Thuis in Tersluis - Meerstad Groningen

Groningen
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Aantal kamers
3

Over dit project

Nieuwbouw in Meerstad Groningen, een groene en waterrijke omgeving.

Wilt u in een groene, waterrijke omgeving wonen waar u alle ruimte en vrijheid krijgt om te genieten van het leven? Maak kennis met Tersluis, de nieuwste wijk van Meerstad. Een fantastisch woongebied aan de rand van de stad Groningen met volop recreatiemogelijkheden.

In Meerstad ligt tussen de toekomstige straten De Kolk en De Overtoom het nieuwbouwproject Thuis in Tersluis. Dit project heeft een unieke ligging: aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding. Stelt u zich eens voor dat u hier woont. De sluis en de haven, straks het hart en de bijzondere trekpleisters van Tersluis, op steenworp afstand.

VanWonen onderzoekt hoe u in Tersluis wilt wonen. We denken aan nieuwbouw rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande nieuwbouw woningen. En droomt u al een tijdje van een eigen bootje die u vlak bij kunt aanmeren? Vertel het ons! U kunt zich inschrijven via onze website www.thuisintersluis.nl. Wij willen graag weten waar uw interesse naar uitgaat. Dan kunnen wij onze plannen nog beter laten aansluiten bij uw woonwensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in Tersluis - Meerstad Groningen
Koopwoningen
26
Prijs
€ 230.000,- tot € 440.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
jasja@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden