Online Marketing Bureau CliQi

21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
Helpermaar is een nieuwe, gevarieerde wijk in Groningen-Zuid, op de locatie van het voormalige Diaconessenhuis, aan de Van Ketwich Verschuurlaan. In deze nieuwe woonwijk worden ongeveer 350 nieuwbouwhuizen van architectonisch hoogstaand niveau gerealiseerd, waarbij het wooncomfort, woonkwaliteit en beleving belangrijke speerpunten zijn.

Dit plandeel van Helpermaar omvat de 21 Stadsvilla’s Signatuur. De woningen zijn in basis zeer ruim van opzet met vier woonlagen voor al uw woonwensen. En gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid op eigen terrein. De architectuur en de ruime opzet is waar de Stadsvilla’s zich in onderscheiden. De afwisseling in de verschillende architectonische stijl elementen, zoals kaders ter plaatse van kozijnen en deuren en de (optionele) dakterrassen geven de woningen een eigen unieke identiteit en een relatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een krachtig architectonisch straatbeeld. De verkoopprijzen beginnen bij €579.000,- v.o.n.

Schrijf je in op www.signatuurhelpermaar.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
21 Stadsvilla's Signatuur Helpermaar
Koopwoningen
21
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Sportcomplex, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden