Het Stainhoes in Meerstad

Groningen - Meerstad
Actueel aanbod

€ 545.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 186m2
Kaveloppervlak
174 - 179m2
Inhoud
450 - 698m3

Over dit project

BOUWNUMMER 2 de laatste levensloopgeschikte patiowoning in Stainhoes!

Het állerlaatste moderne ‘stadskasteel’ van dit project is nog beschikbaar, met een beschutte patio en veel privacy.
De woning is klaar, dus alle gemakken van nieuwbouw, zonder wachten.

Bouwnummer 2 van Het Stainhoes is een levensloopgeschikte patiowoning met zowel beneden als boven een slaapkamer én een badkamer. De voordelen van nieuwbouw en de daarbij horende lage energielasten en comfort zorgen voor woongenot vanaf de dag dat je de woning betrekt.
Probeer hier straks maar eens te kiezen waar je lekker buiten gaat zitten.

De Noord gerichte patio is in de warmere maanden een heerlijke plek om buiten te vertoeven. Als zonaanbidder stap je hier vanaf de slaapkamer op de verdieping het zonnige dakterras op. Daar hoef je niet meer weg tot de zon ondergaat. Maar ook bij de entree van de woning is genoeg privacy en misstaat een bankje in de zon niet. En dat allemaal op een kavel van overzichtelijk grootte, dat onderhoud gaat lukken! Gebrek aan groen om je heen zal op deze plek niet gebeuren. Voor de woning ligt namelijk een groenstrook en aan de achterzijde van bouwnummer 4 en 5 van het plan wordt een parkje aangelegd met wandelpaden en bankjes.

Het Stainhoes wordt gerealiseerd in de wijk Groenewei in Meerstad. Het water van het Woldmeer, Park Meerstad, een strandje en talloze wandel- en fietspaden kenmerken de omgeving. Toch fiets je in minder dan een half uur naar de Grote Markt in Groningen. Hier combineer je de rust en het gemak van een woonplek buiten de drukke stad zonder ver weg te zijn. Ook de gloednieuwe supermarkt is vlakbij! Verder is Groenewei een kindvriendelijke buurt, misschien is bouwnummer 2 van Het Stainhoes wel de ideale plek om dichtbij de kleinkinderen te wonen?

Indeling:
Begane grond: entree met een garderobe, meterkast en het toilet / lichte keuken door de grote ramen, waar ruimte is voor een keukeneiland en een mooie eettafel met zicht op de patio, die tevens door de openslaande deuren te betreden is / ruime woonkamer die ook zicht heeft op de patio / aansluitend een berging waar alle installaties staan en ruimte is voor wassen en drogen / slaapkamer en badkamer met toilet op de begane grond, dus uitermate geschikt voor levensloopbestendig wonen / vaste trapopgang naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: bereikbaar met een vaste trap / ruime overloop, waar ruimte is voor opbergkasten / entree naar de tweede slaapkamer welke toegang heeft tot het zonnige dakterras en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.
Buiten ruimte: Heerlijk terras / ruimte voor het parkeren van twee auto’s / tuinschuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Stainhoes in Meerstad
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 8 beschikbaar
Prijs
€ 545.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
Geschakeld, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden