Actueel

Nieuws

Sneak Preview aanbod fase 1 Lokaal nieuws woensdag 11 juli 2018

Sneak Preview aanbod fase 1

Bent u inmiddels benieuwd naar het woningaanbod in Engelse Park? Dan nodigen we u van harte uit om de Sneak Preview te bezoeken op dinsdag 24 juli op de kantoren van onze makelaars. Het aanbod in Engelse Park is zeer divers, van rijwoning tot villa, en allemaal groen van binnen en van buiten door duurzaam gebruik van de natuur.

Ligging en bereikbaarheid
De ligging van Engelse Park in Groningen-Zuid is optimaal waardoor u altijd snel in het centrum bent. Tevens liggen de uitvalswegen en het OV om de hoek. Door de veelzijdigheid aan woningen is Engelse Park de ideale woonstek voor een brede doelgroep.

Wat kunt u verwachten op 24 juli? U krijgt informatie over:

De 6 verschillende woningtypen: Tuinwoningen en Park Villa’s
Informatie over de afwerking van de woningen
Over de duurzame toepassingen: Engelse Park is duurzaam en 100% gasloos
De leefomgeving die groen en parkachtig is
Over de verwachte start verkoop en start bouw van fase 1

Let op: Er zijn nog géén verkoopprijzen beschikbaar.De Sneak Preview vindt plaats op de makelaarskantoren van Boekholt & Partners en Pandomo Makelaars. Aan u de keus welk kantoor u bezoekt. Tussen 17:00 uur - 19:00 uur vrije inloop (aanmelden is niet nodig).

Wij ontmoeten u graag op 24 juli. Kijk ondertussen op de geheel vernieuwde website voor informatie over de woningen en de woonomgeving.

Westerwal volledig energieneutraal Lokaal nieuws donderdag 07 juni 2018

Westerwal volledig energieneutraal

Nieuwbouwhuizen worden steeds duurzamer. Anticiperend op het vervallen van de gasaansluitingsplicht voor nieuwbouw per 1 juli aanstaande, hebben wij besloten om de woningen en appartementen in Westerwal zonder gasaansluiting en nóg energiezuiniger te maken, namelijk met een energieprestatiecoëfficiënt (epc) van 0. 

GASLOOS BOUWEN
Nieuwbouwhuizen worden steeds duurzamer. Onlangs besloot de Tweede Kamer dat per 1 juli dit jaar de gasaansluitingsplicht voor nieuwbouw komt te vervallen. Het kabinet wil er het liefst dit jaar zelfs nog voor zorgen dat nieuwe woningen voortaan helemaal niet meer op het gasnet worden aangesloten.

WESTERWAL VOLLEDIG ENERGIENEUTRAAL (EPC 0 )
Anticiperend op bovengenoemde ontwikkelingen hebben wij besloten om de woningen en appartementen in Westerwal zonder gasaansluiting en nóg energiezuiniger te maken, namelijk met een energieprestatiecoëfficiënt (epc) van 0. Dit houdt in dat het gebouwgebonden energieverbruik (verwarming/koeling, ventilatie en warmwater) gedekt wordt met duurzame energie. Meer hierover lees je op de site van bewustnieuwbouw.nl.

EEN SLIMME INVESTERING!
De beslissing om Westerwal geheel energieneutraal te bouwen had consequenties voor het technische ontwerp van de woningen en appartementen. Hierdoor is onze beoogde planning uitgelopen. We vinden het spijtig dat je hierdoor langer op Westerwal moet wachten, maar het voegt natuurlijk wel veel waarde toe aan het huis dat je straks gaat kopen of huren. Een slimme investering voor de toekomst!

 NIEUWE PLANNING
Het aangepaste ontwerp van de woningen en appartementen is bijna gereed. Nog even geduld! We verwachten dit najaar de woningen in verkoop te kunnen brengen.

 

 

Lokaal nieuws zaterdag 31 maart 2018

Tot 2000 nieuwe woningen tussen Damsterdiep en Sontweg

Tussen het Damsterdiep en de Sontweg in Stad komt ruimte voor 1000 tot 2000 woningen.Om de groei van Groningen ruimte te geven, wil het college van B&W de Eemskanaalzone ontwikkelen voor wonen, werken en ondernemen.

Regionaal nieuws vrijdag 30 maart 2018

Aardbeving Huizinge ook van invloed op waarde huizen zonder schade

De aardbeving die in 2012 in het Groningse dorp Huizinge plaatsvond, is een "bijzondere omstandigheid" die mogelijk invloed heeft op de waarde van de woningen in het gebied.

Regionaal nieuws donderdag 29 maart 2018

Het is mooi dat de scheepvaart terugkomt in de woningen

'Dat lijkt me wel mooi, die nieuwe woning!', zegt de één. 'Dat water en gras, dat is mooi voor mijn kleinzoon', zegt de ander. De vernieuwing van de wijk Gorecht-West in Hoogezand krijgt steeds meer vorm.

Lokaal nieuws maandag 19 maart 2018

Schadeloket Groningen start afhandeling aardbevingsschade

Het schadeloket dat alle schadegevallen als gevolg van de gaswinning in Groningen in behandeling gaat nemen, gaat open. De ongeveer twaalfduizend schadegevallen die op de plank liggen, worden vanaf nu verwerkt.

Regionaal nieuws vrijdag 16 maart 2018

Tweede Kamerlid Henk Nijboer (PvdA) furieus over stagnatie nieuwbouw centrum Bedum

Henk Nijboer, Tweede Kamer-lid voor de PvdA, is furieus over het stagneren van de nieuwbouw in het centrum van Bedum: ,,De Rijksoverheid schiet schromeloos tekort.’’

Lokaal nieuws donderdag 08 maart 2018

17 miljoen euro voor monumentenonderhoud in bevingsgebied Groningen

Het kabinet trekt 17 miljoen euro uit om rijksmonumenten in het bevingsgebied in Groningen te onderhouden. Voor dit jaar gaat het om 4 miljoen, de rest van het geld komt de komende jaren beschikbaar.

Regionaal nieuws vrijdag 16 februari 2018

Omstreden woningbouw Vredevelds Eiland Assen-Oost van start

Op en rond het Vredevelds Eiland in Assen-Oost is vrijdagmorgen begonnen met het bouwrijp maken van het eiland voor 22 semibungalows.

Evenementen

21 jul
Sneak Preview
Het Eiland

Meer weten

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden