Helperkade

Groningen
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 150m2
Kaveloppervlak
121 - 168m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

In de stad Groningen neemt de wijk Helpman een bijzondere plek in. Al in de 17e eeuw had het toenmalige dorp een aantrekkingskracht op welgestelde Stadjers die hier landhuizen gingen bouwen. Ook tegenwoordig is Helpman een zeer gewilde woonlocatie. En… er worden stoere nieuwe woningen en appartementen aan Helpman toegevoegd. Op een unieke plek aan het Helperdiep wordt door Slokker Vastgoed Helperkade ontwikkeld: 26 appartementen, 8 ruime drie- en vierlaagse stadsvilla’s en 9 drielaagse herenhuizen.

Appartementen met uitzicht op het water
De 26 3-kamer appartementen zijn geschikt voor starters, alleenstaanden en stellen in diverse leeftijden. Behalve een prachtig uitzicht op het water heb je hier de keuze uit diverse indelingsvarianten, zoals twee slaapkamers of één slaapkamer en daardoor een grotere woonkamer. De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de voorzijde. De appartementen op de verdiepingen hebben een mooi balkon.

Stadsvilla’s
Blikvanger van Helperkade zijn de fraaie stadsvilla’s die uitkijken over het water van het Helperdiep. De stadsvilla’s hebben stoere en tegelijk speelse baksteen details en een verrassend ruime indeling. Zowel in de diepe 3-laagse variant als in de hoge 4-laagse variant is er ruimte voor maar liefst 5 ruime slaapkamers. De verbinding met het water wordt versterkt door de openbare boulevard voor de woningen en de vlonders boven het water van het Helperdiep.
De stadsvilla’s hebben een heerlijke achtertuin op het zuidwesten en een gaaf verhoogd terras aan de voorkant van de woningen.

Lekker buurten in je stoere herenhuis
De herenhuizen sluiten qua architectuur meer aan op de bestaande woningen in Helpman West. De herenhuizen hebben afwisselend een steile kap of een dakopbouw met een plat dak. Tuinmuurtjes aan de voorzijde van de woning nodigen uit om lekker te gaan zitten je krantje te lezen, of een praatje te maken met je buren.
Uiteraard hebben de herenhuizen ook een heerlijke achtertuin waar je in alle privacy kunt genieten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Helperkade
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
43 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 425.000,- tot € 475.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden