Terug naar Project

Gentiaan

Naast de 37 rijwoningen telt De Kleine Hortus 16 twee-onder-een-kapwoningen . Je kunt kiezen uit twee varianten: de langskapwoning of de dwarskapwoning. Het verschil? De langskapwoning is een ‘standaard’ twee-onder-een-kapwoning. De dwarskap, de naam zegt het al, is een twee-onder-een-kapwoning met een dak dat ‘overdwars’ ligt. Hierdoor maakt je huis als het ware een knik en telt de zolder twee extra slaapkamers. De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant.

Iedere twee-onder-een-kapwoning in De Kleine Hortus biedt zo’n 150 vierkante meter woonoppervlakte. De verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers en een badkamer. Op zolder vind je een extra slaapkamer en een ruimte voor de wasmachine en/of droger. De zolder van de dwarskapwoning telt zelfs twee vertrekken en een wasruimte. Met in totaal vijf slaapkamers is deze ‘dwarsligger’ ideaal voor het grote gezin.

Houd je van veel buitenruimte? Kies dan voor een van de acht woningen met een extra diepe tuin en creëer je eigen hortus botanicus. In de garage kun je al je (tuin)gereedschappen kwijt.


*Riante woonkamer
*Open keuken
*5 slaapkamers
*Ruime entreehal
*Vloerverwarming op de begane grond, eerste en tweede etage
*Houten garage
*Eigen oprit met ruimte voor twee auto’s
*Uitbouwmogelijkheid: 1.20 of 2.40 meter

Wil je een kijkje nemen in de woning, klik dan op de volgende link:

https://youtu.be/wzSMDgl-itI

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 278.500,- tot € 314.000,-
Kavel 155 m2 tot 246 m2
Woonoppervlakte 131 m2
Inhoud 365 m3 tot 367 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km