De Groene Singel

Groningen
Actueel aanbod

€ 124.130,- tot € 152.395,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
424 - 544m2

Over dit project

Aan de groene randen van de wijk Groenewei, vlakbij de verbindingssloot met het Woldmeer, liggen 22 zelfbouwkavels om uw droom(t)huis te bouwen. De kavels vormen de overgang tussen de groene omgeving van Meerstad en de levendige woonwijk Groenewei. Daar past een bebouwing met een natuurlijke uitstraling bij. De woningen aan de groene randen worden dan ook overwegend van hout gebouwd.

Een deel van de woningen aan de verbindingssloot wordt in baksteen gebouwd. Om het groene karakter te versterken en een rustig straatbeeld te bevorderen, krijgen de voor- en zijtuinen van de kavels grenzend aan het openbaar gebied een groene haag Een aantal kavels heeft uitzicht op de verbindingssloot met het Woldmeer. Deze verbindingssloot heeft een breedte van maar liefst zo’n 29 meter. Ziet u zichzelf al op een van deze plekjes wonen, met vanuit uw woonkeuken of woonkamer uitzicht op al dat groen of water?

De zelfbouwkavels voor een vrijstaande woning in De Groene Singel variëren in oppervlakte van circa 495 m² tot circa 600 m². Het is ook mogelijk om samen met een ander gezin een halfvrijstaande woning te bouwen. Deze kavels variëren in oppervlakte van circa 365 m² - 440 m².

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Singel
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 124.130,- tot € 152.395,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden