Oosterparkkwartier

Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 194m2
Kaveloppervlak
76 - 145m2
Aantal kamers
2 - 6

Over dit project

Nieuwbouw in Oosterparkkwartier, Groningen

Oosterparkkwartier, hier wil je nooit meer weg...

Wil je wonen in een knus buurtje op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Groningen? Waar je lekker kunt ontspannen, genieten van je eigen stadstuin? Dan is wonen in de nieuwbouw van Oosterparkkwartier uitermate geschikt voor jou.

In het gebied langs de Florakade in Groningen waar nog niets gebouwd is, komt het Oosterparkkwartier. Wij realiseren hier 97 koopwoningen en 22 huurwoningen. Huizen met 2 woonlagen, een traditioneel rijtjeshuis of een stoer 4-laags pand met een zee aan leefruimte? Je vindt het hier allemaal.

Heb je belangstelling? Schrijf je dan snel in via de website www.woneninhetoosterparkkwartier.nl en wij houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterparkkwartier
Koopwoningen
97
Huurwoningen
22

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
jasja@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden