Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

O-kade

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
62 - 218m2
Kaveloppervlak
46 - 121m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Aan de rand van het centrum van Groningen, tegen het bruisende Ebbingekwartier aan, ligt langs het water van de Oosterhamrikkade de nieuwbouwlocatie O-kade. Nu al kunt u er heerlijk vertoeven, lekker zwemmen of gezellig eten. Straks komt daar comfortabel en duurzaam wonen bij. Met respect voor het industriële verleden. Dichtbij de stad met haar talrijke voorzieningen. Met scholen, parken, supermarkt en uitvalswegen letterlijk om de hoek.

In O-kade zijn koopwoningen en huurwoningen gepland verdeeld over verschillende hoven. Woningen voor gezinnen, stellen en alleenwonenden, voor jong of oud. Er zijn grondgebondenwoningen (Stadwoningen en Hofwoningen) en verschillende typen appartementen verdeeld over kleinschalige gebouwen. De architectuur van O-kade verwijst naar het industriële verleden van Oosterhamrikkade. Waar tot in de twintigste eeuw de oevers van de kade een gemêleerd gezelschap was van veelal industriële bedrijfjes.
De toekomstige groene binnenhoven sluiten aan op de ecologische zone langs de kade en het schoonste zwemwater van Groningen. Vanaf de kade kijkt u linea recta de stad in. Na een kwartier lopen staat u onder de Martinitoren en vindt u de Grote Markt. Ook een plek met een lang en glorieus verleden, maar vooral uitkijkend op een mooie toekomst, net als O-kade.

Wilt u op de hoogte blijven ga dan naar de projectwebsite www.o-kade.nl en meld u aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
O-kade
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden