Wonen aan het Woldmeer

Groningen
Actueel aanbod

€ 276.500,- tot € 455.000,-

Over dit project

24 NIEUWBOUWWONINGEN
AAN HET WOLDMEER

JE KAN JE NOG ALTIJD INSCHRIJVEN VOOR EEN WONING

Heb jij vaarwater door je aderen stromen? Dan is dit helemaal jouw plekje! Hier woon je pal aan het Woldmeer in een ruime, energiezuinige en gasloze woning met een moderne, strakke architectuur. De woningen staan in de nieuwe wijk Tersluis; het gezellige en kindvriendelijke nieuwste stukje van Meerstad. Meld je aan

WATERWONEN IN MEERSTAD TERSLUIS
Tersluis is een walhalla voor waterliefhebbers. Je woont hier direct aan het Woldmeer in een prachtige en groene omgeving waar water de boventoon voert. Een heerlijke plek voor kinderen om op te groeien, buiten te spelen en volop te genieten. En plek waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen, zwemmen én varen, direct vanuit je eigen achtertuin. Hier ben je elke dag een beetje op vakantie. Interesse? Zorg ervoor dat we je op de hoogte kunnen houden door je aan te melden.

DIVERSE WONINGTYPES
Je hebt keuze uit 24 woningen in verschillende typen: tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen in een unieke, moderne architectuur. Ze hebben een idyllische ligging aan het water en zijn omgeven door groen. Alle woningen zijn ruim, zeer energiezuinig en volledig gasloos.

BIJZONDERE LOCATIE
Je woont hier vlakbij de sluis, met een verbinding naar open vaarwater. Het allergrootste pluspunt van deze plek is natuurlijk dat water, maar de wijk zelf mag er ook wezen. Tersluis is nog volop in ontwikkeling, maar nu al gezellig en dynamisch met de nodige voorzieningen. En zoek je drukte en gezelligheid? Groningen is vlakbij!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan het Woldmeer
Koopwoningen
24
Prijs
€ 276.500,- tot € 455.000,-

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden