De Kleine Hortus 14 woningen Fijn Wonen

Groningen
Actueel aanbod

€ 262.000,- tot € 286.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 122m2
Kaveloppervlak
130 - 164m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

In de jonge woonbuurt De Kleine Hortus in Groningen komen veertien nieuwe rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label. Dat betekent: comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en gasloos wonen. Prijzen vanaf €262.000,- vrij op naam.

De verkoop van de 14 rij- en hoekwoningen start 13 april tussen 11:00 tot 14:00 uurc in de Vesta aan de Peizerweg 74 in Groningen.

De ruime rij- en hoekwoningen tellen twee woonlagen plus een zolderverdieping met kap. Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer en open keuken. Dankzij de hoge gootlijn is er op de eerste verdieping ruimte voor drie volwaardige slaapkamers en een royale badkamer. De badkamer is gebruiksklaar, van alle gemakken voorzien, behaaglijk en bovenal zeer comfortabel voor de bewoner. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en volledig met witte dakplaten afgewerkt. Ook zijn de aansluitingen voor de wasmachine al aangebracht.

Fijn Wonen betekent dat je nieuwe huis standaard all-electric (gasloos) en energiezuinig is. Elke woning is uitgerust met vloerverwarming in combinatie met PV-panelen en een luchtwaterwarmtepomp. Wanneer je dat wilt, kun je de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) laten maken. Zo draag je bij aan een beter milieu en daalt bovendien je energierekening bij een gemiddeld energieverbruik.

Waarom wonen in De Kleine Hortus?

*Knus wonen in een groene en duurzame wijk
*Scholen en kinderopvang dichtbij
*Sportfaciliteiten (Kardinge) en recreatiemogelijkheden op loopafstand
*Op 15 minuten fietsen van de Grote Markt

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kleine Hortus 14 woningen Fijn Wonen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14 (waarvan 14 beschikbaar)
Prijs
€ 262.000,- tot € 286.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden