Weids Wonen in Groenewei

Groningen
Actueel aanbod

€ 286.000,- tot € 286.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 86m2
Kaveloppervlak
221 - 221m2
Inhoud
351 - 351m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Weids Wonen in Groenewei is een project aan de rand van Groenewei met 31 woningen in verschillende woningtypes. Het project biedt 1 vrijstaande woning, 6 halfvrijstaande woningen, 11 rijwoningen en 13 geschakelde woningen. De verkoop is inmiddels gestart.

Over Weids Wonen in Groenewei
Het project ligt aan de Blaarkop, de weg aan de rand van Groenewei. De woningen vormen de landschappelijke lijst, de zachte overgang tussen de wijk en het landschap eromheen. Er is een gevarieerd aanbod aan woningen voor starters, gezinnen en senioren. Een unieke plek, omdat je het gevoel hebt midden in de natuur te wonen aan de rand van een woonwijk. Vanuit de woningen en in de wijk heeft u een weids uitzicht over het groen en water. Daarom is ervoor gekozen om de woningen te vernoemen naar kleurige weidebloemen.

Rijwoningen, (half)vrijstaande woningen en geschakelde woningen
Alle woningen zijn voor het grootste deel van hout. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen. De strakke detaillering, vormgeving en het contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern. De prijzen starten vanaf € 283.000,- v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Weids Wonen in Groenewei
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 286.000,- tot € 286.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden