Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Vossenburglaan fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Archief

€ 519.500,- tot € 754.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 263m2
Kaveloppervlak
409 - 853m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Vossenburglaan fase 3 - vanaf 12 januari 2022 in verkoop!

Geniet van water, groen, rust en ruimte in één van de nieuwe woningen aan de Vossenburglaan. De derde fase van dit nieuwbouwproject bestaat uit drie vrijstaande woningen en vier twee-onder-één-kapwoningen op ruime kavels. De woningen vallen op door de hoogwaardige architectuur, met warm metselwerk en fraaie details. Een woning die gezien mag worden, op een plek waar van het leven genoten wordt. En dat alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.

Luxe wonen in een veelzijdige buurt
Rust, ruimte, natuur, water en vakantiegevoel. Aan de Vossenburglaan in het hart van Tersluis vind je alle aspecten die jouw woongeluk compleet maken. Maar minstens zo mooi als de omgeving zijn de woningen zelf. Elk van de zeven woningen straalt kwaliteit uit tot in het kleinste detail. Let bijvoorbeeld eens op de fraaie huisnummers, of het bijzondere gestapelde metselwerk in de voorgevel en het verdiepte kozijn. De woningen zijn voorzien van houten kozijnen, aluminium goten en keramische dakpannen. De tuin is gedeeltelijk voorzien van een groene hagen.

Er is keuze uit 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen, waarvan één zeer ruime woning (Special). Alle woningen zijn volledig gasloos en worden opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch O. Novo (o.a. brede wastafel met twee kranen en ligbad), een lucht-water-warmtepomp inclusief top-koeling, vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en geïntegreerde zonnepanelen. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage woonlasten. En dat alles op loopafstand van het schitterende Woldmeer en op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.

Vanaf 12 januari 2022 gaan deze woningen in verkoop. Heb jij interesse in één van deze woningen? Meld je dan aan als geïnteresseerde en geef alvast jouw favoriete bouwnummer(s) aan ons door. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom dit project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vossenburglaan fase 3
Koopwoningen
7
Prijs
€ 519.500,- tot € 754.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden