De Vossenburglaan fase 2

Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Na het succes van De Vossenburglaan fase 1 gaat binnenkort ook fase 2 in verkoop. Het nieuwbouwproject in Tersluis bevat vijf rijwoningen, acht halfvrijstaande woningen en drie vrijstaande woningen. Er is één unieke special beschikbaar: een zelfbouwkavel. Interesse? Meld je dan direct aan via www.devossenburglaan.nl.

Het project ligt aan de Vossenburglaan, de route die langs Groenewei, langs Park Meerstad en door Tersluis loopt. Tersluis is de tweede wijk van Meerstad en er wordt volop gebouwd. Steeds meer nieuwe Meerstadjers vinden hun droom(t)huis in Tersluis. De wijk ligt tussen Groenewei en De Zeilen, naast Park Meerstad en direct aan de sluis met open vaarverbinding tussen stad en wad.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Vossenburglaan fase 2
Start verkoop
01-06-2020
Koopwoningen
17
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden