Parkzicht in Groenewei

Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort start de verkoop van nieuwbouwproject Parkzicht in Groenewei met 14 statige herenhuizen. Je kunt je interesse alvast kenbaar maken via de makelaar. Gebruik daarvoor het formulier.

Over Parkzicht in Groenewei
De woningen van Parkzicht in Groenewei liggen direct aan Park Meerstad. De unieke geschakelde herenhuizen hebben grote raampartijen en stoere gevels. Iedere woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De herenhuizen staan op grote, diepe kavels. De woningen worden op een verhoging gebouwd, dit geeft de woning extra allure en daardoor kan je nog meer genieten van het uitzicht op het park en het Woldmeer. Het gebruiksoppervlak van de woningen bedraagt maar liefst circa 160 m² en biedt de mogelijkheid van 5 slaapkamers. Verkoopprijzen van de woningen start vanaf € 369.000 v.o.n.

Kenmerken op een rij:
* 14 Herenhuizen aan het park;
* L-vormige woonkamer met grote raampartijen;
* 5 slaapkamers mogelijk;
* Gevarieerde stoere gevels;
* 2 parkeerplaatsen op eigen terrein;
* Woonoppervlakte tussen 158m² en 162 m²;
* Kavels variërend tussen 179m² en 268m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkzicht in Groenewei
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden