Online Marketing Bureau CliQi

Huren in de Meeuwen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Archief

€ 1.250,- p.m. tot € 1.320,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 114m2
Kaveloppervlak
109 - 243m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Energieneutrale, luxe huurwoningen in de wijk De Meeuwen in Groningen

Zoekt u een duurzame en luxe uitgevoerde huurwoning in de veelzijdige wijk De Meeuwen?
Dat kan in het project 'Huren in De Meeuwen'!

De woningen worden naar verwachting opgeleverd in november/december 2021.
De verhuur start naar verwachting begin juli 2021. 

Nabij het Winschoterdiep, gelegen tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, worden 17 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De plek is echt uniek te noemen; in een gezellig buurtje in de populaire wijk Oosterpoort, maar ook nabij uitvalswegen en op loopafstand van de binnenstad van Groningen. Zo uniek wonen in de mooie stad Groningen, is dat iets voor u? Zo de stad in lopen voor een kopje koffie? De kinderen lekker laten ravotten in de wadi? Een wijntje drinken op je dakterras? In De Meeuwen is dat allemaal mogelijk.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder. Om u zoveel mogelijk rust en privacy te bieden, is rondom de woningen veel ruimte gecreëerd voor de aanleg van groen. Voor het parkeren kunt u een parkeervergunning bij de Gemeente Groningen aanvragen.

Kortom: Huren in de Meeuwen betekent zorgeloos wonen in een energieneutrale woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Wanneer u zich alvast inschrijft als belangstellende, houden wij u op de hoogte van onze vorderingen en krijgt u automatisch een bericht zodra wij starten met de verhuur.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in de Meeuwen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
17
Huurprijs (p.m.)
€ 1.250,- tot € 1.320,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden