Oosterparkkwartier

Groningen - Groningen
Archief

€ 222.000,- tot € 399.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 194m2
Kaveloppervlak
76 - 164m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

Nieuwbouw in Oosterparkkwartier - stad Groningen

VERKOOP GESTART!

Ken je het gebied langs de Florakade waar nog niets gebouwd is? Hier komt een heel nieuw buurtje: Oosterparkkwartier. Het woningaanbod wordt zo gevarieerd dat bijna iedereen hier kan slagen. Mooi ook die stoere, iets verfijnde architectuur. Met bijzonder metselwerk en speelse details krijgen de huizen een eigen karakter.

Wil je wonen in een knus buurtje op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Groningen? Waar je lekker kunt ontspannen, genieten van je eigen stadstuin? Dan is wonen in de nieuwbouw van Oosterparkkwartier uitermate geschikt voor jou.
VanWonen realiseert hier 97 koopwoningen en 22 huurwoningen. Huizen met 2 woonlagen, een traditioneel rijtjeshuis of een stoer 4-laags pand met een zee aan leefruimte? Je vindt het hier allemaal!

Heb je belangstelling? Schrijf je dan snel in via de website www.woneninhetoosterparkkwartier.nl. De verkoop en verhuur is inmiddels gestart, er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterparkkwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
97
Prijs
€ 222.000,- tot € 399.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden