Meerbos Meerstad

Groningen - Meerstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 179m2

Over dit project

Meerbos - Meerstad
Een uniek stukje Meerstad, in de woonwijk De Zeilen. 14 Bungalows (Woodcabines) en 14 gezinswoningen (Boslodges).

De Woodcabines zijn er in verschillende formaten, S-M-L, 121 m2 tot 155 m2 groot. Woningtype S is standaard v.v. slaapkamer en badkamer op de begane grond. De types M en L kunnen dit ook optioneel. De woningen/bungalows zijn ook divers in woonlagen door één, twee of drie woonlagen toe te passen. De indelingen zijn naar wens aan te passen. Bij drie woonlagen kan het programma van de begane grond bijvoorbeeld prima op de verdieping gebracht worden.
De Boslodges zijn geschakelde woningen in drie blokken met 2-, 3- en 4-laagse woningen. De woningen hebben veranda terrassen op de begane grond. Wonen met je gezin, als stel of alleen en zelfs levensloopbestendig is mogelijk bij deze woningen. Grote diversiteit aan formaten met woonoppervlakten van 110 m2 tot 179 m2.

Het project is nog volop in ontwikkeling, maar er wordt snel toegewerkt naar de start verkoop.
Door de grote mate van diversiteit verschillen de prijzen aanzienlijk t.o.v. elkaar. Prima instapmogelijkheden voor bijv. 2-laagse woningen is al mogelijk, maar ook mensen met een ruimer budget kunnen één van de royale types kiezen.

Start verkoop medio april 2024!

Schrijf je nu in of maak een afspraak en laat je informeren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meerbos Meerstad
Start verkoop
2024 (1e kwartaal)
Type woningen
(Patio)Bungalow, Geschakeld, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden