Meerbos Meerstad

Groningen - Meerstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Meerbos - Meerstad (vlek 7 en 8, woonwijk De Zeilen)

Een uniek stukje Meerstad, in de woonwijk De Zeilen. 14 Bungalows (Woodcabines) en 14 gezinswoningen (Boslodges).

De Woodcabines zijn er in verschillende formaten, S-M-XL, 80 m2 tot 166 m2 groot. Alle voorzieningen (slaapkamer en badkamer), zijn in basis op de begane grond. De woningen/bungalows zijn ook divers in woonlagen door één, twee of drie woonlagen toe te passen. De indelingen zijn naar wens aan te passen. Bij drie woonlagen kan het programma van de begane grond bijvoorbeeld prima op de verdieping gebracht worden.

De Boslodges zijn geschakelde woningen in drie blokken met 2-, 3- en 4-laagse woningen. De woningen hebben veranda terrassen op de begane grond en soms ook op de verdieping. Wonen met je gezin óf samen in het groen met gezamenlijke buitenruimten. Grote diversiteit aan formaten met woonoppervlakten van 95 m2 tot 230 m2.

Het project is nog volop in ontwikkeling, afmetingen en overige kenmerken zijn zeer indicatief.
Door de grote mate van diversiteit zullen de prijzen van alle woningen ook zeer ver uiteenlopen. Prima instapmogelijkheden voor bijv. 2-laagse woningen en mensen met een ruimer budget kunnen één van de royale types kiezen.

Medio 2023 in verkoop.

Volg het project en wordt van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meerbos Meerstad
Start verkoop
2023 (3e kwartaal)
Koopwoningen
27
Type woningen
(Patio)Bungalow, Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden