Terug naar Project

De Vrijheid - Vrijstaande villa

PLUSPUNTEN
- ongekend ruim (van 186 tot 222 m2);
- allemaal met riante tuin op het zuiden;
- mogelijkheid tot 6 slaapkamers;
- kantoor aan huis is ook mogelijk;
- plafondhoogtes tot wel 4 meter op de etage;

Daarnaast bieden de villa's nog meer unieke kenmerken. Denk aan een royaal overdekt terras en vrij uitzicht over het Slochterdiep vanaf de dijk. Alle villa's zijn duurzaam ontworpen, toekomstbestendig en voorzien van een bodemwarmtepomp met koeling en triple glas. Lage energierekening gegarandeerd!

Optioneel kunnen de villa's naar eigen wens aangepast worden. Te denken valt aan een extra mee ontworpen kantoor/speel-werkkamer op de begane grond of het creëren van 5 of 6 slaapkamers. Liever een prachtige master-bedroom met badkamer en-suite of een royalere en/of tweede badkamer? Het kan allemaal.

Heeft u vragen of wilt u geïnformeerd worden over de villa's van Dijkzicht, maak dan direct een afspraak. Deze bijzondere woningen verdienen enige uitleg en de fysieke brochure, dat een prachtig boekwerk is, geeft een goed beeld van de woningen en ligt voor u klaar.
_______________________________________________________________________

Dijkzicht - Meerstad
Groen en aan de rand van het water
Woon in een uniek deel van ons ‘Nederland waterland’.
Met het rijke gras- en waterlandschap van de wijk waan je je in een oase van rust en vrijheid. De kavels grenzen direct aan deze adembenemende omgeving. Zo heb je de natuur binnen handbereik.
De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels, met veel ruimte rondom. De tuin loopt voor het huis, terwijl de achterzijde leidt naar een groenstrook dat grenst aan het water van het Slochterdiep. De woningen zijn uniek gelegen op een dijklichaam en vanaf de verhoogde veranda geniet je van een prachtig panorama over het water. Niet voor niets heeft dit nieuwbouwproject de naam ‘Dijkzicht’. De dijk biedt bovendien privacy, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en stilte.
Voor en naast de woning is ruimte om de tuin in te richten. Zo kun je je eigen groene oase creëren, waar je heerlijk kunt relaxen of barbecueën. De kavels lopen uiteen van circa 355 m2 tot 645 m2 oppervlakte. Iedere kavel heeft ruimte voor twee parkeerplaatsen.

De Vrijheid – vrijstaande villa’s

Luxe van vrijstaand wonen op jouw manier
De vrijstaande villa biedt je alles dat je nodig hebt en méér. Met zeeën van ruimte vul jij jouw huis in met al jouw wensen en dromen. Een thuis om te dansen, op te groeien en te bloeien, maar ook om avondenlang te dineren met vrienden in de moderne keuken. Deze villa is gebouwd met jouw specifieke wensen in gedachten.
De vrijstaande villa geeft je ruim 220 m2 woonoppervlakte. Met deze vrijstaande villa is woongeluk gegarandeerd. Met een ruime keuken en een woonoppervlak dat overloopt naar de buitenruimte voel je je verbonden met de waterrijke, groene omgeving.
De speelse excentrische kap en de natuurlijke gevelbekleding zorgen ervoor dat de woning volledig wordt opgenomen in het omringende landschap. Hiermee wordt de harmonie tussen de woning en de natuurlijke omgeving benadrukt.
De grote leefkeuken, grenzend aan de tuin, is de perfecte plek om te genieten van quality time met familie en vrienden. Deze vrijstaande villa biedt daarnaast volop ruimte met standaard drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn zeer ruim, waardoor je de mogelijkheid hebt om een inloopkast te creëren of een speelkamer voor de kinderen in te richten.
De overdekte veranda is een bijzondere highlight, die niet alleen beschutting biedt, maar met een hoogte van bijna tien meter ook het gevoel van het buitenzijn versterkt. Deze villa belichaamt complete luxe, comfort, ruimte en een naadloze integratie met de omringende natuur.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 867.500,- tot € 899.750,-
Kavel 524 m2 tot 645 m2
Woonoppervlakte 222 m2
Inhoud 1.120 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 € 875.000,- 535 m2 222 m2 4 1.120 m3 Verkocht onder voorbehoud
2 € 875.000,- 535 m2 222 m2 4 1.120 m3 Verkocht onder voorbehoud
5 € 899.750,- 645 m2 222 m2 4 1.120 m3 Verkocht onder voorbehoud
8 € 867.500,- 524 m2 222 m2 4 1.120 m3 Te Koop
11 € 874.000,- 524 m2 222 m2 4 1.120 m3 Verkocht onder voorbehoud