Watertuin

Groningen
Actueel aanbod

€ 260.000,- tot € 349.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 143m2
Kaveloppervlak
153 - 425m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Donderdag 18 okt. 2018 start verkoop!

Vlek 7 Meeroevers,

Wonen in een groene en waterrijke omgeving met veel ruimte en vrijheid om je heen. Wie wil dat nou niet? De woningen van fase 1 en 2 in het project Meer zijn uitverkocht. Maar...... er komt meer!

Op de laatste plekjes aan het water in Meeroevers ontwikkelt Heijmans Vastgoed samen met Van Wonen een nieuw project. Hier woon je straks ruim en heb je een prachtig uitzicht op het Woldmeer of het groen. Met de natuur om de hoek en onder andere een school, een kinderdagopvang en een gezondheidscentrum op loopafstand woon je hier straks heerlijk. En met een grote diversiteit in woningtypes zit er vast een woning tussen die aan jouw wensen voldoet.

Het project bestaat uit 30 rij- en halfvrijstaande woningen.
De woningen zijn volop in ontwikkeling en zullen naar verwachting medio 2018 in verkoop gaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Watertuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31 (waarvan 30 beschikbaar)
Prijs
€ 260.000,- tot € 349.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden