Xprezzo fase 2

Groningen
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 412.750,-

Kenmerken

Woonoppervlak
143 - 143m2
Kaveloppervlak
194 - 313m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Het gaat goed met de verkoop van de woningen in de geliefde nieuwbouwwijk Helpermaar. Want Helpermaar is hét pure stadsleven, op smaak gebracht met een vleugje groen en water. Zo heeft u de bruisende stad onder handbereik, maar altijd kunt u terugkeren op de rustige thuisbasis.

Er komen nu nog 5 extra ‘Xprezzo’ woningen beschikbaar welke in het verlengde van de huidige Xprezzowoningen komen te liggen. Hoe geweldig is dat, nu maakt u toch nog kans om in het geliefde plekje van Groningen te wonen! De ontwikkelaar is volop aan de slag met het ontwerp. Tijdens GroningenWoont op zaterdag 14 april van 11.00 uur tot 15.00 uur in Vesta kondigen wij dit woningtype aan. Tevens is er meer informatie beschikbaar over de vrijstaande en half-vrijstaande woningen type Polderrand. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, de entree is gratis. Vraag bij één van onze nieuwbouwmakelaars voor meer informatie.

U kunt zich hier inschrijven voor meer informatie!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Xprezzo fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5 (waarvan 5 beschikbaar)
Prijs
€ 385.000,- tot € 412.750,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Groningen.

Aanmelden