Superlofts Groningen

Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 140m2
Kaveloppervlak
30 - 30m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

START VERKOOP 28 FEBRUARI, van 17-19:00 uur bij Pegasus Vastgoed, MyOffice Stadspark, Leonard Springerlaan 35 Groningen

De verkoop zal plaats vinden via een inschrijvingsperiode van minimaal één week. U kunt zich derhalve rustig inlezen alvorens een keuze te maken. Vanaf 25 februari zullen wij met meer informatie over de individuele lofts komen.

Beeld het jezelf even in, wonen in een echte loft op een voormalig industrielocatie aan de Oosterhamrikkade. Binnen een een paar minuten fietsen ben je in hartje centrum. 

Kies je voor een Superloft in Groningen dan heb je de keuze uit een groot aantal verschillende loft-types. Van een loft die perfect geschikt is voor de stadse genieters of een Superloft over twee volledige bouwlagen waar je alle ruimte hebt om volledig je gang te gaan. Voor iedereen wat wils, jij hoeft alleen nog maar te kiezen.

Geïnteresseerd, schrijf je alvast in en wij houden je op de hoogte.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Pegasus Vastgoed.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Superlofts Groningen
Start verkoop
28-02-2019
Koopwoningen
48
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden