Wonen in de Groengaard

Groningen
Actueel aanbod

€ 319.500,- tot € 407.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
103 - 152m2
Kaveloppervlak
162 - 295m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Nu in verkoop: Wonen in de Groengaard.

Bungalows en rijwoningen
De 16 Bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde van een besloten patio tuin. De bungalows zijn ideaal voor levensloopbestendig wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn daarnaast op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld een 2e of een 3e slaapkamer en/of een 2e badkamer. De 5 rijwoningen zijn ruime kubistische woningen met uitzicht over park en water. Het ontwerp is voorzien van speelse dakterrassen en parkeergelegenheid op eigen grond.
Contact
Wonen in de Groengaard wordt ontwikkeld door Bemog Project Ontwikkeling. De verkoop wordt verzorgd door Pandomo makelaars. Via het contactformulier wordt je direct doorverwezen naar de makelaar. Vragen kun je stellen aan Pandomo makelaars en aan Bureau Meerstad.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in de Groengaard
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 21 beschikbaar)
Prijs
€ 319.500,- tot € 407.500,-
Type woningen
Geschakeld, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden