De Meeuwen

Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 550.000,-

Over dit project

Nieuwbouwproject De Meeuwen in Groningen

Dit nieuwbouwproject aan de entree van de stad Groningen ligt in de wijk De Meeuwen. Deze wijk is genoemd naar De Meeuwerd, de polder die hier oorspronkelijk lag. De Meeuwerd betekent ongeveer: plek waar veel meeuwen zijn. In de afgelopen jaren zijn er al vele woningen gerealiseerd, in verschillende vormen en maten. De stedenbouwkundige opzet geeft ons de mogelijkheid een nieuw woongebied te creƫren binnen deze leuke wijk op loopafstand van het centrum van de stad. Het stedenbouwkundig plan is op dit moment in voorbereiding.

Heeft u belangstelling voor dit project? Schrijf u dan nu in als belangstellende via onze website www.wonenindemeeuwen.nl en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Meeuwen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
80
Prijs
€ 350.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden