholt nieuwbouwspecialist. Zij staan u graag persoonlijk te woord.

Inschrijven kan nog tot donderdag 7 mei 12:00 uur Lokaal nieuws dinsdag 28 april 2020

Inschrijven kan nog tot donderdag 7 mei 12:00 uur

De verkoop van 11 Stadsvilla's is gestart. Alle documenten staan klaar in uw woonaccount. U kunt zich tot donderdag 7 mei 12:00 uur inschrijven voor een of meer bouwnummers.  

De verkoop van 11 Stadsvilla's is gestart. Alle verkoopdocumenten staan klaar in uw woonaccount. U kunt zich tot donderdag 7 mei 12:00 uur inschrijven voor een of meer bouwnummers.

Wilt u graag persoonlijke uitleg over de projectinformatie? Maak dan een afspraak met Schreuder Makelaars of Boekholt nieuwbouwspecialist. De makelaars geven u graag tekst en uitleg over de plattegronden, optielijst, technische omschrijving, prijslijst en verkoopprocedure. Een gedrukte brochure ligt voor u klaar. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met een van de makelaarskantoren.

In dit prachtige bladerboek kunt u alle onderdelen en facetten van de Stadsvilla's, inclusief de plattegronden, rustig bekijken. Reserveer nu een afhaalexemplaar bij een van de verkoopmakelaars.

‘Signatuur als het boegbeeld van Helpermaar’ Lokaal nieuws woensdag 15 april 2020

‘Signatuur als het boegbeeld van Helpermaar’

Met advies- en ontwerpbureau KuiperCompagnons won hij destijds de prijsvraag voor het stedenbouwkundig ontwerp. De jury roemde de heldere opzet voor de nieuwe woonbuurt.  

Met advies- en ontwerpbureau KuiperCompagnons won hij destijds de prijsvraag voor het stedenbouwkundig ontwerp. De gemeentelijke jury roemde de heldere opzet voor de nieuwe woonbuurt Helpermaar, met diverse deelplannen perfect passend in de bestaande bebouwde en landschappelijke omgeving.

Sinds het prille begin van de ontwikkeling van Helpermaar in 2003 is hij bij elk deelplan betrokken geweest, bij latere deelplannen in de rol van architect. Samen met bouwkundige Abe Reurings tekende architect Rogier Mentink namens KuiperCompagnons ook voor het ontwerp van Signatuur. Dit jongste deelplan, tevens sluitstuk van Helpermaar, telt straks 21 Stadsvilla’s. ‘Zeg maar: rijzige stadswoningen in twee kloeke, stedelijke blokken. De voorgevels zijn vormgegeven als een eigentijdse interpretatie van stadsvilla’s zoals die rond 1900 werden gebouwd. Denk bijvoorbeeld in Groningen aan de grote stadswoningen langs de singels rond de binnenstad en aan de Hereweg.’

Bijzondere geveldetails

Kenmerkend voor de stijl van deze stadswoningen zijn de volumineuze opzet, het gebruik van vaak dezelfde gevelsteen, maar ook opvallende details die de individuele woning een herkenbare eigen uitstraling geven. Mentink: ‘In het geval van Signatuur is de metselwerkarchitectuur aangevuld met allerlei geveldetails. In het oog springen de kaders bij de entrees en dakranden en het metselverband met rollagen. Iedere woning heeft een individueel karakter, maar vormt toch samen met de andere woningen een geheel.’ Uitgesproken stedelijk is ook de vrije hoogte van 2,90 meter, normaal is dat 2,60 meter. ‘In het oorspronkelijke ontwerp hadden alleen de begane grond en eerste verdieping meer vrije hoogte, maar nu geldt dit voor alle vier de woonlagen. Het resultaat is een huis met maximale lichtinval en een optimaal ruimtelijk gevoel.’

Vide met dubbelhoge glaspui

Wat inmiddels Signatuur heet, stond destijds in het stedenbouwkundig ontwerp omschreven als Het Stadsfront. Mentink licht toe: ‘Het plandeel moest deel uitmaken van de hogere bebouwing langs de Van Ketwich Verschuurlaan. Tevens moest het de markering zijn van de belangrijkste entree van Helpermaar, met de twee bouwblokken als een soort van stedelijk boegbeeld.’ Ook aan de tuinkant krijgen de woningen een onmiskenbaar stadse ‘signatuur’. Ze openen zich door middel van een vide met een dubbelhoge glaspui en de mogelijkheid van een dakterras op de bovenste woonlaag.

Hiermee voegen de Stadsvilla’s volgens Mentink een nieuwe woondimensie toe aan Helpermaar. ‘De wijk onderscheidt zich door een grote diversiteit aan woningtypen te midden van water en groen: van vrijstaande woningen tot appartementen en van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen. De vierlaagse Stadsvilla’s maken het plaatje nu compleet.’

 

Start verkoop dinsdag 21 april vanaf 12.00 uur Lokaal nieuws maandag 06 april 2020

Start verkoop dinsdag 21 april vanaf 12.00 uur

Corona heeft voor uitstel gezorgd, maar niet voor afstel. Dinsdag 21 april gaan daarom alsnog de eerste 11 Stadsvilla's van Signatuur Helpermaar in verkoop. 

Hoe gaat de verkoop in tijden van corona in zijn werk?
Vanaf 21 april 12.00 uur staan alle verkoopdocumenten download-gereed in uw woonaccount op de website van Signatuur Helpermaar. Vanaf dat moment kunt u zich online inschrijven voor een of meer bouwnummers. Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken met een van de verkoopmakelaars. Zij geven u in een persoonlijk gesprek (aan tafel, op 1,5 meter afstand, of digitaal via videobellen) graag tekst en uitleg over alle projectinformatie: brochure, plattegronden, optielijst, technische omschrijving, prijslijst en natuurlijk de verkoopprocedure. De brochure is overigens ook als drukwerk beschikbaar. Een exemplaar ligt voor u klaar bij een van beide makelaarskantoren. Vanwege het coronavirus gebeurt ophalen volgens afspraak.    

Inschrijven kan tot donderdag 7 mei
Online inschrijven kan via uw woonaccount op de website van Signatuur Helpermaar. De inschrijving sluit op donderdag 7 mei 12.00 uur. Voor uw kans op een Stadsvilla maakt het niet uit of u zich als eerste of als laatste inschrijft. Neemt u dus gerust de tijd om alle informatie over deze zeer royale eengezinswoningen goed te bekijken. Denkt u aan uw financiële haalbaarheidscheck? Het geeft u voorrang bij de toewijzing van de bouwnummers. U kunt hiervoor nu al een afspraak maken. Neem contact op met een van de verkoopmakelaars. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden