Dijkzicht De Zeilen Meerstad

Groningen - Meerstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

*** De verkoop van de villa's zal eind oktober/begin november van dit jaar starten ***
Heeft dit unieke project jouw interesse gewekt, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en daadwerkelijke start verkoop. Binnenkort zal er een informatieavond georganiseerd worden, via de nieuwsbrief wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Nu al vragen? Neem dan direct contact op.

Voel gras onder je voeten zodra je naar buiten stapt en neem plaats op de veranda, met uniek uitzicht over het Slochterdiep. Dit kan werkelijkheid worden in het nieuwbouwproject Dijkzicht in De Zeilen. 9 vrijstaande villa's en 12 halfvrijstaande villa's worden er gebouwd op een unieke locatie op de dijk van het Slochterdiep. De woningen zijn omringd door ruime stukken grond. De tuin loopt voor het huis, terwijl de achterzijde leidt naar een grasgebied dat grenst aan het water van het Slochterdiep. De woningen zijn uniek gelegen op een dijklichaam en vanaf de verhoogde veranda geniet je van een prachtig panorama over het water. De dijk biedt bovendien privacy, waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en stilte. Voor en naast de woning is ruimte om de tuin in te richten. Zo kun je je eigen groene oase creëren, waar je heerlijk kunt relaxen of barbecueën. De kavels lopen uiteen van 370m2 tot 645m2 oppervlakte. Iedere kavel heeft ruimte voor twee parkeerplaatsen.

Alle woningen zijn zeer energiezuinig met goede isolatie, triple glas, zuinige installaties, bodemwarmtepompen en warmte terugwinsystemen. Dankzij hun zuinigheid is het mogelijk met relatief weinig PV-panelen naar een energieneutrale woning toe te werken, terwijl ze voldoen aan wettelijke BENG-eisen. Dit maakt de woning niet alleen duurzaam, maar ook kostenefficiënt op de lange termijn. Een waardige woning in deze omgeving begint bij een duurzame fundering. De woningconstructie gebruikt duurzaam geproduceerd hout en gevelbekleding van snelgroeiend hout uit duurzaam beheerde bossen. Het unieke verduurzamingsproces zonder chemische toevoegingen garandeert een levensduur van minstens 50 jaar, wat duurzaamheid en kostenefficiëntie garandeert. Bij de bouw van de woningen staat biodiversiteit centraal. De lokale fauna wordt bevorderd met nestkasten aan de woning en groendaken op de bergingen, die een natuurlijke habitat bieden aan insecten en planten. Natuurlijke erfafscheidingen integreren naadloos het groene landschap met de woningomgeving.

Kenmerken vrijstaande villa's:
- 9 vrijstaande villa's op ruime kavels vanaf ca. 370m2 - 645m2
- uniek overdekt buitenterras op de dijk
- bijzondere plattegrond met royale living
- gebruiksoppervlakte ca. 217m2
- unieke beleving door hoogteverschillen per woonlaag
- 3 woonlagen met mogelijkheid tot realiseren van 5 slaapkamers
De verwachting is na de verdere uitwerking uit te komen op prijzen in de bandbreedte van € 855.000,- / € 899.750,-

Kenmerken half vrijstaande villa's:
- 12 half vrijstaande woningen op kavels vanaf ca. 370m2 - 466m2
- gebruiksoppervlakte ca. 181m2 en 192m2
- drie woonlagen met maar liefst 4 slaapkamers op de 1e verdieping en optioneel 5e op de 2e verdieping
- unieke beleving door hoogteverschillen per woonlaag
- de verdieping heeft een unieke beleving door zeer royale plafondhoogte tot aan de nok
De verwachting is na de verdere uitwerking uit te komen op prijzen in de bandbreedte van € 710.000,- / € 745.000,-

In Meerstad kun je genieten van het beste van twee werelden: een leven midden in de natuur met alle hedendaagse woongemakken én de bruisende binnenstad van Groningen om de hoek.
Groningen is met haar unieke mix van de prachtige natuur, het bruisende centrum en culturele karakter, een bijzondere plek om te wonen. De hoofdstad van de gelijknamige provincie is een lust voor het oog dankzij de vele winkelstraatjes, gezellige restaurants en de prachtige historische monumenten waaronder de Martinitoren. De stad combineert de gezelligheid van talloze winkels, musea en festivals met de rust van verschillende parken en verborgen hofjes. Eén van deze parken is het Oosterpark, waar je kunt genieten van ontspannende wandelingen te midden van weelderige groen.

De naam Meerstad verwijst naar de waterrijke omgeving. Hier komen rust en harmonie samen in een omgeving die doordrenkt is van de schoonheid van de natuur. Het Woldmeer, grenzend aan de wijk Meerstad, biedt volop mogelijkheden voor zwemmen, varen en watersporten. In de winter kun je schaatsen op het mistige bevroren meer, terwijl je tijdens het fietsen of wandelen langs het water uitwaait. Meerstad is werkelijk een prachtige plek om te wonen, te midden van een harmonieus landschap. Alle denkbare voorzieningen komen samen in deze Hanzestad. Je krijgt hier volop de ruimte om te wonen, te werken en te genieten. Kortom: een plek waar je wil zijn!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dijkzicht De Zeilen Meerstad
Start verkoop
2023 (3e kwartaal)
Koopwoningen
21
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden