Reitdiep, fase 3

Groningen
Actueel aanbod

€ 89.491,- tot € 168.437,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
314 - 591m2

Over dit project

De start van de bouw van 400 nieuwe woningen in Reitdiep, fase 3 en 4, begint begin 2016. Dit zijn voor een deel vrije kavels en voor een deel nieuwbouwwoningen die worden gebouwd door projectontwikkelaars.

Het accent ligt vooral op de bouw van duurzame en energie neutrale woningen. Het ontwerp sluit aan op het bestaande wijkontwerp van Reitdiep: een stedelijke, compacte woonomgeving en groepen van woningen in kleinere concentraties in een landelijke en waterrijke omgeving. Het wijkontwerp is daarom zorgvuldig afgestemd op het omliggende landschap.

De voorbereiding en uitwerking van de particuliere kaveluitgifte gaat voorspoedig, de gemeente Groningen heeft de plannen gepresenteerd. Het matenplan (= ondergrond voor ontwerp van de te verkopen kavels) is in concept klaar. De kavels die beschikbaar komen zijn voor zowel vrijstaande als twee-onder-één-kapwoningen.

Zodra de tekeningen definitief zijn, geeft de gemeente Groningen aan waar en op welke datum de plannen zijn in te zien. Dan wordt ook duidelijk wanneer de uitgifte plaatsvindt. Vanaf dat moment is er ook meer informatie over de prijzen, wijze van uitgifte, bestemmingsplanvoorwaarden, enz. Deze informatie wordt vanaf de datum van presentatie digitaal aangeboden

Meer informatie

Kenmerken

Project
Reitdiep, fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36 (waarvan 36 beschikbaar)
Prijs
€ 89.491,- tot € 168.437,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden