Scheepslanden

Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen in De Zeilen betekent genieten van het water en van natuur. De vierde wijk van Meerstad ligt tussen de lijst van het noordelijke landschap en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen is doorweven met natuur: bosrijke gebieden, weidse uitzichten, nieuw én bestaand groen.

Eilandproject Scheepslanden bestaat uit 28 bouwrijpe vrije kavels gelegen aan een van de schoonste en mooiste meren van Nederland: het Woldmeer. Scheepslanden is uniek wonen in een groenblauwe omgeving met natuurlijk ingerichte oevers. Alle kavels hebben een tuin aan het water waarvan enkele grenzen aan brede rietkragen. Scheepslanden De Zeilen is speciaal voor de zelfbouwers die aan het roer willen staan van hun droom(t)huis.

Op Scheepslanden bouw je een unieke eilandwoning met een natuurlijk karakter. Er is keuze uit een materialenpalet van baksteen en hout. Daken mogen afgestemd worden op de gevels in antracieten kleur, uitgevoerd als groen dak of worden bedekt met een rieten kap. Er geldt een lagere goot en nokhoogte om het groene en landelijke woonkarakter van deze mooie eilanden te behouden. Er is extra aandacht voor de afwerking van de oevers. Deze zijn groen en natuurlijk ingericht.

Prijzen variëren van € 207.745,- tot en met € 454.040,- v.o.n. *
De kaveloppervlaktes variëren van ca 580 m2 tot ca 1415 m2.*

*Definitieve prijzen en kaveloppervlaktes worden bekend gemaakt tijdens het online Scheepslanden evenement dat van vrijdag 12 maart tot en met maandag 15 maart 2021 zal plaatsvinden.

ONLINE EVENEMENT EN START VERKOOP

Benieuwd naar Scheepslanden? Beleef Scheepslanden thuis vanuit je luie stoel! Van 12 maart tot en met 15 maart 2021 organiseren wij een online evenement. Tijdens het evenement kom je alles te weten over Scheepslanden, maken we de definitieve prijzen en kaveloppervlaktes bekend en kun je de kavelpaspoorten bekijken.

Op 25 maart 2021 start de verkoop van Scheepslanden. Vanaf dat moment kun je het inschrijfformulier downloaden op onze website www.meerstad.eu en via verkoop@meerstad.eu inleveren. De sluitingsdatum is 5 april 2021. Meer informatie volgt binnenkort.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Scheepslanden
Start verkoop
21-03-2021
Koopwoningen
28
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden