Parkhoven

Groningen - Meerstad
Archief

€ 435.000,- tot € 795.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
102 - 168m2
Kaveloppervlak
150 - 480m2
Inhoud
360 - 620m3

Over dit project

GOED NIEUWS! Afgelopen najaar is er al gestart met de bouw van de eerste woningen van woningtype Taurus, Rode Geus, Witrik en Piemontese. De bouw van de overige bouwnummers in Parkhoven volgt z.s.m.

Wil je ook dichtbij het strand wonen of heerlijk genieten op je veranda? Dan is Parkhoven de ideale plek voor jou! Je hebt keuze uit diverse woningtypes zoals een half vrijstaande woning, een hoek- of rijwoning. Bijna alle woningen beschikken over een veranda en liggen aan het park, het groene hart van de wijk Groenewei in Meerstad.

Ben jij nieuwsgierig hoe onze woningen er van binnen uitzien, dan kan dat ook! Bij Vesta Woonforum kun je woningtype Chillingham, bezichtigen en ervaren hoe ruim deze woning is. Maak een vrijblijvende afspraak en we vertellen je alles over dit project en over alle woningtypes die in Parkhoven komen.

WONEN AAN HET PARK!
Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met de voorzieningen van de grote stad. De woningen hebben een heerlijke zonnige tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de Groenewei, zodat je optimaal kunt genieten van de groene oase om je heen. Groenewei is gelegen tussen de woonbuurten Meeroevers en Tersluis, pal naast Park Meerstad.
In Parkhoven komen 28 hoek- en rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen, in verschillende types en uitvoeringen. De meeste woningen hebben een veranda aan de voorzijde van de woning. Dit wordt de ideale plek om te ontmoeten en te relaxen, terwijl de kinderen zich uitleven in het groene hof.
Kortom: fijn en rustig wonen aan het groen met een heerlijk zonnige achtertuin.

OVER DE WONINGEN
Een echte woonwijk is divers. Zo ook Parkhoven. Hier komt zeer gevarieerde mix van halfvrijstaande woningen, hoek- en rijwoningen in verschillende types en uitvoeringen. Alle woningen zijn gelegen op een ruime kavel met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Dankzij de diverse ontwerpen van de architect en de vele opties die je binnenshuis hebt, vind je vast een woning die aansluit bij jouw woonwensen.

Rijwoningen
De mix van hoekwoningen en rijwoningen met zij- en voorentree zorgt voor maximale variatie in de gevels. Alle woningen beschikken over een sfeervolle veranda. De rijwoningen zijn onderverdeeld in vier verschillende types: Taurus, Lakenvelder, Hereford en Chillingham.

Halfvrijstaande woningen
De halfvrijstaande woningen zijn ontworpen in drie varianten waaronder een 'special'. De special heeft een gevelontwerp met veel glas, een vide en een afwijkend materiaalpalet. De overige woningen beschikken over een aangebouwde berging. Alle halfvrijstaande woningen hebben een zij-entree. De halfvrijstaande woningen zijn onderverdeeld in drie types: Rode Geus, Witrik en Piemontese.


DUURZAAM WONEN
De nieuwbouwwoningen van Parkhoven bieden volop ruimte in en om het huis en zijn daarnaast comfortabel, duurzaam, uiteraard gasloos en zeer energiezuinig. Dankzij het toepassen van een warmtepomp kun je je nieuwe woning comfortabel verwarmen, maar ook passief koelen tijdens een warme zomer.
Door de bijbehorende vloerverwarming zijn geen radiatoren, waardoor je alle vrijheid hebt bij het indelen van je woning. Ook bespaar je met nieuwbouw op je onderhouds- én energiekosten, doordat moderne technieken en duurzame materialen worden toegepast.

WONEN IN GROENEWEI
Parkhoven is onderdeel van Groenewei, de nieuwste woonbuurt van Meerstad. In Groenewei staat een groene oase in het hart van de wijk centraal; de groene hoven. Een groene omgeving die zo wordt ingericht dat kinderen er samen kunnen spelen en bewoners elkaar kunnen ontmoeten, maar ook kunnen genieten van de rust en ruimte. De groene hoven wordt omgeven door autoluwe straatjes met een dorpse uitstraling. Hiermee wordt Groenewei een kindvriendelijke, knusse en levendige woonbuurt.

RUIST EN RUIMTE IN MEERSTAD
Meerstad is een prachtige groene wijk in Groningen, gelegen aan de oostkant van de stad. De wijk staat in het teken van water, ruimte en de groen. Het is een rustige wijk met meerdere woonbuurten die naadloos op elkaar aansluiten, met het Woldmeer als kloppend hart. Daarnaast heeft Meerstad het grootste openbare land-art park van Nederland, Park Meerstad. Waar je ook woont, de natuur is altijd dichtbij. En dat met de binnenstad van Groningen op 20 minuten fietsafstand. Zo beleef je het beste van beide werelden: de rust en ruimte in Meerstad en de gezellige drukte van de stad Groningen.
Niet voor niets staat de natuur in Meerstad centraal. Meerstad is gelegen aan het recreatieve Woldmeer, hier kun je je het hele jaar door vermaken. Ook is het een prachtige omgeving, zeker met de nieuwe aanwinst Park Meerstad, om te fietsen, te wandelen en te varen. Aan de oever van het Woldmeer is een strand met alle voorzieningen voor een actieve zomerse dag voor jong en oud. Ook in park Meerstad is een strandje.

ALLES DICHTBIJ
Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Groenewei is de wijk in Meerstad van waaruit je het snelst het centrum en de ring rond Groningen bereikt. Elk half uur rijdt er een lijnbus via het UMCG naar de Grote Markt en het Hoofdstation. En helemaal ideaal, de bushalte ligt aan de Vossenburglaan, bij de entree van de wijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkhoven
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 36 beschikbaar
Prijs
€ 435.000,- tot € 795.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden