De Vlint

Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 244.000,- tot € 306.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 163m2
Kaveloppervlak
144 - 326m2

Over dit project

Aan de westzijde van de stad Groningen wordt een nieuwe woonbuurt gerealiseerd, De Vlint. De nieuwbouw woningen komen aan de Onyxstraat en Vuursteenstraat, op de rand van Vinkhuizen grenzend aan de Eelderbaan en het Westpark. Vanuit de woningen loop je zo de natuur in waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Een deel van de woningen heeft zelfs direct uitzicht over het water.
Vinkhuizen is een gezellige wijk met heel veel voorzieningen. Je vindt hier diverse scholen, een zeer uitgebreid winkelcentrum, een rijk verenigingsleven en goede openbaar vervoerverbindingen. Vanuit Vinkhuizen ben je in een mum via de ringweg de Stad uit.
De woningen worden energiezuinig en bevingsbestendig gebouwd en worden compleet afgewerkt. De verkoop is in april 2016 van start gegaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vlint
Koopwoningen
20
Prijs
€ 244.000,- tot € 306.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden