Meerstad - Groningen

Groningen
Actueel aanbod

€ 317.500,- tot € 407.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 152m2
Kaveloppervlak
162 - 295m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Groenwie: het betere buitenleven

Het gloednieuwe woonlandschap Groenewei is gunstig gelegen tussen de zogeheten Landschappelijke lijst en het nieuwe Park Meerstad, grenzend aan het Woldmeer. Bovendien wordt het straks dooraderd door groene hoven en boomrijke lanen.

Hier beleef je het sfeervolle contrast tussen weidse vergezichten en knusse, dorpse ontmoetingsplekken. Toch ligt Groenewei van alle wijken het dichtst bij de stad. Deze wijk heeft straks de meest complete voorzieningen. Denk daarbij aan een basisschool, kinderopvang, supermarkt en - op termijn - een gezondheidscentrum. In Groenewei woon je daardoor heerlijk buiten, maar zeker niet buitenaf.

In totaal komen er 350 woningen in Groenewei. Wat ze met elkaar gemeen hebben is open, op het omliggende landschap gerichte blik. Houten gevelelementen zoals veranda's belichamen de harmonische overgang van de woningen naar het openbaar gebied. Groenewei krijgt een rustieke sfeer, maar toch verrassend veel voorzieningen.

Met de auto zit je vanuit Groenewei zo op de ring rond Groningen. Neem je liever de fiets? Naar de Grote Markt is het maar zo'n twintig minuten rijden. Ook het openbaar vervoer van en naar Meerstad is uitstekend op orde. Vanaf de nabijgelegen halte aan de Vossenburglaan rijden per uur zes bussen via het UMCG en het stadshart naar het Hoofdstation.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meerstad - Groningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21 (waarvan 21 beschikbaar)
Prijs
€ 317.500,- tot € 407.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden