De Tilman | 6 appartementen Groningen

Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 98m2

Over dit project

Wonen op een plek waar je kunt genieten van het authentieke stadse leven met het Noorderplantsoen om de hoek, gezelligheid van terrasjes om te eten of te drinken, winkels/supermarkt in de directe omgeving, maar ook station Groningen Noord is voor het vervoer op loopafstand. Aan de Noorderstationstraat komen 6 nieuwe, comfortabele koopappartementen op de plek van de voormalige winkel van de familie Tilman, de naamgever van het plan. Ideaal als je toe bent aan gelijkvloers wonen, comfortabel maar kleiner wilt wonen, je eerste moderne, energiezuinige koopwoning wil kopen, of dit voor een van je kinderen of anderen wilt doen, en vooral wilt genieten van de levendige omgeving die de woonomgeving op de grens van de Oranjebuurt en de Korrewegbuurt te bieden heeft.

De 6 appartementen hebben allemaal iets unieks. Wil je en tuin of liever uitzicht met een balkon of 2 woonlagen? Het kan allemaal binnen het compacte programma van dit kleinschalige plan.
Op de begane grond zijn appartementen 1 en 2 van 60 en 61 m2 met elk twee slaapkamers gelegen. Beide hebben een zij-tuin/terras, maar appartement 1 aan de achterzijde, beschikt over een royale tuin wat een geweldige toevoeging geeft aan de woonbeleving. Op de eerste verdieping appartementen 3 en 4 van 57 en 59 m2 met elk twee slaapkamers en een balkon op het westen. De laatste twee appartementen, 5 en 6, zijn verdeeld over de 2e en 3e verdieping, elk met een inpandige vaste trap naar de bovenste woonlaag. Met 64 m2 en maar liefst 98 m2 de grootste twee appartementen. Appartement 5 heeft op de tweede verdieping de woonkamer/keuken met toegang tot een dakterras, middels de vaste trap op de derde verdieping twee slaapkamers, badkamer en bergruimte. Het royale appartement 6 heeft op de tweede verdieping de woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer en balkon, middels de vaste trap op de derde verdieping de tweede en derde slaapkamers met ook de tweede badkamer. De fraaie vide geeft een prachtige blik naar boven vanuit de woonkamer tot in de kap van de woning met veel extra lichtinval door de glazen gevel langs de vide. De appartementen hebben een gezamenlijke fietsenberging.

Met winkels, restaurants en andere voorzieningen van het stadse leven om de hoek, heb je alles binnen handbereik. Zoek de gezelligheid op van de stad Groningen of kom tot rust in het Noorderplantsoen. Wat een fijne plek om te wonen!

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan in als “volger” en wordt op de hoogte gehouden via onze nieuwsbrief. Kom je graag eens langs, neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Binnenkort zal er meer informatie over de verkoop en de appartementen volgen en daarna start de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Tilman | 6 appartementen Groningen
Start verkoop
2023 (2e kwartaal)
Koopwoningen
6
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden