Wonen in de Groengaard

Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Medio juni 2020 start de verkoop van Wonen in de Groengaard in Groenewei Meerstad met 21 woningen. Het project bevat rijwoningen en bungalows. Via meerstad.eu en via pandomo.nl lees je het laatste nieuws over dit project.

Bungalows en rijwoningen
De 16 Bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde van een besloten patio tuin. De bungalows zijn ideaal voor levensloopbestendig wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn daarnaast op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld een 2e of een 3e slaapkamer en/of een 2e badkamer. De 5 rijwoningen zijn ruime kubistische woningen met uitzicht over park en water. Het ontwerp is voorzien van speelse dakterrassen en parkeergelegenheid op eigen grond.
Contact
Wonen in de Groengaard wordt ontwikkeld door Bemog Project Ontwikkeling. De verkoop wordt verzorgd door Pandomo makelaars. Via het contactformulier wordt je direct doorverwezen naar de makelaar. Vragen kun je stellen aan Pandomo makelaars en aan Bureau Meerstad.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in de Groengaard
Start verkoop
15-06-2020
Koopwoningen
21
Type woningen
Geschakeld, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden