Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Ebbingekwartier appartementen fase 7

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 999.999,- tot € 999.999,-

Kenmerken

Woonoppervlak
237 - 237m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet!

Indrukwekkend, knus en gezellig. Het Ebbingekwartier, direct naast het historisch centrum van Groningen, leeft en bruist. Het eerste wat opvalt in de nieuwe woonwijk is de bijzondere architectuur. Maar ook de markante aanwezigheid van historische bouwwerken. Er is veel fietsverkeer, maar in de sfeervolle straatjes en hofjes van het Ebbingekwartier is geen auto te bekennen.

Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen.

De Kroon betekent wonen in de stad, met alle voorzieningen binnen handbereik. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. De architectuur van het gebouw refereert naar de industriƫle complexen zoals die ooit op het CiBoGa terrein stonden.

Uw auto parkeert u in de onderliggende Boterdiepgarage, te bereiken met de bewonerslift. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

In De Kroon is nog 1 penthouse beschikbaar. Waar vindt u een luxe vijfkamerappartement in het centrum van Groningen met een woonoppervlakte van circa 237 m2. De Kroon biedt u deze unieke woonbeleving. Een twee verdiepingen tellend penthouse (met inpandige lift) waar al uw woonwensen werkelijkheid worden. Dit bijzonder ruime, luxe appartement is verdeeld over 2 verdiepingen en gelegen op de bovenste twee verdiepingen (8e en 9e verdieping) van het appartementencomplex De Kroon. Het appartement ziet weids uit over Groningen, hoe ver u maar kunt kijken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ebbingekwartier appartementen fase 7
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1
Prijs
€ 999.999,- tot € 999.999,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden