Westerwal

Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 85m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

WESTERWAL

171 WONINGEN VLAKBIJ DE BINNENSTAD VAN GRONINGEN
Westerwal ligt in de Zeeheldenbuurt in het gebied tussen de Van Heemskerckstraat en de Admiraal de Ruyterlaan. Vesteda verhuurt op deze fraaie locatie 171 energiezuinige appartementen in de vrije sector.

De Zeeheldenbuurt is een gezellige, kindvriendelijke buurt aan de zuidwestkant van de stad. De wijk ligt niet alleen ideaal ten opzichte van uitvalswegen en de binnenstad, de voorzieningen zijn goed en er is altijd wel wat leuks te doen!

Over de woningen
In Westerwal verhuren wij 171 twee- of drie kamerappartementen. De woningen variëren in woonoppervlakte van ca. 47 m² tot ca. 84 m². Uniek is de ligging aan het water, de Hoendiep.

Met de binnenstad en het Centraal Station van Groningen op loopafstand is dit met recht een ideale en fijne plek om te leven en te wonen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westerwal
Start verhuur
2021 (3e kwartaal)
Huurwoningen
171
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden