Watervilla's Meerstad

Groningen - Meerstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 180m2

Over dit project

Watervilla’s Tersluis

Droom je van wonen op een unieke locatie aan de rand van het Woldmeer en wil je hierover meedenken? Samen met Bureau Meerstad onderzoeken we de mogelijkheden voor het realiseren van vier bijzondere gelijkvloerse villa’s met weids uitzicht over het Woldmeer in Tersluis.

De watervilla’s komen op de koppen van de eilanden in Tersluis en hebben een weids uitzicht over het Woldmeer. De woningen zijn gelijkvloers en worden deels in het water gebouwd. De buitenruimte middels terrassen zijn onderdeel van het ontwerp en biedt voor elk moment van de dag een heerlijke plek om buiten te zitten. Natuurlijk is ook bij elke woning de mogelijkheid voor het aanleggen van een bootje. In het ontwerp is de aanlegplek hiervoor op een bijzondere manier geïntegreerd.

De ontwikkelingen van deze bijzondere woningen, zijn in volle gang. Jouw wensen vinden wij erg belangrijk voor de verdere ontwikkelingen van het project. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om te horen wat je woonwensen zijn. Wil je meedenken over jouw woonwensen voor deze bijzonder Watervilla’s? Maak dan een afspraak met ons om het boekwerk met plattegronden en maquette te zien en om verder in gesprek te gaan.

Kenmerken watervilla’s:
– 4 vrijstaande gelijkvloerse villa’s
– 2 of 3 slaapkamers
– inpandige berging
– mee-ontworpen terrassen
– woonoppervlakte 150 m² - 180 m²
– indeling en woonoppervlakte middels maatwerk naar wens aan te passen

De prijzen moeten nog vastgesteld worden maar liggen gezien de locatie en de uniekheid van het ontwerp van de woning in het hoge prijssegment.
Wil je op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf je dan in als “volger” en wordt op de hoogte gehouden of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watervilla's Meerstad
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden