Woontoren Van Ketwich Verschuurlaan

Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Woontoren Van Ketwich Verschuurlaan

Aan de Van Ketwich Verschuurlaan wordt een prachtige moderne woontoren gerealiseerd. Het plan bevat in totaal 67 appartementen verdeelt over twee woongebouwen. Een kenmerkende hoge variant met 47 appartementen en een lager dwarsgeplaatst woongebouw met 15 appartementen en 5 maisonnettes. Een zeer ruime variatie aan plattegronden en afmetingen vinden we in het programma terug. Het lage woongebouw kenmerkt zich door kleinere appartementen vanaf ca. 62 m2. Het hoge woongebouw start met ca. 78 m2 en loopt op tot wel 244 m2. De ruime plattegronden zijn in het gehele plan 2-zijdig georiƫnteerd voor optimale daglichttoetreding en beleving. Daarnaast zorgt de toevoeging van ruime buitenruimte voor een luxueuze uitstraling en rijk woongevoel.

Het ontwerp kent geen voor of achterzijde zowel in architectuur als plattegrond. Door de buitenruimte rondom toe te voegen krijgt het gebouw een unieke uitstraling met een luxueus gevoel voor zowel het interieur als het exterieur.

Medio 2023 zal gestart worden met activiteiten rondom de verkoop van het plan.
Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan nu in en ontvang t.z.t. per nieuwsbrief updates over het project. U mag ons ook altijd benaderen met vragen of een afspraak maken bij interesse.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Woontoren Van Ketwich Verschuurlaan
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden