Het Stainhoes in Meerstad

Groningen - Meerstad
Actueel aanbod

€ 545.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 186m2
Kaveloppervlak
174 - 179m2
Inhoud
450 - 698m3

Over dit project

8 bijzondere, levensloopbestendige patiobugalows in Meerstad

Levensloopbestendig wonen, modern en in een parkachtige setting. Dat kan binnenkort in één van de 8 unieke patiowoningen van project Het Stainhoes. Aan de rand van Park Meerstad, prachtig dichtbij het water en de natuur, de ruimte en de rust. Toch met alle voorzieningen binnen handbereik - straks ook een supermarkt - en in een kwartiertje midden in de stad Groningen.

Modern stadskasteel
De levensloopbestendige patiobungalows van Het Stainhoes staan er straks in een paar varianten: twee woonlagen of drie woonlagen. Boven is er bij de bouwnummers 2, 3, 6 en 7 nog keuze uit een grote opbouw, of markante kleinere opbouw. Een mogelijkheid om het huis helemaal naar eigen wens in te delen, want ook een dakterras als extra buitenruimte (naast de beschutte patio) behoort tot de mogelijkheden.
Indeling op de begane grond: royale keuken en living, openslaande tuindeuren naar de patio, mogelijkheid voor een werkkamer óf slaapkamer, badkamer, dus levensloopbestendig. Perfect voorbereid op later.
Ook niet onbelangrijk - de uitstraling! Zeker niet standaard alledaags, overduidelijk onderscheidend. De architect koos voor oerdegelijke, nuchtere en heldere eenvoud, subtiel gecombineerd met zorgvuldig uitgewerkte, warme details. Dat levert een soort huiselijk, modern ‘stadskasteel’ op, met veel privacy. Een plek om je thuis te voelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Stainhoes in Meerstad
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 545.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
Geschakeld, Overig

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden