Wonen in Tersluis

Groningen
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
167 - 167m2
Kaveloppervlak
665 - 665m2
Inhoud
500 - 500m3
Aantal kamers
5

Over dit project

Het project ‘Wonen in Tersluis’ is gelegen in de nieuwe en tweede wijk van Meerstad. De wijk Tersluis begint al echt vorm te krijgen. De contouren van deze ruim opgezette en groene wijk zijn al goed zichtbaar. Tersluis biedt vele unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Liggend aan het Woldmeer, het Park en de vaarverbinding, wordt Tersluis een plek waar je lekker ruim kunt wonen met veel groen om je heen. Het is een plek waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je zo even in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen en waar je ontspannen wandelingen maakt in de natuur.

Tersluis wordt een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Iedere dag weer. En met de stad dichtbij. Het project ‘Wonen in Tersluis' heeft een gevarieerd aanbod van in totaal 18 royale en ruim opgezette woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Tersluis
Koopwoningen
1
Prijs
€ 425.000,- tot € 425.000,-
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden