Het Verlaat

Groningen
Actueel aanbod

€ 235.000,- tot € 260.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 98m2
Kaveloppervlak
209 - 366m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Nieuwbouwproject Het Verlaat in Tersluis biedt vier rijwoningen op ruime percelen. De woningen grenzen aan Het Verlaat, een gezellige straat aan de oostkant van de levendige Meerstad wijk Tersluis.

Energiezuinige woningen
De woningen worden energiezuinig, zonder gas en aardbevingsbestendig gebouwd. Elke woning krijgt zonnepanelen en een luchtwarmtepomp voor het verwarmen van de woning en warm water.

Indeling woning
De woningen bestaan uit twee verdiepingen en hebben een totale oppervlakte van ca. 98m2. De woonkamer en de keuken zitten op de begane grond. Op de tweede verdieping komen drie slaapkamers van verschillende afmetingen, de badkamer en de technische ruimte. De woningen hebben een forse achtertuin welke is voorzien van een erfafscheiding. In de achtertuin heeft elke woning nog een berging en twee parkeerplekken op eigen kavel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Verlaat
Start verkoop
28-05-2019
Koopwoningen
4 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 235.000,- tot € 260.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden