Rietoevers

Groningen
Actueel aanbod

€ 278.000,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 160m2
Kaveloppervlak
162 - 525m2
Inhoud
518 - 589m3
Aantal kamers
5

Over dit project

Uitverkocht!
Stel je voor, nog even genieten van het laatste avondzonnetje in je heerlijke achtertuin van veertien meter diep, terwijl de binnenstad van Groningen zich op slechts een fietskwartiertje bevindt. Je checkt nog even snel op je smartphone hoeveel je zonnepanelen vandaag hebben opgebracht en komt tot de conclusie dat je energierekening deze maand alweer op nul euro uitkomt. Goed voor het milieu en je portemonnee!
Wanneer je naar binnen gaat, valt het op dat alles precies is zoals je het hebben wilde. Wat fijn dat de architect van Rietoevers zo goed meedacht en jouw wensen vlekkeloos heeft vertaald naar je woningplattegrond en indeling van de gevels. Je kon onder andere kiezen tussen een riante woonkeuken die je met de tuin verbindt door een grote glazen pui en een heerlijke living met je tuin als verlengstuk.
Je bepaalt het zelf bij Rietoevers!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rietoevers
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
46 (waarvan 31 beschikbaar)
Prijs
€ 278.000,- tot € 435.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden