Actueel

Nieuws

Ontdek de voordelen van wonen in Groningen Lokaal nieuws dinsdag 16 april 2024

Ontdek de voordelen van wonen in Groningen

Groningen, gelegen in het hart van het noorden van Nederland, is een dynamische stad die bekend staat om haar jonge bevolking, historische rijkdom en een bruisend cultureel leven. In dit artikel nemen we een duik in wat Groningen zo'n aantrekkelijke woonplaats maakt, van zijn monumentale landmarks tot de feestelijke evenementen die elk jaar plaatsvinden.

Een schatkist van historie en cultuur

Het meest kenmerkende monument van Groningen is zonder twijfel de Martinitoren. Deze historische toren, door de inwoners ook wel 'd'Olle Grieze' genoemd, domineert de skyline en biedt een prachtig uitzicht over de hele stad. Een klim naar de top is een onvergetelijke ervaring voor zowel nieuwe inwoners als toeristen, en biedt een spectaculair perspectief op Groningen.

Festiviteiten die verbinden

De Meikermis, die elk jaar in mei de stad transformeert, is een van de hoogtepunten in Groningen. Deze kermis, een van de grootste in Noord-Nederland, lokt mensen van alle leeftijden met zijn uitdagende attracties, spellen en culinaire verrassingen. Het is de perfecte kans voor de Groningers om samen te komen en te genieten van wat hun stad te bieden heeft.

Groen en welkom

Groningen is een stad die groen ademt, met talloze parken zoals het Noorderplantsoen. Hier is ruimte voor ontspanning en diverse activiteiten in de buitenlucht, wat bijdraagt aan een goede balans tussen urbanisatie en natuur.

Fietsen staat centraal

De stad is extreem fietsvriendelijk dankzij een uitgebreid netwerk van fietspaden en beperkt autoverkeer in het stadscentrum. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk en veilig is voor inwoners om zich te verplaatsen, wat de levenskwaliteit verhoogt en de ecologische voetafdruk verlaagt.

Centrum van educatie en innovatie

Met de Rijksuniversiteit Groningen als middelpunt is de stad een kruispunt van onderwijs en onderzoek, wat een jonge, dynamische en internationale bevolking aantrekt. Deze mix van mensen zorgt voor een innovatieve en energieke sfeer in Groningen.

Een levendig nachtleven en diverse keuken

Het nachtleven in Groningen is gevarieerd en actief, met een scala aan bars, clubs en restaurants die lokale en internationale gerechten aanbieden. Van gezellige jazzcafés tot levendige nachtclubs, er is voor ieder wat wils. Na het stappen zijn er genoeg eetgelegenheden in de stad.

Overweeg je een verhuizing naar Groningen?

Voor wie de overstap naar deze veelzijdige stad overweegt, is het essentieel om een betrouwbaar verhuisbedrijf in te schakelen. Kiezen voor een NIWO-gecertificeerd verhuisbedrijf in Groningen garandeert een vlotte en stressvrije verhuizing, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe thuis.

Groningen biedt niet alleen een geweldige ervaring als bezoekersstad, maar is ook een ideale woonplaats. Met zijn historische diepgang, groene omgeving en levendige gemeenschap heeft het alles in huis voor een verrijkend en vol leven. Of je nu een student bent, een startende professional, of deel uitmaakt van een gezin, Groningen staat klaar om je welkom te heten.

 

De juiste zonwering voor jouw huis en tuin Lokaal nieuws maandag 08 april 2024

De juiste zonwering voor jouw huis en tuin

De temperatuur begint langzaam weer te stijgen. De hoogste tijd om je voor te bereiden op lange, zwoele zomerdagen in de buitenlucht! Of je nu van tuinieren houdt of simpelweg wilt genieten van het comfort van je eigen terras. Het vinden van de juiste zonwering is essentieel voor optimaal buitenplezier. Maar welke zonwering past nu het beste bij jouw specifieke behoeften, ruimte en levensstijl?

Hoe zonwering precies werkt

Zonwering doet meer dan alleen maar schaduw creëren. Het kan een onderdeel zijn van de algehele energie-efficiëntie van je huis. De juiste zonwering kan het huis koel houden door de warmte van de zon te weerkaatsen, maar toch het daglicht binnen te laten. De veelzijdigheid van moderne zonwering is enorm, en er zijn een aantal populaire opties voor zonwering in huis en tuin. Maar hoe ontdek je welke keuze kan bijdragen aan een mooie en functionele buitenruimte? Bij zonwering-fabriek.nl is het aanbod enorm en heb je dus een grote kans van slagen.

Rolluiken en zonneschermen

Rolluiken en zonneschermen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook extra veiligheid en privacy. Ze zijn vooral handig bij ramen die direct zonlicht vangen.

Terrasschermen en parasols

Terrasschermen zijn een moderne en eenvoudige manier om schaduw te brengen op plekken waar je dat het meest nodig hebt. Ze zijn er in alle kleuren en vormen, van klassieke parasols tot moderne, uittrekbare schermen die je privacy garanderen wanneer je dat wilt.

Luifels en overkappingen

Of je nu een permanente schaduwplek wilt creëren boven je terras of tegen de gevel van je huis, luifels en overkappingen zijn duurzame opties die bescherming bieden tegen alle weersomstandigheden én natuurlijk de zon.

Het maken van de juiste keuze

Bij het kiezen van de juiste zonwering zijn er verschillende factoren om te overwegen. Ten eerste moet je rekening houden met de grootte van je buitenruimte. Voor kleinere tuinen zijn uittrekbare schermen of parasols wellicht geschikt. Grotere tuinen kunnen baat hebben bij een overkapping of pergola. Vermijd zonwering die te omvangrijk of onpraktisch is voor je beschikbare ruimte. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de hoek en de richting van de zon. Zorg ervoor dat je zonwering installeert waar deze het meeste zal worden benut op de heetste momenten van de dag. Maar ook de materialen en duurzaamheid zijn van belang. Kies voor zonwering die bestand is tegen alle weersomstandigheden en die weinig onderhoud vereist. Houten pergola's kunnen prachtig zijn, maar hebben vaak meer aandacht nodig dan bijvoorbeeld een zonnescherm.

Hoe je jouw buitenruimte ook inricht, zonwering is een essentieel onderdeel om deze zomer en alle aankomende seizoenen maximaal te benutten. Kies verstandig en geniet van een schaduwrijk en ontspannen thuis. Veel succes!

Terugkoppeling informatiebijeenkomst Thuis in de Zeilen Lokaal nieuws maandag 08 april 2024

Terugkoppeling informatiebijeenkomst Thuis in de Zeilen

Donderdag 4 april zijn we gestart met de pre-sale van het nieuwbouwproject Thuis in de Zeilen in Meerstad. De pre-sale is heel goed ontvangen. In dit bericht delen we dan ook graag de presentatie die we tijdens de informatiebijeenkomst van donderdag 4 april 2024 hebben getoond.

Een pre-sale, wat is dat ook alweer?
Tijdens de pre-sale maak je kennis met de eerste schetsbeelden van de verschillende woningtypes. In deze fase kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte conceptstukken en indicatieve (vanaf-) prijzen. De pre-sale geeft je de tijd om te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. Tijdens de bijeenkomst hebben we informatie gegeven over woningtypes, een toelichting gegeven op de pre-sale en de mogelijkheden om voorrang te krijgen bij de toewijzing in de volgende fase. Daarnaast hebben we de vragen natuurlijk beantwoord. De presentatie vind je HIER en de informatie over het pre-sale proces vind je HIER.

Deelname aan de eerste fase van de pre-sale
Wil je ook voorrangspunten verdienen voor de volgende fase in de pre-sale en heb je de enquête over jouw woningtypevoorkeur nog niet ingevuld? Schrijf je dan in als belangstellende en vul de enquête in via deze link: https://www.thuisindezeilen.nl/aanmelden/

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op via francis@vanwonen.com.

De pre-sale van Thuis in de Zeilen is gestart! Lokaal nieuws donderdag 28 maart 2024

De pre-sale van Thuis in de Zeilen is gestart!

De pre-sale van de 35 woningen in het project Thuis in de Zeilen is gestart. Graag horen wij jouw woningvoorkeur!

Pre-sale: fase 1
Wij zijn benieuwd naar je mening over ons mooie nieuwbouwproject. We inventariseren ieders mening in twee stappen. In de eerste stap, fase 1 van de pre-sale, vragen we je ons te laten weten in welk woningtype je geïnteresseerd bent, en je top 3 van bouwnummers te geven. Op basis hiervan maken we het aanbod dat we in fase 2 aanbieden definitief. In deze eerste fase werken we met indicatieve ‘vanaf’ prijzen. In onderstaand overzicht vind je de indicatie ‘vanaf’- prijzen per woningtype. Let op: aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
 
Type woning


Breedte


Gebruiksopp.
ca. m2


Kavelgrootte
ca. m2


Indicatieve
‘vanaf’ prijs
Tussenwoning


5,10 meter


Van 110 tot 125m2


Van 120 tot 180m2


Vanaf €410.000
Tussenwoning


5,40 meter


Van 118 tot 143m2


Van 130 tot 190m2


Vanaf €439.000
Hoekwoning


5,70 meter


Van 128 tot 150m2


Van 140 tot 300m2


Vanaf €499.000
Twee-onder-een-kap


6,00 meter


Van 155 tot 160m2


Van 325 tot 400m2


Vanaf €675.000
Vrijstaande woning


6,30 meter


165m2


400m2


Vanaf €799.000
Pre-sale: fase 2
In de tweede stap, fase 2 van de pre-sale, bieden we je de mogelijkheid om in te schrijven op de woning van je voorkeur op basis van de online verstrekte 'concept' stukken. Op dat moment geven we een prijs-bandbreedte af, zodat je al een goed beeld hebt van het prijsniveau. In dit stadium zijn wij in gesprek met de (onder)aannemer(s) voor het afronden van de verkoopstukken. De bandbreedte-prijs heeft als doel je een richtprijs mee te geven voor het maken van een juiste keuze. Zodra alle documenten en overeenkomsten definitief zijn, wordt de vaste koopsom bepaald. Pas dan kunnen we overgaan tot verkoop van de woning.

Aan het einde van fase 2 wijzen we de woningen toe. Is de woning aan je toegewezen, dan gaan we met je in gesprek over de woning en je eventuele woonwensen. Je krijgt dan de mogelijkheid een reserveringsovereenkomst af te sluiten. Hiermee heb je bij de definitieve verkoop het eerste recht van koop. De kosten van deze reserveringsovereenkomst bedragen €250: dit wordt bij aankoop verrekend met de vrij-op-naam prijs van de woning.

Als je ingeschreven staat bij het project dan informeren we je te zijner tijd uitgebreid over het inschrijvingsproces van de pre-sale fase 2. 

Een streepje voor bij de toewijzing in de pre-sale in fase 2
Het is mogelijk om voorkeurspunten te krijgen, waardoor je een grotere kans op toewijzing van de woning van je voorkeur hebt. Extra punten verkrijg je door het invullen van de enquête uit pre-sale fase 1 (zie ook de uitleg hierboven). Daarnaast kun je extra punten verkrijgen als je in fase 2 een financiële check upload. Deze financiële check kun je bij je financiële tussenpersoon of een bank laten uitvoeren, bijvoorbeeld bij de Rabobank, via https://www.rabobank.nl/particulieren/hypotheek/nieuwbouw/afspraak-financiele-check.

Planning
De pre-sale fase 1, waarin we je voorkeur voor een woningtype vragen én waarmee je je eerste voorkeurspunten kunt krijgen, vindt plaats in april 2024. In mei 2024 verwachten we vervolgens fase 2 van de pre-sale te kunnen uitvoeren. Hierbij kun je je inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur. Indien de woning aan je wordt toegewezen, bieden we je het eerste recht van koop, door middel van het sluiten van een reserveringsovereenkomst.

We verwachten in juli a.s. alle contract- en verkoopstukken gereed te hebben. Dan is ook de definitieve vrij-op-naam prijs bekend. De woning blijft exclusief voor jou gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst. Besluit je toch niet over te gaan tot aankoop van de woning? Dat is uiteraard geen probleem: we bieden de woning dan aan de volgende belangstellende aan.

Samenvattend:
 

April:
pre-sale fase 1 – Doorgeven voorkeur voor een woningtype;
 
Mei:
pre-sale fase 2 – inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur. Bij toewijzing van de woning bieden wij een reserveringsovereenkomst aan;
 
Juli:
Start van de verkoop van de woningen – met een reserveringsovereenkomst heb je het eerste recht van koop.

Hopelijk hebben wij met deze informatie het proces voldoende inzichtelijk gemaakt. Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via francis@vanwonen.com of maartendejong@vanwonen.com

Kom naar de informatiebijeenkomst op 4 april Lokaal nieuws maandag 25 maart 2024

Kom naar de informatiebijeenkomst op 4 april

Met veel plezier nodigen wij je uit om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst  over het nieuwbouwproject Thuis in de Zeilen op donderdag 4 april 2024.

Deze avond wordt een plenaire sessie georganiseerd van 18.30-19.30 uur waar informatie wordt verstrekt over het ontwerp, de planning, het verkoopproces en de woningen. De sessie is volgeboekt; wil je op de wachtlijst staan voor de 2e sessie op 4 april van 19.10 uur - 19.35 uur mail dan naar klantcontact@vanwonen.com.

We nodigen je natuurlijk graag uit om de inloopbijeenkomst bij Bureau Meerstad aan de Zijlkade 2 van 19.30-21.00 uur te bezoeken: hiervoor hoef je je niet aan te melden. Kom gerust langs en maak kennis met dit prachtige plan. Wil je alvast de pre-sale brochure zien? Kijk dan HIER.

Schrijf je in via deze website zodat wij je per e-mail via een nieuwsbrief op de hoogte kunnen houden over de start van de pre-sale, met daarin alle informatie over het online inschrijven en het vervolgproces.

Binnenkort start de pre-sale, wat betekent dat? 
Tijdens de pre-sale maak je kennis met de eerste schetsbeelden van de verschillende woningtypes. In deze fase kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen van je voorkeur, op basis van de online verstrekte conceptstukken en indicatieve (vanaf-) prijzen. De pre-sale geeft je de tijd om te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en je woonwensen. 

Kozijnen: De sleutel tot de uitstraling van je nieuwbouwwoning Lokaal nieuws vrijdag 15 maart 2024

Kozijnen: De sleutel tot de uitstraling van je nieuwbouwwoning

Bij het ontwerpen van een nieuwbouwwoning is het makkelijk om te verdwalen in de talloze keuzes die je moet maken. Een aspect dat best wel eens onderschat wordt, maar wel een grote impact heeft op de uitstraling van een huis, zijn de kozijnen. De keuze voor het juiste materiaal kan de sfeer en stijl van je huis aanzienlijk beïnvloeden. Windows4u , een toonaangevend bedrijf, dat werkzaam is in het noorden van het land, geeft je graag wat meer informatie voordat je een keuze maakt.

Aluminium: strak en modern

Verschillende materialen bieden diverse esthetische en functionele voordelen. Aluminium, met zijn strakke en moderne uitstraling, is populair in eigentijdse ontwerpen. Het slanke profiel en de duurzaamheid maken aluminium kozijnen een uitstekende keuze voor een minimalistische look. Ze zijn bovendien onderhoudsarm en bestand tegen weersinvloeden.

Kunststof: duurzaam en onderhoudsarm

Aan de andere kant bieden kunststof kozijnen een breder scala aan ontwerpmogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de architectonische stijl van je huis. Kunststof kozijnen zijn ook isolerend, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie en comfort in huis. Met een regelmatige reiniging behouden ze langdurig hun frisse uitstraling.

Hout: natuurlijk en tijdloos

Voor liefhebbers van een warme en natuurlijke uitstraling is hout een tijdloze keuze. Houten kozijnen voegen karakter toe aan je woning en kunnen worden aangepast aan zowel moderne als klassieke stijlen. Hoewel ze meer onderhoud vereisen dan andere materialen, beloont de natuurlijke schoonheid van hout de inspanningen met een unieke uitstraling.

Bij het kiezen van kozijnen is het essentieel om rekening te houden met de omgeving en het ontwerp van je nieuwbouwwoning. Het materiaal van de kozijnen matchend maken met de overige elementen van de gevel draagt bij aan een samenhangend en aantrekkelijk uiterlijk.

Kortom, kozijnen zijn niet alleen functionele elementen maar ook cruciaal voor de visuele aantrekkingskracht van je nieuwbouwwoning. Door bewust te kiezen voor aluminium, kunststof of hout, geef je jouw huis een unieke persoonlijkheid en stijl, terwijl je tegelijkertijd rekening houdt met praktische overwegingen zoals duurzaamheid en onderhoud. Bij het maken van deze belangrijke keuze is het waardevol om te weten dat Windows4U graag met je meedenkt. Hun expertise en assortiment bieden de mogelijkheid om kozijnen te vinden die niet alleen passen bij jouw voorkeuren, maar ook voldoen aan de functionele eisen van je woning. Met professioneel advies staan zij klaar om je te begeleiden naar de juiste keuze voor kozijnen die de uitstraling van je nieuwbouwwoning naar een hoger niveau tillen.

 

Planning O-kade Lokaal nieuws woensdag 20 december 2023

Planning O-kade

Via dit bericht brengen wij u graag op de hoogte van de stand van zaken rondom de planning en status van het nieuwbouwproject O-kade.

Het oorspronkelijk plan hebben moeten wijzigen op zowel het programma als ook de uitgangspunten. Het nieuwe programma voorziet in meer woningen in het betaalbare segment (onder de NHG-grens) en de uitgangspunten zijn met name gewijzigd met betrekking tot de parkeeroplossing. Het parkeren wordt nu zoveel mogelijk uit het zicht opgelost. 

Na de zomer hebben we de opdracht gegeven aan de architect om het nieuwe plan uit te werken. Inmiddels zijn we zo ver dat de aannemer op basis van dit nieuwe plan een kostencalculatie kan maken. 

Planning
Omdat het plan toch op een behoorlijk aantal punten is gewijzigd, blijkt het teken- en rekenproces iets meer tijd te vergen dan vooraf gedacht. We denken nu in het eerste kwartaal een voorlopig ontwerp aan u te kunnen laten zien. 

Hoe kies je de perfecte badkamer uit? Lokaal nieuws vrijdag 15 december 2023

Hoe kies je de perfecte badkamer uit?

Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt, kun je helemaal zelf je badkamer kiezen. Hoewel dit natuurlijk enorm leuk is, kan het ook lastig zijn om te verzinnen wat je precies wilt. Een badkamer is iets waar je een langere tijd mee moet doen, dus je wilt er ook niet op uitgekeken raken. In dit artikel geven we je wat tips hoe je de perfecte, tijdloze badkamer voor je nieuwbouwwoning uitkiest!

Let op de aansluitingen

Wanneer je zelf de badkamer gaat plaatsen, moet je natuurlijk rekening houden met de leidingen die waarschijnlijk al liggen in je badkamer. Dit bepaalt dus al voor een groot deel waar je wastafels, douche en toilet komen te staan. Soms kun je een voorkeur hiervoor opgeven, maar dit is niet altijd het geval. Let hier in ieder geval dus op wanneer je je badkamer wil uitkiezen!

Inspiratie opdoen

Het is belangrijk om je goed te verdiepen in de verschillende soorten badkamerstijlen die er zijn. Doe hiervoor inspiratie op in woonmagazines of in woonwinkels, om zo een idee te krijgen van jouw gewenste stijl voor je badkamer. Misschien ga je wel voor een robuuste betonlook badkamer, een hotel chique badkamer of een industriële badkamer. Houd je van wat anders? Kies dan voor een retro moderne badkamer of een helemaal zwarte badkamer. Als je ervan verzekerd wil zijn dat je jaren plezier kan hebben van je badkamer, kan het een veilige optie zijn om voor neutrale kleuren te kiezen. Denk aan beige, lichtgrijs of zwart. Zo weet je zeker dat je er niet op uitgekeken raakt. Wat jouw stijl ook is, zorg dat je dit goed voor je hebt voordat je een badkamer gaat uitkiezen!

Badkamermeubels

Nadat je hebt besloten wat voor stijl je in je badkamer wilt, kun je de badkamertegels uit gaan zoeken. Daarna kan je gaan nadenken over de inrichting van je badkamer en de meubels die je hier wilt plaatsen. Ga je bijvoorbeeld voor één of twee wastafels? En kies je voor een bad of een douchewand inloopdouche ? Dit zijn allemaal keuzes die je moet maken bij het inrichten van je badkamer. Ga ook na met hoeveel mensen je de badkamer moet delen, als je bijvoorbeeld een groot gezin hebt zijn twee wastafels bijvoorbeeld wel zo makkelijk. En als je geen jonge kinderen hebt, of helemaal geen kinderen hebt, heb je misschien geen bad nodig. Dan kun je beter kiezen voor een lekkere ruime (regen)douche!

Accessoires

Als je je badkamermeubels hebt gekozen, kan het leukste gedeelte beginnen: het kiezen van passende accessoires. De juiste accessoires kunnen je badkamer helemaal afmaken. Neem bijvoorbeeld mooie handdoeken in bijpassende kleuren van je badkamer, een mooie spiegel of leuke kastjes voor opbergruimte. Vergeet ook geen wasmand en misschien nog wat leuke planten!

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één Lokaal nieuws dinsdag 24 oktober 2023

Vloerverwarming: comfort en efficiëntie in één

Vloerverwarming is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, zowel in huizen als in een werkomgeving, deze moderne verwarmingsmethode biedt niet alleen comfortabele warmte, maar is ook energiezuinig en ruimtebesparend. Welke soorten vloerverwarming zijn er?

Soorten vloerverwarmingssystemen

Er zijn twee hoofdtypen vloerverwarmingssystemen: elektrisch en watergedragen, ook wel ingefreesde vloerverwarming genoemd. Wat is wat precies?


• Elektrische vloerverwarming : dit systeem maakt gebruik van elektrische verwarmingskabels of verwerkt in matten die onder de vloer zijn geïnstalleerd. Het is eenvoudiger en goedkoper om te installeren dan ingefreesde vloerverwarming.

• Ingefreesde vloerverwarming : in dit systeem worden buizen in de betonnen ondervloer gefreesd waar warm water door wordt geleid. Het is efficiënter in termen van energiegebruik en het is echter wel kostbaarder om te installeren dan elektrische vloerverwarming.

Geschikte vloeren

Zijn alle soorten vloeren geschikt voor vloerverarming? Nee, niet allemaal, er zijn veel soorten wél geschikt. Waar je echt op moet letten is of je nieuwe vloer bestaat uit materiaal dat die warmte goed geleidt. Je zit altijd goed wanneer je kiest uit de volgende vloeren:

• De populaire pvc-vloeren zijn niet alleen prachtig, onderhoudsvriendelijk en krasvast; ze gaan perfect hand in hand met vloerverwarming. Deze dunne vloeren laten de warmte van vloerverwarming makkelijk door.

• Vinyl en laminaat: deze kunststof vloerbedekkingen kunnen goed overweg met vloerverwarming en bieden een breed scala aan kleuren en patronen.

• Beton: uitstekend voor vloerverwarming, omdat beton de warmte lang vasthouden en geleidt.

• Tapijt ; dat had je niet gedacht he? Er zijn zeker tapijtsoorten die goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Hoe comfortabel wil je het hebben?

• Marmoleum en linoleum; deze duurzame materialen zijn ook geschikt voor vloerverwarming.

• Net als tegels en natuursteen; prima warmtegeleiders en ze houden de warmte lang vast, wat resulteert in gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Kosten van vloerverwarming

De kosten van vloerverwarming kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type systeem, de grootte van de ruimte en welke soort vloer je kiest. Over het algemeen kunnen elektrische systemen goedkoper zijn in de installatie dan de watergedragen systemen. Wil je weten waar de kostenpost voor jouw specifieke situatie op uitkomt, bij Aanhuis.nl Groningen weten ze er alles van! Profiteer van eerlijk advies, bakken inspiratie en kwalitatief de beste producten. Ook voor het inmeten en leggen van je nieuwe vloer met vloerverwarming ben je hier aan het juiste adres. Want het aanleggen van vloerverwarming laat je natuurlijk over aan echte vakmensen met jarenlange ervaring, daar ga je zelf niet mee lopen knoeien.

Aanleggen door vakmensen

Het aanleggen van vloerverwarming is geen doe-het-zelfproject voor de gemiddelde huiseigenaar. Het vereist professionele expertise om het systeem correct te ontwerpen, installeren en af te stemmen. Hier zijn enkele redenen waarom het aanleggen van vloerverwarming het beste aan vakmensen kan worden overgelaten:

• Nauwkeurige berekeningen: vakmensen voeren de warmteverliesberekeningen uit om het juiste formaat en de juiste plaatsing van het verwarmingssysteem te bepalen, wat essentieel is voor een efficiënte werking en langdurig plezier.

• Kwaliteitsmaterialen en installatie: professionals zorgen ervoor dat hoogwaardige materialen worden gebruikt en dat de installatie volgens de hoogste normen wordt uitgevoerd om lekkages of andere problemen te voorkomen.

• Aanpassing aan lokale bouwvoorschriften: vakmensen zijn op de hoogte van de lokale bouwvoorschriften en zorgen ervoor dat het vloerverwarmingssysteem aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Kortom; vloerverwarming biedt comfortabele, gelijkmatige warmte en is een efficiënte verwarmingsoplossing. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen en het aanleggen aan ervaren vakmensen over te laten om het beste resultaat te bereiken. De voordelen van vloerverwarming zijn op lange termijn de investering meer dan waard. Het zorgt niet alleen voor warme voeten, maar ook voor een warm hart in je huis. Waar wacht je nog op?

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden