Dijkwoningen De Zeilen Meerstad

Groningen - Meerstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Dijkwoningen De Zeilen Meerstad

Op misschien wel de meest markante en mooiste locatie in De Zeilen onderzoeken Rottinghuis en Bureau Meerstad mogelijkheden voor het realiseren van in totaal 21 dijkwoningen, 9 bijzonder fraaie vrijstaande villa's en 12 half vrijstaande villa’s.

De ontwikkelingen op deze prachtige locatie zijn in volle gang. Een aantal kenmerken zijn er al te geven echter zijn ook uw wensen erg belangrijk voor de verdere ontwikkelingen van het project.
We gaan graag in gesprek met geïnteresseerden. Maak een afspraak met ons en kom langs om het boekwerk met volledige plattegronden in te zien.

De dijkwoningen liggen op een mooie rustige en groene locatie aan de noord rand van de wijk De Zeilen. De kavels grenzen aan de dijk die ligt tussen De Zeilen en het Slochterdiep. Alle dijkwoningen zijn met de achterzijde van de woning voor een deel in de dijk gepositioneerd waardoor een uniek terras ontstaat bovenop de dijk met zicht over het Slochterdiep. De speelse houten gevelbekleding geven de villa's een uniek karakter.

Kenmerken vrijstaande villa's:
- 9 vrijstaande villa's op ruime kavels vanaf ca. 482m2 - 645m2
- aangebouwde berging met optioneel carport
- uniek overdekt buitenterras op de dijk
- bijzondere plattegrond met royale living
- woonoppervlakte ca. 208m2
- unieke beleving door hoogteverschillen per woonlaag
- 3 woonlagen met mogelijkheid tot realiseren van 6 slaapkamers
De verwachting is na de verdere uitwerking uit te komen op prijzen in de bandbreedte van € 840.000,- / € 899.750,-


Kenmerken half vrijstaande villa's:
- 12 half vrijstaande woningen op kavels vanaf ca. 358m2 - 466m2
- aangebouwde berging met optioneel carport
- twee woonlagen met maar liefst 4 slaapkamers op de verdieping
- de verdieping heeft een unieke beleving door zeer royale plafondhoogte tot aan de nok
- ruime tuinen gelegen op zuid-westen
De verwachting is na de verdere uitwerking uit te komen op prijzen in de bandbreedte van € 695.000,- / € 730.000,-

MEERSTAD

Meerstad is het mooiste en groenste stadsdeel van Groningen. Door de unieke ligging aan het Woldmeer, tussen stad en natuur, profiteer je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en vrijheid van de natuur, en je bent binnen afzienbare tijd bij alle stedelijke voorzieningen, en alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps. De Zeilen Meerstad is net als Groenewei Meerstad omlijst met het Groningse landschap.

VOORZIENINGEN

Meerstad heeft vele voorzieningen. Zo is er een brede school in Meeroevers, een kinderopvang en een gezondheidscentrum, een prachtige supermarkt in de SuperHub in de Groenewei. De SuperHub is een fijne ontmoetingsplaats voor Meerstadjers. Tijdens mooie zomerdagen is de kiosk open voor een lekker ijsje of een andere snack.

Vergeet ook het unieke openbare land-art project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen en zwemmen. Met je eigen bootje vaar je via de sluis tot aan de Friese en Groninger meren.

Prognose start verkoop medio najaar 2023.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dijkwoningen De Zeilen Meerstad
Start verkoop
2023 (2e kwartaal)
Koopwoningen
21
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden