H.L. Wicherstraat 3

Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 549.000,- tot € 549.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
141 - 141m2
Kaveloppervlak
115 - 115m2
Inhoud
475 - 475m3

Over dit project

Een unieke kans!! Wonen in een moderne nieuwbouw stadswoning met uitzicht over het nieuwe zuiderplantsoen op de locatie van de oude ring-zuid.
Aan de H.L. Wicherstraat nr. 3 is een nieuwe stadswoning met drie woonlagen gebouwd die de ruimte tussen twee woonhuizen opvult. De kubistische woning is gasloos, energiezuinig, heeft 4 slaapkamers en twee badkamers, extra werkkamer, stadstuin en in totaal ca. 141 m2 gebruiksoppervlak.

Wonen aan de H.L. Wicherstraat zal binnenkort niet meer hetzelfde zijn. Met de grote aanpak van de ring-zuid kijken de bewoners binnenkort uit over het nieuwe zuiderplantsoen waar je vanuit de voordeur direct in loopt. Je kunt het je bijna niet voorstellen met het huidige uitzicht tegen de betonnen ringweg. Om een goed beeld te geven van de nieuwe situatie zijn er impressies gemaakt van de nieuwe situatie (afkomstig van de website 'aanpak ring zuid'). Het uitzicht vanaf de voordeur direct het park in en de vogelvluchten geven een goed beeld hoe ruimtelijk en groen de nieuwe situatie zal worden. Kinderen kunnen voor de deur het park in rennen om te spelen, je gebruikt het park als verlengstuk van je tuin of je gaat met de fiets door het park de stad in en bent met een paar minuten door de Oosterpoort in het centrum van Groningen. Met de nieuwe op- en afritten van de ring-zuid ben je zo op de A7 of A28. Liever met het openbaar vervoer? Station Groningen Europapark geeft je met de trein of bus een zeer goede verbinding naar je bestemming.

Begane grond
Ruime entree met hal en trapopgang. Tussenhal met toilet en technische ruimte. Speelse living aan de achterzijde met open keuken locatie en een fraaie lichtstraat in het plafond en toegang tot de tuin op het zuiden.

Eerste verdieping
Overloop, twee ruime slaapkamers, badkamer (casco) met ruimte voor douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Overloop, separaat toilet, berging met wasmachine opstelling, 2 slaapkamers en ruime badkamer (casco) met ruimte voor ligbad, douche en wastafel.

De achtertuin ligt op het zuiden georiƫnteerd en is middels en achterom bereikbaar. Een externe fietsenberging zal nog worden toegevoegd aan de woning.

Kenmerken:
- gasloos en energiezuinig
- v.v. 10 zonnepanelen
- geheel voorzien van vloerverwarming
- woning wordt als nieuwbouw casco opgeleverd
- inrichting v.w.b. vloeren, wanden, keuken, sanitair voor koper.
- afwerking sanitair bespreekbaar met verkoper.
- 4 slaapkamers, extra werkkamer, 2 badkamers, tuin en park voor de deur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
H.L. Wicherstraat 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 549.000,- tot € 549.000,-
Type woningen
Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden