Online Marketing Bureau CliQi

Thuis in de Boomgaard

Nog 1 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Actueel aanbod

€ 252.500,- tot € 530.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 170m2
Kaveloppervlak
57 - 520m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Thuis in de Boomgaard wordt een duurzaam, autoluwe en groene woonwijk. Het project is gelegen aan de Hoofdweg in Meeroevers. Kleinschalig en uniek tegelijk: ongeveer 50 woningen. Eyecatcher wordt een heuse boomgaard met diverse fruitbomen. In Meerstad-Groningen, projectplan Meeroevers, komt projectontwikkelaar VanWonen met een bijzonder nieuwbouwproject. Een woonwijk in wording waar saamhorigheid en gezellig en ruim wonen hand-in-hand gaan.

Binnen deze nieuwe wijk worden verschillende soorten woningen ontwikkeld. Wonen in een boerderijwoning, of liever een verandawoning aan de boomgaard? Of toch liever aan het water, in een twee-onder één kap of vrijstaande woning? Het kan allemaal! En of je nu kiest voor wonen aan het erf, aan de boomgaard of aan de autoluwe weg: alle woningen zijn bijzonder royaal qua leefoppervlakte en compleet afgewerkt. Kortom, wonen in Thuis in de Boomgaard is wonen in je droom(t)huis!

LOCATIE
Als je wilt weten hoe het wonen in Meerstad echt is, kom dan eens kijken in Meeroevers. Dat deel van Meerstad is al bijna klaar. Meeroevers ligt in het centrale westelijke deel van Meerstad, tussen het Woldmeer en de Hoofdweg richting Harkstede. In de wijk is een basisschool, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Meeroevers heeft veel speeltuinen, een moestuin en een populair natuurstrandje waar je kunt kajakken, suppen, zonnen en zwemmen.

Kortom, hier wil iedereen wel wonen. Jij ook? Inschrijven kan via de button ‘belangstelling’ op www.thuisindeboomgaard.nl. Nadat je een account hebt aangemaakt in Mijn VanWonen kan je via de button online inschrijven het bouwnummer van je voorkeur aangeven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Thuis in de Boomgaard
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
56
Prijs
€ 252.500,- tot € 530.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden