Parkvilla's Family XL (vlek 19)

Groningen
Actueel aanbod

€ 369.000,- tot € 449.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 173m2
Kaveloppervlak
459 - 540m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Parkvilla's, Family XL, VLEK 19 Tersluis

Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? Dat vindt u in de prachtige natuurlijke omgeving van Tersluis, midden tussen groen en water. Hier komen wegens succes van de vorige fase weer 13 Parkvilla's met een nieuwe, stijlvolle en krachtige architectuur en dezelfde ruime basisplattegrond met een woonoppervlakte van maar liefst 170 m². Praktisch ingedeelde ruimtes om fijn te kunnen leven. En daarnaast nog de mogelijkheid om de woning verder uit te breiden naar eigen wens en behoefte. 

Ideaal voor gezinnen, levensgenieters en /of thuiswerkers die houden van ruim en royaal wonen in het midden van de natuur.

In deze fase worden er 3 vrijstaande en 10 halfvrijstaande Parkvilla's gerealiseerd.
De villa heeft in de basis een royale U- vormige woonkamer en woonkeuken waarbij u zelf kunt kiezen of u tuin- of straatgericht wilt wonen. Vanuit de woonkamer of woonkeuken bereikt u via de openslaande tuindeuren de diepe achtertuin op het westen of oosten. Vanwege de ruime zolder biedt de woning mogelijkheid voor maar liefst 5 slaapkamers. De royale badkamer is inclusief luxe sanitair en tegelwerk. De aangebouwde garage/berging is desgewenst te verlengen of te verbreden.

Ruimte vindt u overigens niet alleen in de villa, maar ook in uw tuin en de directe omgeving. De kavels zijn royaal met een oppervlakte variërend van maar liefst ca 409 m² tot 576 m². De diepe tuin (ca. 17 meter diep) is gelegen op het westen of oosten. Het straatbeeld is gevarieerd en speels met verschillende metselwerkverbanden, gevelopeningen en woningtypes.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkvilla's Family XL (vlek 19)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
13 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 369.000,- tot € 449.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden