De Groene Hoven

Groningen
Actueel aanbod

€ 138.480,- tot € 185.694,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
494 - 636m2

Over dit project

Midden in Groenewei Meerstad vind je een prachtig plantsoen, het groene hof. Het is een heerlijke plek om te wandelen, fietsen, te spelen of gewoon lekker in het gras of op een bankje te zitten en te genieten van al het groen. Wonen aan het groene hart van Groenewei is genieten van het buitenleven.
Wonen in het groen
Doordat het groene hof een oppervlakte van ruim 3 voetbalvelden heeft, beslaat het bijna 10% van de oppervlakte van de wijk. Het groene hof is hierdoor bepalend voor het prominente groene karakter van de wijk en geeft een haast parkachtige sfeer aan de omliggende woningen.
Natuur vanaf de keukendeur
Dit wordt nog eens extra benadrukt bij de ruime zelfbouwkavels aan De Groene Hoven, deze zijn rondom het groene hof gelegen waarbij de tuin overgaat in het plantsoen. Om hier optimaal van te genieten krijgt elke aangrenzende woning een veranda en grote raampartijen. Zo begint de natuur al bij de keukendeur.
De Groene Hoven heeft 16 ruime zelfbouwkavels om uw doom(t)huis te bouwen. Wonen aan De Groene Hoven betekent wonen aan een groene verbindingszone met plek om te spelen, te zitten, te wandelen en te fietsen. Deze autoluwe groene zone lopen door heel Groenewei en vormen een veilige rustige route naar de school of de supermarkt. De zelfbouwkavels voor een vrijstaande woning in De Groene Hoven variëren in oppervlakte van circa 500 m² tot circa 640 m². Het is ook mogelijkheid om samen met een ander gezin een halfvrijstaande woning te bouwen. Deze kavels zijn per woning circa 420 m² groot.
Specials
Aan de Groene Hoven zijn een aantal zelfbouwkavels aangewezen als zogeheten ‘specials’, dit houdt in dat er in het beeldkwaliteitsplan speciale toevoeging zijn beschreven voor deze specifieke kavels. Voor de specials aan de Groene Hoven is bepaald dat er afwijkende materialen gebruikt mogen worden (mits passend in de omgeving), dat de woning een dwarskap bevat en dat de zijde georiënteerd op het groene hof geheel of voor het grootste deel uit glas bestaat. Hiermee heb je de mogelijkheid om een unieke woning te realiseren die bijdraagt aan de levendigheid van de straat.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Hoven
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 138.480,- tot € 185.694,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden