Eilanden De Zeilen

Groningen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Met veel trots lanceert Bureau Meerstad eind 2019 maar liefst 71 bouwrijpe vrije kavels op een van de mooiste plekken van Groningen: de wooneilanden van De Zeilen, de vierde woonwijk van Meerstad. Meerstad is het mooiste en groenste stadsdeel aan de oostkant van Groningen, met het Woldmeer als kloppend hart.


*Indicatieve vanaf prijs halfvrijstaande kavels: € 137.500 v.o.n.
*Indicatieve vanaf prijs vrijstaande kavels: € 182.000 v.o.n.
*Definitieve prijzen worden op 1 oktober 2019 bekend gemaakt.

De vrije kavels van de Zeilen zijn verdeeld over twee zelfbouwprojecten. Brikland, het beschutte schiereiland en Zeilanden, een eilandgroep met twee royale eilanden. Er zijn voor beide projecten kavels bestemd voor zowel vrijstaande als halfvrijstaande droomwoningen.

Brikland
Project Brikland heeft 8 bouwrijpe vrije kavels en ligt aan de zuidkant van het eerste schiereiland van De Zeilen. Het geheim van Brikland is eenvoud en rust, dat merk je zodra je de Schoenerbrik inrijdt.
Kaveloppervlakte halfvrijstaande woning vanaf 465 m².
Kaveloppervlakte vrijstaande woning vanaf 564 m².


Zeilanden
Dit exceptionele project is het grootste eilandkavelproject in de regio. Zeilanden mondt via de Koftjalk uit in twee uitzonderlijke wooneilanden met 63 bouwrijpe vrije kavels.
Kaveloppervlakte halfvrijstaande woning vanaf 433 m².
Kaveloppervlakte vrijstaande woning vanaf 553 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eilanden De Zeilen
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
71
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden