8 twee onder 1 kap Marskramer

Groningen - Oost
Actueel aanbod

vanaf € 189.900,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
276 - 281m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Elsevier Magazine heeft Ten Boer uitgeroepen tot de op één na, beste woongemeente in de provincie Groningen. En dat is niet voor niets. In Ten Boer is nog ruimte om te wonen!

Ruimte en natuur zijn naast de deur en dat met zicht op de Martinitoren. Binnen 10 autominuten ben je via de N360 in de stad Groningen. En ook op de fiets via bijvoorbeeld de Oude Stadsweg of met het openbaar vervoer is de stad snel te bereiken.

Vernieuwd, ruimer, meer comfort en in prijs verlaagd--> de tweekapper type Marskramer in een nieuw jasje
De laatste fase van het centrumplan bestaat uit acht tweekappers in een nieuw jasje met langskap, 3 tot 4 slaapkamers, gelegen op steenworp afstand van het gezellige Koopmansplein in Ten Boer, type Marskramer, vanaf ¤ 189.00,- inclusief houten berging
* Tuin- of straatgericht wonen mogelijk zonder meerkosten
* Hoog comfort met vloerverwarming
* 3 tot 4 slaapkamers mogelijk
* Oppervlakte kavels van 276m² - 281m²
* Op steenworp afstand van winkels en voorzieningen

Meer informatie

Kenmerken

Project
8 twee onder 1 kap Marskramer
Koopwoningen
8
Prijs vanaf
€ 189.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden