De Meeuwen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 302.500,- tot € 490.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 179m2
Kaveloppervlak
87 - 122m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Natuurlijk wonen in de stad

Nieuwbouwproject De Meeuwen in Groningen
Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, ontwikkelt VanWonen 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, maar ook nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen. Zo uniek wonen in de mooie stad Groningen, is dat iets voor u? Zo de stad in lopen voor een kopje koffie? De kinderen lekker laten ravotten in de wadi? Een wijntje drinken op je dakterras? In De Meeuwen is dat allemaal mogelijk.

Pre-sale
Het project is nog in ontwikkeling. De getoonde impressies en schetsen zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend.
In de pre-sale fase is het al wel mogelijk om een woning van uw voorkeur te reserveren. U schrijft zich in op basis van uitsluitend verstrekte online informatie indicatieve koopsommen. De pre-sale fase geeft u alvast de tijd om u te oriƫnteren op de woning en financieringsmogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Meeuwen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
68
Prijs
€ 302.500,- tot € 490.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Trein/tramstation

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden