Groningen - B-BLVRD

Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

€ 990,- p.m. tot € 1.200,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 90m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Het project B BLVRD aan de Boumaboulevard in Groningen zijn twee woongebouwen met onderin de plint een kantoorfunctie. De gebouwen zijn identiek van elkaar. Tussen de gebouwen ligt een (semi-openbaar) binnengebied. De gebouwen zijn onder maaiveld met elkaar verbonden door de gemeenschappelijke parkeergarage.
De appartementen van 70, 85 en 90 m2 GBO liggen op de 2e en hoger gelegen verdiepingen.

Alle woningen hebben twee slaapkamers, een moderne badkamer en een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur. De appartementen zijn voorzien van een inpandige berging en hebben riante buitenruimtes (8 tot bijna 16 m²).

Er zijn 54 parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging voor 140 fietsen.

Project B BLVRD ligt aan de Boumaboulevard, de centrale ader van Europapark. Deze buurt wordt nu ontwikkeld naar een gemengd gebied met wonen, werken, onderwijs en recreatie. Deze functiemenging maakt het gebied tot een van de meest aantrekkelijke gebieden van de stad Groningen. De ligging van de wijk is gunstig: aan de geliefde zuidkant van de stad, nabij de uitvalswegen, op 10 minuten fietsen van het stadscentrum en vanaf NS-station Europapark ben je in 2 minuten op Groningen CS.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groningen - B-BLVRD
Start verhuur
2021 (3e kwartaal)
Huurwoningen
70
Huurprijs (p.m.)
€ 990,- tot € 1.200,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden