Kolenpark

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Groningen - Groningen
Actueel aanbod

vanaf € 764,-

Kenmerken

Woonoppervlak
54 - 87m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Kolenpark
139 unieke appartementen in Groningen

Kolenpark bestaat uit 4 woonblokken en bevindt zich naast het herkenbare oranje gebouw ‘Hete Kolen’ in Groningen. De 139 unieke appartementen, die voorzien zijn van een complete keuken en moderne badkamer, worden medio september 2019 opgeleverd.


Start verhuur
De verhuur is inmiddels gestart. De blokken B en C zijn beschikbaar via de website hureninkolenpark.nl. Inschrijven kan tot 7 juli a.s. De appartementen in blokken A en D zijn in middels verhuurd of staan onder optie.


Achtergrond project
De naam Kolenpark refereert aan de locatie achter de karakteristieke muur waar vroeger de opslag van kolen was voor de voormalige energiecentrale op Europapark. In de architectuur is dit ook herkenbaar. De gevels worden gemaakt met een mix van zwarte glimmende en matte bakstenen die in reliëf gemetseld worden. De oranje glazen balustrades van de balkons symboliseren de gloeiende delen en vormen zo een mooi ensemble met het naastgelegen gebouw Hete Kolen. Twee van de vier gebouwen komen letterlijk dóór de oude kolenmuur heen. Hierdoor wordt de kade van het Winschoterdiep integraal onderdeel van de gebouwen. Wonen en werken heel dicht bij het water met prachtig uitzicht op de stad.

Geïnteresseerd? Meld u aan en wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kolenpark
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
139
Huurprijs van
€ 764,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden