Kader Negen

Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort start de verkoop van de woningen van nieuwbouwproject Kader Negen in Groenewei Meerstad met rijwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen. Via meerstad.eu en via pandomo.nl lees je het laatste nieuws over dit project.
Heb je interesse in één van de nieuwbouwwoningen van Kader Negen? Laat het ons weten en we houden je graag op de hoogte van alle ontwikkeling rondom Kader Negen.

GROENEWEI

Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont ook hier midden in de natuur en toch fiets je in slechts 20 minuten naar het centrum van de stad. De wijk is nog in ontwikkeling, maar wordt rijk aan groene binnenplaatsen en dorpse straatjes die verbonden worden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar je lekker kunt ontspannen. In totaal komen er zo’n 350 woningen in Groenewei te staan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kader Negen
Start verkoop
01-09-2020
Koopwoningen
36
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden