Thuis in de Boomgaard

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Toekomstig aanbod

€ 257.500,- tot € 530.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 170m2
Kaveloppervlak
70 - 510m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

PROJECT
Thuis in de Boomgaard wordt een duurzaam, autoluwe en groene woonwijk. Het project is gelegen aan de Hoofdweg in Meeroevers. Kleinschalig en uniek tegelijk: ongeveer 40 woningen. Eyecatcher wordt een heuse boomgaard met diverse fruitbomen. In Meerstad-Groningen, projectplan Meeroevers, komt projectontwikkelaar VanWonen met een bijzonder nieuwbouwproject. Een woonwijk in wording waar saamhorigheid en gezellig en ruim wonen hand-in-hand gaan.

LOCATIE
Als je wilt weten hoe het wonen in Meerstad echt is, kom dan eens kijken in Meeroevers. Dat deel van Meerstad is al bijna klaar. Meeroevers ligt in het centrale westelijke deel van Meerstad, tussen het Woldmeer en de Hoofdweg richting Harkstede. In de wijk is een basisschool, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Meeroevers heeft veel speeltuinen, een moestuin en een populair natuurstrandje waar je kunt kajakken, suppen, zonnen en zwemmen.

Wil je riant wonen in eengezinswoning of liever in een luxe twee-onder-kapwoning? Of heb je andere woonideëen? Jij mag het zeggen. Wij willen graag met jullie, de toekomstige bewoners, verder uitwerken en invullen. Schrijf je nu in www.thuisindeboomgaard.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in de Boomgaard
Start (voor)verkoop
30-06-2020
Koopwoningen
40
Prijs
€ 257.500,- tot € 530.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden