Parkrand BLVD

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Meerstad
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
149 - 177m2
Kaveloppervlak
159 - 274m2
Inhoud
461 - 841m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Nu in verkoop: 18 royale eengezinswoningen

Je zoekt een nieuwe plek om te wonen. Net buiten het rumoer en de drukte van de stad. Waar je zowel een glooiend groen park als een groot meer als voortuin hebt. En toch profiteert van dynamiek en voorzieningen dicht bij. Spreekt dit jou aan? Dan is het nieuwbouwproject Parkrand BLVD in de wijk Groenewei in Meerstad echt iets voor jou.

BLVD staat voor de boulevard die zich voor je huis bevindt. Je woont namelijk direct aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan. En daarachter ligt Park Meerstad en het Woldmeer. Vanuit je nieuwbouwwoning in Parkrand BLVD kijk je uit over al het moois dat Meerstad te bieden heeft. Een uitzicht dat nooit verveelt.

In Parkrand BLVD geniet je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en natuur van Groenewei. Flaneer door het grote, glooiende, groene Park Meerstad. Of recreƫer op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum en basisschool.

Parkrand BLVD is voor alle leeftijden, er komen 18 ruime eengezinswoningen en 29 gevarieerde appartementen.

Is een eengezinswoning iets voor jou en wil je meer kans maken wanneer straks de inschrijving voor een bouwnummer begint? Stel dan nu met behulp van de woonconfigurator jouw ideale huis samen en maak een woondossier aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkrand BLVD
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Prijs
€ 450.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Strand, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden