Parkrand Estate

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Meerstad
Actueel aanbod

€ 329.500,- tot € 1.099.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
72 - 275m2
Inhoud
217 - 826m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Nu in verkoop: 29 comfortabele en energiezuinige appartementen

Royaal gelijkvloers wonen in Groenewei, met het beste uitzicht van Meerstad. Het kan in appartementengebouw Parkrand Estate. Een unieke kans, want Meerstad telt tot nu toe pas 12 appartementen.

Parkrand Estate wordt een ware eyecatcher aan de rand van de jonge wijk Groenewei. Vanuit je appartement kijk je uit over Park Meerstad, dat als een soort landgoed aan je voeten ligt.

De verspringende gevelopbouw op de bovenste bouwlagen geeft het woongebouw een kleinschalige uitstraling. Parkrand Estate biedt voor elk wat wils; van comfortabele appartementen van 72 vierkante meter tot een penthouse van maar liefst 275 vierkante meter. Ze hebben allemaal een eigen parkeerplaats.

Alle 29 appartementen beschikken over een ruim terras op de begane grond, een royaal gemetseld balkon of over een dakterras. Hier geniet je eindeloos van een weids uitzicht over de parkachtige omgeving.

De appartementen van Parkrand Estate zijn natuurlijk gasloos. Ze voldoen aan de jongste normen voor Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG). Zo zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en kunststof kozijnen met triple-glas. Het woongebouw wordt verwarmd door een water-water warmtepomp en elk appartement heeft een individuele WTW-installatie (wtw staat voor warmteterugwinning). In de winter zit je behaaglijk warm en in de zomer lekker koel.

In Parkrand geniet je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en natuur van Groenewei. Flaneer door het grote, glooiende, groene Park Meerstad. Of recreeƫr op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt en een gezondheidscentrum.

Interesse? Schrijf je in via de website.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkrand Estate
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
4 van 29 beschikbaar
Prijs
€ 329.500,- tot € 1.099.500,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden