Mobiele airco

Parkrand BLVD

Groningen - Meerstad
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Je zoekt een nieuwe plek om te wonen. Net buiten het rumoer en de drukte van de stad. Waar je zowel een glooiend groen park als een groot meer als voortuin hebt. En toch profiteert van dynamiek en voorzieningen dicht bij. Spreekt dit jou aan? Dan is het nieuwbouwproject Parkrand BLVD in de wijk Groenewei in Meerstad echt iets voor jou.

BLVD staat voor de boulevard die zich voor je huis bevindt. Je woont namelijk direct aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan. En daarachter ligt Park Meerstad en het Woldmeer. Vanuit je nieuwbouwwoning in Parkrand BLVD kijk je uit over al het moois dat Meerstad te bieden heeft. Een uitzicht dat nooit verveelt.

In Parkrand BLVD geniet je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en natuur van Groenewei. Flaneer door het grote, glooiende, groene Park Meerstad. Of recreƫer op het strandje aan het Woldmeer. Daarnaast is de wijk het levendige, kloppende hart van Meerstad. Op steenworp afstand zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum en basisschool.

Parkrand BLVD is voor alle leeftijden, er komen 18 ruime rijwoningen en 29 gevarieerde appartementen. Nog voor de zomervakantie gaan alle rijwoningen in verkoop. De appartementen gaan eind dit jaar in verkoop. Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar de projectwebsite van Parkrand BLVD en maak een online woondossier aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkrand BLVD
Start verkoop
2022 (3e kwartaal)
Koopwoningen
36
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Strand, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden