Thuis in Tersluis - Meerstad Groningen

Groningen - Groningen
Archief

€ 355.000,- tot € 445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
158 - 179m2
Kaveloppervlak
434 - 676m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Tersluis is een fantastische, waterrijke wijk in Meerstad

VERKOOP GESTART!

Dit nieuwbouwproject ligt tussen de toekomstige straten De Kolk en De Overtoom. Wat zal het hier heerlijk leven zijn aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding. Laat de waan van de dag achter u en geniet in uw enorme tuin van de rust om u heen. Elke dag voelt hier een beetje als vakantie.

Meerstad heeft een eigen school
Meerstad is een jonge nieuwbouwwijk die bestaat uit verschillende deelplannen. Meeroevers en de IJsbaanlocatie zijn al gerealiseerd. Nu is het de beurt aan Tersluis. Bewoners van deze nieuwste wijk profiteren trouwens gelijk van de aanwezige voorzieningen in Meerstad. Het openbaar vervoer is prima en in de Brede School Meeroevers is er kinderopvang.

De toekomstmuziek van Tersluis
De sluis en de haven vormen straks de bruisende entree van Tersluis. Hier leggen mensen hun boot aan in de haven, geniet u op het terras van de zon en een koud drankje én doet u uw boodschappen bij de kleine winkeltjes aan het dorpsplein. En het fijne is, u wandelt er vanaf uw nieuwe huis in enkele minuten naartoe. De sluis en de haven worden de trekpleisters van Thuis in Tersluis. De openbare ruimte rondom de sluis wordt erg aantrekkelijk. Hier komt een gezellig dorpsplein met op termijn de mogelijkheid voor buurtvoorzieningen, zoals winkels en een horecagelegenheid met buitenterras. De kleine haven markeert aan de westzijde de entree naar Tersluis. Wil jij hier ook komen wonen? Schrijf je dan nu in voor een woning! De verkoop is gestart en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Ga snel naar www.thuisintersluis.nl voor meer informatie en om je inschrijving compleet te maken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Tersluis - Meerstad Groningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 355.000,- tot € 445.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
jasja@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden